Arama sonuçları: *

• Users: xertergun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Çözüldü✓ Lolde gereksiz düşük fps

selam lolde aşırı drop yiyroum sistemim i5 11400f 2x8 3200 mhz ram 3080 12gb oyunda samsung evo 990a kurulu oyunda 140 fps civarı alıyorum karakteri sağ sol yapınca fps 40lara düşüyo yürürken bile drop giriyor videosu elimde var ama buraya video atılmıyor sanırsam o yüzden koyamadım sürücülerim...
  2. X

4k 240hz 3080ti ekran gitmesi

Selam monitörüm 4k 240hz 32 inç ekran kartım 3080ti bu kart 4k da 240 fps alamaz zatende çözünürlüğü 4k 240hz alınca ekran gidip gidip geliyor 4k 60 fps de sorun yok display port 1.4 kullanıyorum işlemci i9 13900k 32gb ram var ekranın gidip gelmesinin sebebi ekran kartının yetersizliğimi ekran...
  3. X

Kulaklık robotik ses gelmesi

anakartım asus prime b560 plus kulaklığım steelseries arctis nova pro wireless kulaklıkğı wireless ile kullandığım zaman bazı sesler robotik geliyor ama telefonda bluetooth ile kullandığım zaman ses normal ses kartlarımı güncelledim ama sorun düzelmedi bilgisayarımda harici hoperlör var onda...
  4. X

Yardım Asus rog strix z790 e gaming CPU ışığı işlemci İntel i9 13900k ısınma sorunu

Herkese Merhaba sistemimde ASUS ROG STRİX 790E GAMİNG WİFİ anakartım var işlemcim i9 13900k sıvı soğutmam Lian Li Galahad AIO 360 mm öncelikle sorunu söyleyeyim yaklaşık 2 aydır sistemimde ısınma sorunu var bilgisayar boşta iken bile 90 dereceleri görüyor üst radyatöre ellediğim zaman alev almış...
  5. X

Öneri TT 1000mbps internet modemi

Selam türk telekom binamıza 1000mbps getiriyor şuan güncel olarak dijitürk 100mbps kullanıyoruz türk telekomun verdiği modemi bazı kişiler yetersiz bulmuş ve başka modem kullanmak istediklerindede zorluk çıkarmışlar ne kadar doğru bilmiyorum evde 14 tane internete bağlanan cihaz var ev 130 m2...
  6. X

SteelSeries kulaklık önerisi 10k

Merhaba SteelSeries Arctis 9 wireless kulaklığım kırıldığı için yeni kulaklık arıyorum gene SteelSeries markası düşünüyorum bütçem 10k genel olarak pc de oyun için kullanıcam + telefonada bluetooth ile bağlayarak kullanmak istiyorum aradığım en önemli 2 özellik ise mikrofonun saklanabilir...
  7. X

2. El 4070ti süper sistem alınır mı

Kasa içeriği aşağıdaki gibidir; İŞLEMCİ - AMD Ryzen 9 9950X 4.30GHz 16 Çekirdek 64MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci ANAKART - MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI DDR5 AMD X870 Soket DDR5 8400+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart EKRAN KARTI - Asus NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Super TUF Gaming OC...
  8. X

Çözüldü✓ Klavye otomatik yazı tipi değişiyor E € Q @ yazıyo vb şeyler

Merhabalar Steel Series apex 3 klavye kullanıyorum ve klavyede kendi kendine yazılar değişiyor oyun oynarken bi anda ayarlar değişiyo sonra kendi kendine tekrar düzeliyo bazende düzelmiyo klavye değiştirdim sorun aynı klavye ayarlarını sıfırlarım sorun gene aynı Windowstan kaynaklı herhangi...
  9. X

Yardım İşlemci ve Ekran Kartı İçin Termal Ürün Tavsiyeleri

Merhaba umarım iyi ve güzel bir gün geçiriyorsunuzdur . Yaklaşık 3-4 yıldır her gün açık olan bilgisayarım için termal macun ve ped değişimi yapıcam kısacası genel bir temizlik daha önce hiç yapmadım ve bunu için sizden yardım istiyorum macun ve ped önerisi olarak genelde herkes Thermal Grizzly...
  10. X

Çözüldü✓ Hafif mouse önerisi 1.5k-2k

Öncelikle selamlar 1500 - 2000 arası hafif ve kablosuz mouse arıyorum renk olarak siyah sistemin iyi bir sistem genelde fps türü oyunlar oynuyorum forumda gezerken furylevel z1 modelini öneren çok fazla kişi var alınır mı ? bütçenin bi tık üstünede çıkabilirim
  11. X

Öneri intel İ5 11400F işlemci , Ekran kartı önerisi

Sistem bilgileri: İşlemci: İ5 11400F Anakart: asus prime B560-Plus Ram: GSKILL 16gb (2x8) 3200 CL 16 Depolama: samsung 500gb 970 EVO 3400 mb okuma / 2300mb yazma Depolama2: toshiba 2TB 7200rpm İşlemciSoğutucu: CoolderMaster MASTERLIQUID ML240L V2 Kasa:XIGMATEK MASTER X 650w PSU Sistemi 2021...
Geri