Arama sonuçları: *

• Users: mozz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mozz

Eski reddit hesabı satan var mı?

Ban yememiş karması olan eski hesap arıyorum satan varsa ulaşabilir.
  2. mozz

Kadıköy bit pazarı hangi gün ve nerede?

Arkadaşlar Sakarya'dan gitmeyi düşünüyorum güncel adres ve hangi gün olduğu konusunda bilgisi olan varmı?
  3. mozz

Öneri Kablosuz mouse tavsiyesi? (1000 TL)

Genelde ofis işleri için kullanacağım ancak gaming mouse gibi daha geniş uzun olmalı rgb vs ile işim yok olsa da olur olmasa da. Şarjlı ve gecikme düşük olması yeterli. Temudanda alabilirim tavsiyesi olan varsa sevinirim.
  4. mozz

RX 6400 için Hangisi ? 9. Nesil 9400F vs 9500

Selamlar Bu iki işlemci arasında çok fark varmıdır? İ5 6500 lü bir sistemim var darboğaz yapıyor elimde 9. nesil destekli boşta bir anakart daha vardı onu canlandırmak istiyorum bu iki işlemci arasında hangisi uygun yada daha ucuz önerisi olan var mı ?
  5. mozz

Kablosuz Fiyat Performans Gamepad Önerisi İstiyorum (PC için)

Selamlar PC (Windows 10) ile birlikte kullanabileceğim en iyi fiyat performans oranına sahip kablosuz gamepad sizce hangi model?
  6. mozz

İşlemci base frekansın altında çalışıyor?

Arkadaşlar selamlar, Eski bir sistemim var anakart Esonic H110NEL3 - ES İşlemci i5 6500 ile denedim 2,49 ghz hiçbir şekilde geçmiyor (base frekans 3,2) turbo 3,6). Heavyload - Prime95 çalıştırsam dahi güç seçeneklerini yüksek performansa alsam dahi geçmiyor + olarak kullanım %77 lerde...
  7. mozz

Gigabyte H310M DS2 2.0 için İşlemci ve GPU Tavsiyesi İstiyorum

Arkadaşlar selamlar, Bu anakartı sanırım 2 sene önce aldım o gün bugündür dolapta kutusunda duruyor : ) Buna uygun güncel oyunlarda sorun yaşatmayacak f/p bir işlemci ve gpu tavsiye edebilir misiniz? Anakarta ekstra para vermek istemediğimden böyle bir niyete girdim değermi onuda bilemiyorum...
Geri