Arama sonuçları: *

• Users: polpox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

MSI PANO 100R kasa için Lian Li Fan önerisi

Arkadaşlar kasanın görselini paylaşıcam. Mevcut fanlar üzerinde değişiklik yapmak istiyorum. Bunun daha uyumlu ve şık olacağını düşünüyorum. Sizin de fikir ve yorumlarınızı bekliyorum. İşlemci soğutucusu hariç 4 fan kasanın kendi fanları. Alt kısımda bulunan 3'lü de Thermaltake Reverse fan...
  2. P

Akvaryum tip kasaya fan önerisi

Arkadaşlar merhaba. Kasanın alt kısmına fan almayı düşünüyorum. Mevcut kasa fanları MSI ve tek olarak aynı modelin satışını bulamadım. Soğutucu olarak Asus Prime LC 360 var. Genel görünümle uyumlu, hem de sessiz olacak fan önerisi yapar mısınız?
  3. P

ASUS TUF B850-Plus ile MSI MAG B850 Tomahawk Max kıyaslamasında kim kazanır?

Merhaba. ASUS TUF B850-Plus şu an kargo da... Ben aldıktan sonra bin tl daha düştü fiyatı. MSI MAG B850 Tomahawk Max düştü önüme... Bu iki kart arasında hangisi daha ön plana çıkıyor. Hoparlör girişi olarak tek yer sanırım MSI'da...
  4. P

9800x3d sistem parçaları uygun mu?

Merhaba. Aşağıdaki parçaları düşünüyorum. Sizde bir yorum yaparsanız memnun olurum? Oyun yani sıra premier editte yapıyorum. İşlemci: AMD Ryzen™ 7 9800X3D Anakart: SUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI Ekran Kartı: 5070ti (Palit ya da İnno3d) RAM: GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000MHz...
  5. P

Güncel DDR5 Sistem Önerisi

Merhaba. Premier'de editin yanı sıra oyun da oynamaktayım. Aşağıda yazacağım sistemi kullanıyorum. Güncellemek var aklımda. 5070 Ti lı bir sistem düşünmekteyim. 70-80K lara çıkabilirim diye düşünüyorum. Sizce nasıl bir sistem toplamalıyım. Mevcut Sistem İşlemci: Intel Core i5-12400F İşlemci...
  6. P

i5-12400F sistem yükseltme

Herkese merhaba. 12400F işlemci, RTX 3070 ekran kartı, 32 gb ram sistemi TUF GAMING B660M-E D4 anakart ile kullanmaktayım. Oyunlarda, bazen grafik, render işlemlerinde işlemci kullanımı %100 oluyor ve takılmalar yaşanabiliyor. Mesela Metin2 10 karakter üstü açımda takılmalar yaşanabiliyor veya...
Geri