Arama sonuçları: *

• Users: erenn6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Veri kurtarma uygulamalari guvenli mi

Arkadaslar olay store da bazj veri kurtarma uygulamalari var bunlar guvenilirmidir
  2. E

Pc için konsol onerisi

Arkadaslar biraz araştırdım pc için xbox kolu oneriyorlar suan aklimda o var yaklaşık 2.7k sizce alinir mi başka bir şey mi almaliyim
  3. E

Wp silinem fotograflari geri getirme

Arkadaslar bir ara cihazdan wp yi silmistim ve fotoğraflar da haliyle gitmisti yedekleme falan da yapmamıştım bu fotoğraflara erismenjn herhangi bir yolu var mi
  4. E

Bu klavye gift switch mi

https://ty.gl/pm27qon9famhu Arkadaslar bunu bildim ama flying switch mi red mi anlayamadım hangisi acaba
  5. E

Ajazz ak820 pro alinir mi

3.500 tl gibi bir fiyatı var arkadaşlar alinir mi
  6. E

1.5-2k %60 klavye onerisi

Arkadaslar blue switch istemiyorum çok sesli oluyor araştırdım kadarıyla red ya da brown daha iyiymiş ses icin siz ne dersinjz
  7. E

2k oyun için kulaklık önerisi

2k nın çok üstüne çıkamam ve renk olarak siyah olursa daha iyi olur 1732406406...
  8. E

Rampage zenith pro vs attack shark x3 pro

sizce hangisi daha mantıklı olur
  9. E

1.5-2k mouse önerisi

reni çok farketmez siyah olursa daha iyi olur bide mümkünse kablosuz olsun
  10. E

Anker soundcore life q10i alınır mı

Arkadaşlar max 2k bütçem var alınır mı sizce
  11. E

1.5k kulalık önerisi

Arkadaşlar bu fiyata bluetoohtlu kulaklık arıyorum yani amacım gündelik kullanım aklımda bu var ama https://www.trendyol.com/jbl/tune-t560bt-siyah-wireless-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-p-92747792?boutiqueId=61&merchantId=329523 sizce nasıl olur
  12. E

s9 fe+ mı yoksa s9 mu

İkisinden birini düşünüyorum üni de not tutmak için kullancam hangisi daha mantıklı olur sizce
  13. E

Üniversite için 20k tablet önerisi

Arkadaşlar üniversite için tablet önerisi arıyorum yani beni uzun süre götürmesi önemli genel olarak not tutmak için kullanılcak yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Geri