Arama sonuçları: *

• Users: Deevrim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

45k lenovo 4070 vs 4060 hangisi mantıklı

45k civarında çoğunlukla oyun için kullanılacak laptop arıyorum https://www.n11.com/urun/lenovo-loq-15arp9-83jc00fgtr-r7-7435hs-12-gb-512-gb-rtx4070-156-dos-dizustu-bilgisayar-76043258?magaza=sepetist...
  2. D

500 tl bluetooth kulaklık önerisi

Max 500 TL'ye bluetooth kulaklık arıyorum daha önce 1 more airfree modelini kullanmıştım ve çok beğenmiştim ama maalesef yurtta çaldılar qcy t13 modelini kullandım memnun kaldım ama kırıldı son olarakta anker r100 modelini aldım ama pek memnun değildim açıkçası onuda çamaşır makinesine attığım...
  3. D

Çözüldü✓ 15K bütçe gaming laptop önerisi

Max 15k bütçem var daha üzerine çıkamam 3-4 sene sorunsuz götürecek mühendislik ve oyun odaklı laptop arıyorum biraz acil almam gereki
  4. D

Öneri Dell g5 se ile rdr2 en iyi ayarları nasıl yaparım

Laptopum Dell g5 se rx5600m ryzen 54600h 16 gb 3200 mhz ram var ve grafik ayarları işinden pek anlamıyorum rdr2de en iyi ayarları nasıl yaparım
  5. D

Dell G5 15 SE donma problemi

1 hafta önce hepsiburada üzerinden aldım. Pcyi kullanırken arada sırada birkaç saniyelik donma yaşıyorum oyunda olması falan farketmiyo sadece spotifydan müzik dinlerken bile donuyor bide oyunlara girdiğimde harici ekran kartında değil dahili ekran kartından açıyor radeon ayarlarından falan...
  6. D

Yardım Huawei p10 güncelleme sonrası kapanma sorunu

Huawei p10 model telefonuma yaklaşık 20 gün önce 4 gb kadar güncelleme geldi güncellediğimden beri şarjda olmadığı sürece sürekli kapanıyor ve şarja takmadan açılmıyor(Huawei logosuna kadar geliyor sonra tekrar kapanıp açılmaya başlıyor döngüye giriyor) %70in altını göremedim daha uygulamalara...
  7. D

Corsair hs35 230 tl

Corsair HS35 230 tl bu fiyata bu kulaklık nasıldır başka yerlerde 300den aşağı yok ama bu fiyata rampagenin sanal 7.1 kulaklıkları var onumu almalıyım
Geri