Arama sonuçları: *

• Users: kenanzz000
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kenanzz000

Windows ikon takılması

pc de geri dönüşüm ikonunu değiştirdim ama mesala bir şeyi çöp kutusuna atınca dolu ikonu görükmesi gerekiyor normalde ama gözükmüyor boş ikonu gözüküyor illa sağ tık yenile yapmam lazım çözümü nedir..
  2. kenanzz000

En hızlı windows 11 hangisi

şu internet kafelerdeki windows 11 23h2 ler ççok hızlı atik nasıl indirebilirim
  3. kenanzz000

Zziyulang t60 çalışmıyor

ziyulang t60 red swirch aldım bilgisayar ilk açılırken çalışıyor windows logosu gelir gelmez kapanıyor illa usb çıkartıp takmam lazm nasıl çözer,m driverlerini kurdum bir işe yaramıyor
  4. kenanzz000

Windows secure boot açınca açılış logosu gidiyor

iyi günler ben windows 11 kurmak istemiştim sistemimde açıktı tpm kurdum valorantı açınca secure boot istedi açtım o açılış ekranındaki anakart logosu fln gidiyor sadece masaüstüne gelince ekran geliyor sebebi nedir bide açılış süresi uzuyor çözmek için bios pilini çıkartıp takmam lazm
  5. kenanzz000

Yardım A70 ile iPhone 8 Plus takas edilir mi?

Arkadaşlar merhaba telefoncudan iPhone 8 Plus almaya gittiğimde A70 verip üstüne 2000 TL'ye anlaştık. Adam bana denemem için verdi ve telefon iOS 12 eski sürüm olduğu için PC'den güncellemek gerekli ve iki videası eksik sessize alma tuşu çalışmıyor ve ısınıyor. Telefoncuya götürdüğüm yarın gel...
  6. kenanzz000

Yardım VALORANT ETHERNET İLE BAĞLANMAMA RAĞMEN AĞ SORUNU UYARISI VERİYOR

Arkadaşlar merhaba dongle ile çok ping oluyor diye ethernete geçtim ama valorantta ağ sorunu uyarsı veriyor neden. İnternet 23mgbit ve 4k video açtığımda sorunsuz oynatıyor. Neden valorantta böyle uyarı alıyorum
  7. kenanzz000

MİNECRAFT LAUNCHER BAŞKA HESABA GEÇEMEME HATASI

selam arkadaşlar bu giriş ekranında kaldım... ben başka hesaba gireceğim ama seçenek yokyardımcı olursanız sevinirim
  8. kenanzz000

Yardım ASUS ROG STRİX RX 580 T8G 8GB OYUNA GİRİNCE 86 DERECE

Arkadaşlar merhaba poppy playtime chapter 1 1366 768 en yüksek ayarlarda oynayınca 86 derecede kalıyor Furmark testindede 86 derece geçmiyor neden oyunlarda 86 derece. fan hızı artırdım olmadı ve bazenleri drop oluyor LÜTFEN ACİL YARDIM
  9. kenanzz000

Yardım HIZ AŞIRTMA GPU EKRAN KARTINI SOĞUTURMU

arkadaşlar yukarıda belitriğim gibi huz aşırtma gpu ne işe yarıyor soğutmaya mı yoksa başka bir şey mi nedenini yazarmısınız + zararlımıdır arkad 1726462799 poppy playtime 1 oynıyınca 86 derece çıkıyor ve arasıra küçük droplar olabilir nasıl soğutabilirim
  10. kenanzz000

Profilinizin altına nasıl pc özzlikleri yazıyorsunuz

Evet arkadaşlar yukarıda belirtiğim gibi nasıl yazıyorsunuz
  11. kenanzz000

Yardım realtek rtl818 internet sorunu ACİL YARDIM!!

realtek rtl818 isimli usb wifi kullanmaktayım modem aramız da 1 metre var ve duvar yok boşta youtube filan girdiğimimde 20mbps bizim internet zaten 20mbps ama oyun indirince tam diş çekmesine rağmen ping var mbps değeri çok düşüuor usb 3.2 bağlı tüm yöntemleri denedim olmadı anakarttan taktım...
  12. kenanzz000

Yardım PC bu tarz pubg mobile dropları normal mi

Arkadaşlar merhaba asus rog strix rx 580 t8g ryzen 5 2600 16 gb ram drr4 özzliklerine sahibim. Pubg mobile 120 fps den 90lara kadar drop yiyorum. Kullandığım emulatör gameloop nedeni psudan kaynaklı olabilir mi. Psu 500w 600w geçicem bugün çünkü valoraant gibi oyunlarda reset atıyor
  13. kenanzz000

İNTERNET GİDİP GELİYOR KİMSE YARDIMCI OLMUYOR!!!

Arkadaşlar merhaba biligisayarcıdan realtek rtl818 isimli usb 2.0 wifi aparatı satın aldım. Üzerinde 300mbps kadar çıkabileceği ve 5g var yazıyor [zaten bizim internet 20mbps] driverleri kurulu. Benim anlamadığım şey şu : internet gidip geliyor + 2mbps çekiyor ama telefonda kopmuyor ve 20mbps...
  14. kenanzz000

Çözüldü✓ GRUNDIG MONİTÖR GİRİŞ DESTEKLENMİYOR HATASI

arkadaşlar merhaba monitörümün ekran kartı desteği le 768p den 1080p ye aldım monitör 768p olduğu için giriş desteklenmiyor hatası verdi 768p aldığımda gitmedi ne yapabilirim hdmı kablosunun yerini değiştirdim + pc yeniden başlattım olmadı ve ekran bulanık
  15. kenanzz000

ATX 600W 80 PLUS PSU

Arkadaşlar merhaba psu yetersizliğinden bilgisayarcıdan psu almaya gittim. Adam bana atx marka 80 plus psu önerdi 2000tl dedi benim anlamadığım şu internetten araştırmama rağmen bulamadım eğer bu markayı bilen varsa linkini atabilir mi ve bu marka psu güvenilir mi kaliteli mi
  16. kenanzz000

Çözüldü✓ RX 580 8GB degerler normal midir

Arkadaşlar merhaba asus rog strix 8gb ekran kartını kullanıyorum psu yetersizliğinden pc reset atıyor ama reset atmadan 2-3 saniye önce sıcaklık değerlerinde 70-80 derecelerde geziyor oynadığım oyun valorant psu yetmezliğinden mi ısınıyor yoksa ekran kartından kaynaklı mı boşta 30-40 geçmiyor
  17. kenanzz000

Çözüldü✓ GAMELİNE Psu nasıl Almalı mıyım

https://www.trendyol.com/gameline/gameline-550w-80-plus-12cm-fanli-anahtarli-atx-power-supply-guc-kaynagi-p-830668473?boutiqueId=61&merchantId=191855&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.88...
  18. kenanzz000

Çözüldü✓ psudan mı yoksa işlemciden mi

arkadaşlar selamlar benim kasada çin malı watt belli olmayan psu var pc hep reset atıyor occt 3d test yaptığım anmda pc kapandı ama işlemcide kapanmadı bu sorun psu da mı yoksa ekran kartındamı
  19. kenanzz000

Çözüldü✓ PC KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR ACİLL YARDIM KİMSE YARDIMCI OLMUYOR!!!

Merhaba arkadaşlar toplama 2 el pc aldım ama valorant vb oyunlara girince reset atıyor sıcaklık değerleri normal ben ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum özzlikleri asus rog strix rx 580 8gb ryzen 5 2600 xpg 16 gb rgb ram yardımcı olursanız çok sevinirim 1724224058 Bu da windows olay...
  20. kenanzz000

Çözüldü✓ PC kendi kendine kapanıyor acill yardım

Merhaba arkadaşlar toplama 2 el pc aldım ama valorant vb oyunlara girince reset atıyor sıcaklık değerleri normal ben ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum özzlikleri asus rog strix rx 580 8gb ryzen 5 2600 xpg 16 gb rgb ram yardımcı olursanız çok sevinirim
Geri