Arama sonuçları: *

• Users: Akman55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Akman55

Yardım Örgü kulaklık Kablosu Dolanma

Hocalarım sa, fuxi h 7 kulaklığımın kablosu örgü (aşağıya koydum fotosunu) ve sürekli dolanıyor. Kablo açma taktiğini denedim kablonun en ucunu tutup kaldırdım ve çözüldü fakat hala önceden dolanmış kısımlar kıvrımlı ve düzelmiyor. benim kulaklık bu değil fakat aynı sorunu yaşayan birinin...
  2. Akman55

HP Victus Gaming 15 Alınır mı?

40K bütçeyle oyun için alınır mı? Başka önerileriniz var mı? https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-amd-ryzen-5-8645hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-a05nhea-pm-HBC00009QZBK0
  3. Akman55

35-40 K LAPTOP ÖNERİSİ

hocalarım bi arkadaşa acilinden 35-40 K laptop önerisi lazım. oyun için alıcak. özel bi beklentisi yok şu şu olsun diye
  4. Akman55

20K hazır sistem tavsiye

Hocalarım sa, bi arkadaşa 20K hazır sistem lazım. acilinden. aşşırı zorlamayacak pc yi zxaten
  5. Akman55

VATAN BİLGİSAYAR 11.11 indirimleri ne zaman?

Hala başlamadı indirimler geçen sene yapmışlardı
  6. Akman55

VATAN PC 11 11 indirimleri olucak mı?

Hocalarım sa, 11.11 indirimleri için VATAN PC ne zaman yapıyor kampanyayı. geçen sene kasım 11 de sabah yapmışlardı
  7. Akman55

CAPCUT VİDEO ATINCA BULANIK ÇIKIYOR

hocalarım sa, capcutta video atınca aşağıdaki gibi bulanık gözüküyor ancak videoyu durdurunca normal kalitede. Videoyu capcut hariç açınca da normal.
  8. Akman55

Yazılım/Bilgisayar Okunur mu?

Hocalarım sa, sınav senem yaklaşıyor. Hala bilgisayar/yazılım okunur mu? Bu bölümün geleceği var mı? Artık okunmaz diyenler var AI muhabbetleri yüzünden? son olarak, bu mühendisliklerden mezun olan varsa kaç sıralama yaptılar bunu merak ediyorum.
  9. Akman55

❗❗Sahibinden mi? Dolap mı? 2. El alışveriş ❗❗

hocalarım sa, evde yığınla 2. el eşya var. Bunları ilan sitelerinde satmak istiyorum. Elimdeki ürünler; 20-30 adet kadın içlik/iç çamaşır. (neden bunlara sahibim bilmiyorum) eski ama temiz giysiler Bir sürü bozuk/çalışan mouse. sıfır kablosuz klavye mouse setleri. i3 4.nesil eski...
  10. Akman55

Oyunlardan para kazanılır mı?

Hocalarım sa, bu aralar bol bol oyun oynuyorum fakat artık oyunlar sıkmaya başladı. Kısacası sorum şu, eğlencesini bir yana bırakarak soruyorum. Oyunlardan para kazanırlır mı? Hangi oyunlardan kazanılır? amacım tamamen para değil. aylık 300-500 bile yeter.
  11. Akman55

Kalça ve bacak eritmem lazım!!

hocalarım sa, biliyorum forumda bolca gym ci hocam var. derdim şu. genel olarak fit bir vucuda sahibim fakat sporu bırakalı 1-2 yıl geçti ve bacaklarım/Kalçam vucuduma oranla daha kalın. kiloluda değilim bu arada. dar kıyafetler giyince belli oluyor ve bu beni rahatsız ediyor. Aşırı ekmek...
  12. Akman55

4 dolarlık oyun önerisi?

Hocalarım sa, profil, atolye vs. için o sınırı doldurmak amacıyla 4 dolarlk satın alım yapmam lazım. oynamasam bile kenarda duracak oyun önerisi. ets veya peek tarzı bir şeyler alacağım öneri gelmezse
  13. Akman55

3-4 dolar steam oyun?

hocalarım sa, profil atolye vs. açabilmek için 5 dolarlık alım yapın diiyor bende 3-4 dolarlık bir açık var. bu 3-4 dolara en iyi ne alınır? oynamasam bile kütüphanemde duracak güzel oyunlar bekliyorum
  14. Akman55

Enes Batur kanalını sildi

Enes batur milyon tl lik kanalını sildi... yorum yok
  15. Akman55

Sizde ayrı yeri olan Oyun?

Hocalarım sa, sizin için ayrı yeri olan oyun hangisi? benim için, çocukluğumun geçtiği minecraft, ve oynadığım ilk AAA oyun olan god of war...
  16. Akman55

Papara kullanmak mantıklı mı?

hocalarrım sa, 18 yaş altındayım. Aşşırı miktarda para yüklemesi yapmam. Oyun fln almak için alıcam. ayrıca bir siteden dolar olarak ödeme alacağım. uyumlu olması lazım. Bu veya türevi kart öneriniz varsa söyleyebilirsiniz..
  17. Akman55

TT modemin arayüzünü erişemiyorum.

Hocalarım sa, 2-3 yıl önce taşındığımızda babam birileriyle konuşup eve modem taktırmış. İlk başta internet sorunum olmadığı için neyin ne olduğunu merak etmedim açıkçası. Şuan internetten memnun değilim. Babama modemle alakalı sorular soruyorum hiçbir özelliğini bilmiyor. 1-2 saatte sormadan...
  18. Akman55

10K ya sistem önerisi?

hocalarım sa, trendyol pc kurbanı bir arkadaşıma 10 K bütçe ile sistem toplamam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şu anki sistemi şöyle; gt 730 ekran kartı Depolama: 1 TB HDD + 240 GB SSD RAM: 8 GB İşlemci : AMD A10-9630, 3.30 GHz Monitör 75 hz Satıcı o kadar dandik ki adamlar bileşenleri...
  19. Akman55

Tırnak batması ameliyatı olan var mı?

hocaarım sa, Tırnak batması ameliyatı olan var mı? lokal anestezi olacak dediler. Ameliyahanede olacakmış. Deneyimi olanlar yazabilirmi , nasıl geçiyor ameliyat?
  20. Akman55

Kulaklık bağlayınca internet yavaşlıyor.

Hocalarım sa, Fuxi h7 kulaklığım dongle ile bağlayınca internetim düşüyor. İntenetide kablosuz wifi adaptörü kullanıyorum. Yavaşlamanın nedenini biliyorum ancak nasıl çözerim problemi.
Geri