Arama sonuçları: *

• Users: Ancoda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

G29 ile rampage v902 bin direksiyon göbeği aynımı

Nasıl sorulur bilemedim ama trendyolda bu direksiyonun ortasına takılan aparattan var v902 uyumlu mu? adam bilmiyor ancak g29 uyumlu bunların boyutları vs aynımı
  2. A

2000 TL bütçeye ha gi gamepad alınmalı

Fantech shooter 3 görüntüsü aşırı hoşuma gitmişti güzel incelemelerde var ama herşeye bir kötülük yükleyen tayfa onuda çok gömmüş sizce 1800 TL'ye alınır mı başka birseymi alayim
  3. A

RX 7600 satıp 5060 almak

RX 7600 kartım var genelde ark falan oynuyorum arkadaşımda 4060 var Nvidia bir güncelleme getirmiş çocuk 2 Katip FPS alıyor benimkide kasıyor bıktım yani satıp yukseltmek istiyorum RX 7600 un piyasası kaçtır şimdi satsam garantisi devam ediyor eylüle kadar üst para vercemde
  4. A

Forza horizon 6 premiummu yoksa standart editonmu

Sizce hangisi daha mantıklı olur standart 33 premium 56 dolar ilk defa bir oyuna bu kadar çok para vereceğim ekstra map ve araçlar falan var değermi sizce?
  5. A

Rx7600 PC satıp laptop almak

Sorum şu üniversiteye geçeceğim rx7600 ryzen 5 5600 thermalright phantom sprit 120se hava soğutma 1 TB SATA 500 GB M2 Sss 6 ay garantili PC bu arada temmuzda bitiyor hatta 550 e PSU MSI a520 m a pro anakart 16 GB ddr4 tam var böyle bir PC kaç para eder ve satıp laptop alsam nasıl bir laptop...
  6. A

Assassins Creed valhalla Ragnarok editonmu yokta it takes two mu

Kararsızım şimdi sizce Ragnarok editonmu alayım yoksa normal valhalla + it takes two mu kararsızım ragnarokta parada az gitcek sizce nasıl bir doç 100 TL şu anda Ragnarok yükseltmesi standart ztn var bende it takes two da daha önce oynadım bu arada
  7. A

Matematik yerine fen çalışmak doğrumu olur

Şimdi şöyle matematik bir türlü anlayamıyorum o yüzden tyt fen çalışayım dedim sosyalim falan iyi Türkçe ve fen yapsam yeterli olcak mı hedefim sınıf öğretmenliği geçen sene en son 136 binle almış ben garanti olsun ve kendi şehrimde olsun diye 100000 hedef koydum ama başka şehir olsada olur...
  8. A

Tev ilahiyat okuyan birine burs verirmis

Aktif olarak çydd ve tevden burs alıyorum ve tev eğitim hayatım bitene kadar burs verecek ilahiyat okumak istiyorum ve sıralaması 300000 civarı burs verirlermi sizce kucuklukten beri hayalim aslında din kültürü öğretmeni olmak
  9. A

Split fiction 1350 TL'ye düşmüş alayımmı

Ya çok kararsızım aslında çok istiyorum severim ben böyle fantastik diyarı olan oyunları it takes Two oynadım aşırı begendim onuda satın almadım EA Play'den oynamıştım ve dediğim gibi çok beğendim ayın 15 inde 2800 TL para yatıyor bir kaç kitap alcam bunuda alırsam param çok az kalacak ama pek...
  10. A

Wifi sinyal güçlendirici ne işe yarar

Benim odamda 1 çekiyor normalde 200mps olan internetim 20mps çekiyor bunu alsam 5 mi çeker
  11. A

Kitap sepetim nasıl?

ayın 15 inde bunları almayı düşünüyorum sizce iyi mi?
  12. A

Üni için hangi bölüm seçilmeli

Ya işler çok tuhaf aslında ablamla beraber 2miz yaşıyoruz ve onun unisi hataydaki üni ve hazır düzenim varken şehir değiştirmek istemem ilk hedefim özel egitimdi ama çok zor yapamayacağım dan eminim 2.hedegim sınıf öğretmenligi son hedefim ise din Kültürü öğretmeni veya ilahiyat okumak sizce...
  13. A

Fantech shooter 3 vs fantech nova 2

Sizce hangisi daha mantıklı ikisinden birini alcam görünüş olarak ikiside güzel duruyor
  14. A

Rampage v902 ETS atama yapılmıyor

Vites ayarı yapacağım geri vitesi tuş 17 diye atıyor 2.viteside tuş 17 diye atıyor 4.viteside tuş 17 diye atıyor ve olmuyor neden anlamadım
  15. A

Rampage v902 titremiyor

Rampage V902 var titreşim özelliği var diye biliyorum ancak titremiyor sebebini bilen var mı?
  16. A

Xboxtan forza 5 için DLC alırsam steamde oynarken kalırmı

Steam'de Forza 5'im var Xbox Game Pass aldım 1 aylığına oradan Forza 5 hesabıma 8 TL'ye DLC alsam Steam'den yükleyince DLC'ler ne olur kullanabilir miyim?
  17. A

17 yaşında taksit yapamazmıyım

Üstüne yapacağım kimsem yok kendi kredi kartımı çıkarmak istiyorum taksitle peşin fiyatına 6 taksit direksiyon seti almak istiyordum ama yaş 17 başka çözümü yok mu bunun.
  18. A

Assassins Creed unity arkadaşlarla oynanıyormu

Hikayesini arkadaşımla co op oynayabilirmiyiz benim çok sevdiğim bir iyun arkadaşımlada bu tarz oyunlar arıyoruz işte far cry ac gibi mekan basma gizlilikle suikast fln oynanıyormu
  19. A

RX 7600 sistem satıp 5060 ti sistem alma

Sizce kaça satılır? Sistemim 550 watt PSU R5 5600 PowerColor RX7600 1 yıl garantisi devam ediyor. 500 GB SSD içerisinde Phantom Spirit 120 SE işlemci soğutucu var. A520M A Pro MSI anakart var. Sizce satsam kaça gider? Almak istediğim sistem ise Gainward 5060 Ti 16 GB 32 GB DDR5 1 TB SSD R5 7500F...
  20. A

Ekran kartım driverde düşül derece gösteriyor

Şimdi havalar cehennemden farksız ve PC, telefon her şey ateş gibi buna rağmen RX 7600 ekran kartımı eco moda aldım TLOU 2 de Max 76 mi ne gördüm. PC'yi elliyorum elim yanıyor. Kışın ama mesela PC'nin canı normal modda Hyper RX'de 76 oluyor yine ama soğuk.
Geri