Arama sonuçları: *

• Users: makiblc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Monitör aldım değişmelimiyim?

Samsung odyysey g8 oled monitörünü satın aldım dün 27inc olan versiyonunu öğrenci indirimi ile 1 aydır aslında g6 oled modelini bekliyordum stoklara gelmemişti bende dün sipariş geçtim şuan kargoda ürün yarın elime ulaşıcak arada 12k fiyat farkı var iade edip g6 modelini sipariş etmelimiyim...
  2. M

Laptop için ssd önerisi

Asus ROG Strix G16 G614JV-N3110W modeline sahibim önerebileceğiniz bir 500-1000gb ssd varmıdır? Ekstra olarakta ram de olabilir.
  3. M

Laptopuma 2.Monitor Bağlayabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar laptopuma şu an 240 Hz bir monitor bağlıyorum HDMI ile bir monitor daha almak istiyorum ama takabileceğim port yok Type-C veya Thunderbolt yerinden HDMI dönüştürücü alsam işe yararmı sizce ona gçre siparıi vereceğimde laptopumda ektedir...
  4. M

Windows pencereli sürükleyince tam ekran olmuyor

Merahaba arkadaşlar Windows'u yeniden kurdum çeşitli optimizasyon toolları kulandım pencereyi üstten sürüklediğimde ekranın yukarısına mesela tam ekran olmuyor veyahut tam sola getirdiğimde yarım ekran olmuyor nasıl düzeltebilirim umarım anlatabilmişimdir şimdiden teşekkür ederim.
  5. M

Windows kilit ekranı açılmıyor

Arkadaşlar merhaba. Kilit ekranında şifre varken bir anda değişti şimdi sadece oturum aç yazıyor basmama rağmen açılmıyor hiçbir türlü giriş yapamıyorum. Ne yapmam lazım? Yardımcı olabilecek var mı?
  6. M

Laptop klavye temizleme

Geçenlerde laptop klavyesinin üstüne kola döktüm klavyenin bazı tuşları yapış yapış oldu servisi aradığımda yüksek meblağ tutar istediler bazı formlarda gördüğüm kadarıyla yağsız kontak spreyini temizlediği söyleniyor spreyi aldım kullanmamda bir sakınca varmıdır sizce? Ve nasıl kullanmalıyım?
  7. M

Laptopa kola döküldü

Geçen hafta laptopa kola döküldü peçeteyle temizledim kullanmaya devam ettim hal bir sorun yaşamadım harici klavye kullanıyordum fakat bugün fark ettimki laptopun kalveyesinde dökülen yerdeki tuşlar basınca takılı kalıyor ve farklı ses çıkartıyor. Bu durumu nasıl düzeltirim kendim temizleyebilir...
  8. M

Laptop Monitore 240 hz vermiyor

Yeni monitor aldım 240 hz laptopa bagladım fakat laptopda dısplayport girisi olmadıgından hdmi ile bagladım laptoptakı hdmı 2.1 destekliyor ama monitörde 2.0 hdmı var. Bu yüzden 120 hz veriyor bu durumu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek varmı? Laptop Asus ROG Strix G16 G614JV-N3110...
  9. M

Laptop USB yetersiz gecikmesiz çoğaltma

Beyler asus rog g16 aldım 2 adet usb girişi var klavye mouse baglıyorum kulaklığı bağlayacak başka usb yok nasıl yapmam lazım gecikme olmadan. usb hub alsam çok gecikme yaparmi bildiğiniz gecikme yapmayacak sağlam usb hublar varmi acil çözmem lazim
Geri