Arama sonuçları: *

• Users: berkgurzlu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

800 ₺ kasa ve PSU önerisi

i3 10100f rx5500xt'li sistem topladım ama kasa psu bulamadım f/p ve bu sisteme olacak kasa ve psu onerırımısınız ikisinin berbaer olmasına gerek yok ayrı ayrıda olanılır kalıtelı ve f/p olsun yeter bütçe 800 civarı
  2. B

win7 formattan sonra youtubeye giremiyorum

win 7 format attım youtubeye gıremıyorum ayarlardan bikaç ayar yapılıyodu onlar hangileriydi yardımcı olurmusunuz
  3. B

türknet müşteri hizmetleri

türknetten ınternet aldım 35mpbs paketim var ama steamden 200kb ile indirme yapıyroum ve türknete ulaşamıyorum direk ulaşabilceğim bir telefon numarası vs varmı vede sizce türknet kullanılırmı kapatmalımıyım berbat bir müşteri hizmeti Var hatta berbatı geç müşteri hizmetleri yok
  4. B

rx 580 saphirre nitro plus ledleri rgb mi

rx 580 in saphirre nitro plus modelınde olan renklı saphirre yazısı rgb mi yoksa tek renkmi
  5. B

RX 580'DE EN İYİ MODEL

RX 580 alacagım ilk olarak rog strıx model dusundum fakat 2. el piyasası cok yuksek bunun yerine sapphirre nitro plus yada Sapphire rx580 8gb special edition almayı dusunuyorum aralarında cok bir fark varmıdır yada aradaki fiyat farkına değermi hangısını almak daha mantıklı olur cevaplarsanız...
  6. B

rx 580 de en iyisi nedir

rx580 alacagım aklımda rog modelı vardı ama cok pahalıya gelıyo roglar onun yerine Sapphire rx580 8gb special edition düşünüyorum yada nitro + modeli sizce cok fark olurmu 3u arasında hangısı en mantıklısı
  7. B

GPU DA MİNİNG YAPILIP YAPILMADIGI ANLASILIRMI

YENİ BİR GPU ALACAGIM 2. EL OLARAK BUNDA MINING YAPILIP YAPILMADIGINI ANLAYACA BİR PÜF NOKTA VARMI
  8. B

bu pc bu fiyatı hak edermı

kendim 2. el olarak bir sistem toplayacagım bu sistem için 3,5k fln para harcayacagım sizce eder mi? bu fiyat GPU-Rog strix RX-580 8GB CPU-Ryzen 5 1600AF RAM-Corsair Vengeance 16 GB 3000 Mhz ANAKART-Gigbayte B450M s2h SSD-XPG SX6000 lite 128gb KASA,PSU-XİGMATEK VENOM X SİZCE BU FİYATA 2. EL...
  9. B

ssd anakarta uyarmı

b450m s2h anakart alıcagım ssd olarakda xpg sx6000 lite ssd 128 gb ssd kullanacagım anakarta ssd uyarmı ?
  10. B

cl değerlerinin hangisi daha iyi

ramlerdeki cl değerleri yukseldıkcemı daha iyi oluyo dustukcemı bide bu cl degerı ne ıse yarıyo ?
  11. B

b450m s2h ram desteği

itopyanın sitesınde 2133 mhzden 3600 mhz ye kadar destekledigini soyluyo ama benim aklıma takılan bır kısım var 2133 den 3600 e kadar overclock yapmadanmı desteklıyo yada hangısıne kadar overcloksuz desteklıyo
  12. B

rx 580 vs gtx 1650 super

yeni pc toplayacagım r580 almak ıstedıgımı soyledıgım herkes 1650s al diyo arada 4 gb lık bir bellek farkı mevcut neden 1650s öneriliyo açıklarsanız sevinirm
  13. B

gigbayte b450m s2h r5 1600 afye uyarmı

yani pc toplayacagım gigbayte b450m s2h anakart r5 1600 af uyarmı
  14. B

rx 590 vs rx 580

s.a yeni bir gpu alıcam sizce rx 590 saphırre nitro+ mı yada rog strıx 8gb rx 580 mi
  15. B

anakartım güçsüz kalırmı

yeni sistem toplıcam ekran kartı olarak rx 580 işlemci olarak ryzen 1600 af düşünüyorum anakart ise Gigabyte A320M sizce herhangi bir sıkıntı cıkarmı
  16. B

rx 580 vs 5500xt

yeni pc toplayacagım hangısı daha ıyıdır vede rx 580 in ısınma sorunu var diye duydum rog strıx modelını dusunuyorum sızce hangısını almak daha mantıklı
  17. B

rx 580 vs 1650 super

rx 580 8gb modeli vs 1650 super hangisi daha iyidir vede neden cevaplarsanız sevınırım
  18. B

rx 580 yerine başka ne alınır

rx 580 yerine aynı fiyat aralığında daha iyi ne alınabilir ?
  19. B

YENİ PC TOPLAMA

herkese s.a bilgisayarımı sattım yeni bir pc toplayacagım aklımdaki sistemde herhangi bir sıkıntı varmı yada bu parçalar yerine hangi parçayı taksam daha iyi olur aynı fiyat aralığında belirtirseniz sevinirim rx 580 8gb saphire nitro modeli ryzen 5 1600 af işlemci 8gb 3000 mhz ram ddr4...
  20. B

abdullah abini instagram storysıne attıgı ses sistemi nedir

abdullah abi geçen günlerde bi ses sistemi paylastı rampagenin nette arattım fakat bulamadım modelını soylerseniz sevinirim
Geri