Arama sonuçları: *

• Users: furki8
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

XIAOMI main menu recovery ekranından çıkamıyorum ACİL

Youtube'ta video izlerken telefon kendini yeniden başlattı fakat ana ekran yerine recovery ekranında açıldı. Ses tuşlarımda herhangi bir sorun olmamasına rağmen recovery ekranından çıkamıyorum. Telefonumda önemli veriler var bu yüzden sıfırlamak da istemiyorum. Ne yapmalıyım??? (reboot, safemode...
  2. F

İnternet sağlayıcısı önerisi

İstanbul içi kaliteli hizmet veren, fiyatı da abartılı olmayan internet sağlayıcısı firma tavsiyelerinizi bekliyorum beyler
  3. F

Çözüldü✓ ASUS CASHBACK KAMPANYASI PARAMI HALA VERMEDİ

İncehesap indiriminde aldığım Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint White model mouse'un asus resmi sitesinde 950 tl geri ödeme kampanyası vardı fakat aradan 1 aydan fazla zaman geçmesine rağmen hala geri ödeme almadım. Asus sitesinden durumu kontrol ettiğimde kabul edilmiş durumda olduğu...
  4. F

İncehesap gaminggecesi indirimli klavye alınır mı?

Selamlar arkadaşlar incehesap indiriminde Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu klavye 1100TL'den satışta. Sizce alınır mı? https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-65429/#ozellikler
  5. F

Toplam 2.500-3000 TL bütçe ile klavye + mouse önerisi

Arkadaşlar 2500-3000 TL lik bir bütçem var. Bu bütçe kapsamında bilgisayarıma yeni bir klavye + mouse almak istiyorum. Tavsiyeleriniz neler olur? hangi modeller günümüz piyasasında en mantıklı seçenek olacaktır?
Geri