Arama sonuçları: *

• Users: asusrog
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

BU PARÇALAR 1080P OLUR MU?

Herkese merhaba RYZEN 7 7800X3D işlemci RTX 5070 Tİ ekran kartı bu ikili 2k odaklı parçalar biliyorum ama 1080p de de oynanabilir mi bi sıkıntı olur mu?
  2. A

SATIN ALIMDA TANIMLANAMAYAN HATA?

Merhabalar ps5 FC26 STANDART SÜRÜM almak istiyorum fakat satın alımda tıkladıktan sonra sürekli tanımlanamayan hata oluştu bir kaç dakika sonra tekrar deneyiniz deyip duruyor bir çok kart denedim hep aynısı oluyor çözümü var mıdır lütfen yardım edin?
  3. A

HANGİSİ DAHA MANTIKLI?

https://www.incehesap.com/samsung-990-pro-mz-v9p2t0bw-2tb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-59769/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.5.3...
  4. A

BU MODEL GELECEK Mİ?

Herkese merhaba [H3 id='GeForce+RTX+5070+Ti+AERO+OC']GeForce RTX™ 5070 Ti AERO OC[/H3] bu model stoklara gelir mi sizce uzun zamandır bekliyorum
  5. A

NASIL BİLET ALINACAK?

Herkese merhaba passolig kalktı dediler artık TC kimlik kartımızın çipine bilet yüklenip giriliyormuş başakşehir avrupa maçı için bilet almak istedim passo sitesinden tc kimlik no istedi yazdım fakat e-bilet kullanım süreniz dolmuştur işlem yapılamıyor dedi yani passolig kartımın süresini...
Geri