Arama sonuçları: *

• Users: Avseross
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bu sisteme 2K monitör mü 1080p monitör mü?

https://www.gaming.gen.tr/urun/748791/pc-hocasi-gg16-amd-ryzen-5-7600-tray-galax-geforce-rtx-5070-1-click-oc-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/?utm_source=YouTube&utm_medium=PCH&utm_campaign=PC+HOCASI-GG16 İşlemci 7800x3D, 32 GB RAM diğer herşeyi aynı. 2k mıdır 1080p midir?
  2. A

70.000 TL sistem önerisi

Arkadaşlar klavyem var. Bana sistem, mouse ve kulaklık lazım. Bütçem 70.000 TL. Ekran kartı NVIDIA olmalı ve 5070 olursa muhteşem olur.
  3. A

I5 3470 / RX550 / 12 GB RAM Battlefield 1 Oynatır mı? (Detay Açıklamada)

Arkadaşlar yani sistem gereksinimlerine baktığımda oynayamayacağımı anlıyorum fakat bu sistem normal dışı şekilde forza 5, rdr2, fifa24 falan açıyor. Şimdi Steamde indirime girince yüklemeden önce sormak istedim yer konusunda sıkıntım var çünkü. Oyun SSD değil Harddiske inecek.
  4. A

Kablosuz Klavye Şarj etme (Aula F75)

Arkadaşlar ilk kablosuz klavyem olduğunu ve biraz mağaramdan yeni çıktığımı söylemek isterim. Şimdi şarjı iyice azalıyor bunun. Direkt USB bilgisayara Type-C de klavyeye şekilde taktığımda hem şarj olup hemde kullanmaya devam edebilir miyim yoksa şarj aleti başlığı ile telefon gibi şarja mı...
  5. A

Valorant Renk ayarları??

Monitörümü incelerken monitörümde menü'den renk ayarlarını parlaklığı, kontrastını değiştirebildiğimi fark ettim. Benim monitörüm baya eski böyle bir özellik olmasına şaşırdım. Şimdi de bu kırmızı, yeşil ve mavi renkleriyle Valorant'ı daha canlı yapmaya çalışıyorum normalde Nvidia Denetim...
  6. A

Aula F75 Şarjı Azalmıyor.

Arkadaşlar 3-4 gündür Dongle ile kullanıyorum ve şarjı hala azalmadı Fn ve B yapınca ışık hep 9'a kadar yanıyor. Yani en azından 8-7 olması gerekmez miydi???
  7. A

Çözüldü✓ Aula F75 elime ulaştı. Neler yapmam lazım?

Arkadaşlar şimdi geldi fakat daha önce hiç kablosuz ürün kullanmadım ve bilgisayarımda şuan eski olduğu için bluetooth yok. Ürünü nasıl kullanmam lazım? Wirleess USB'yi bilgisayara taktığımda kablolu gibi, şarj gerekmeden kullanabilir miyim?
  8. A

Shark-7A için kasa seçimii

Ben normalde XPG K kasayı seçeceğim çünkü 80+ Gold PSU'su var fakat ilerde Ryzen 7 7800x3d işlemcisi alıp, 3 fanlı sıvı soğutucu alabilirim ve XPG K kasaya da 3 fanlı sıvı soğutucular sığmıyor. Onun yerine önerebileceğiniz PSU'su bulunan bir kasa var mıdır? Bütçem tüm PSU'ku kasalara yetiyor
  9. A

🔥İndirim 🔥HYPERX CLOUD II CORE WIRELESS 2199 TL🔥

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-ii-core-kablosuz-kulak-ustu-oyun-kulakligi-1235792.html YAPIŞŞŞ🔥🔥🔥🔥
  10. A

Temu'dan bu ürün güvenilir mi?

Aula F75 alacaktım ve min. 670 TL sınır olduğunu gördüm. 670'e tamamlamak için şu 2 ürünü seçtim fakat güvenilir mi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. https://share.temu.com/ueKJYxab5AA https://share.temu.com/SX3htlg5liA
  11. A

AJAZZ Ak820 PRO veya normali nerden alınır?

Daha önce yurt dışından bir şey almadım. Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? bir de gümrükle alakalı hiç bir şey bilmiyorum sanırım bir fiyat bandını aşarsa gümrüğe takılıyor ve gelmiyor. Bu fiyat bandı nedir?
  12. A

Alan Wake Remastered kaldırır mı? Yoksa Alan Wake mi alayım?

Arkadaşlar bende Alan Wake Remastered var ama bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum sistem özelliklerinde minimum işlemci benim işlemcimden yüksek ama ekran kartı değil. Benim sistemim İ5-3470, RX550 ve 12 GB DDR3 RAM. Alan Wake Remastered kaldırır mı yoksa 5 TL'ye Alan Wake alayım mı? Az bir...
  13. A

RTX 5000 Serisi Beklenmeli mi?

Şuan 45K bütçem yani SHARK-7A ürününü özelleşitirip alabilecek bir bütçem var kısaca 4070 Super alabiliyorum fakat 5000 serisini bekleyip bu bütçeye uygun olarak çıkabilecek 5060Ti vs. beklenmeli mi? yoksa şimdi alayım mı?
  14. A

Çözüldü✓ Bu kasaya bu soğutucu sığar mı?

GameGaraj üzerinden Shark-7A alacağım. Kasayı XPG K yapacağım ve soğutucu olarak Thermalright Peerles Assaain 120 SE almayı düşünüyorum fakat sığar mı bilmiyorum. Anakart falan gerekiyorsa anakartı da B650M-B yapacağım. Sığar mı Thermalright Peerles Assaain 120 SE??
  15. A

55K bütçeye bilgisayar ( Her şey dahil!!)

Ben Shark-7A alacaktım ama özelleştirmeleri var. 32GB Ram, Biostar B650MP-E, XPG K Mesh ve Peerless Assasin 120 SE ----> 44.343 TL Monitör olarak AOC 24G4X ----> 4.699 TL Klavye Royal Kludge RK87, Mouse VXE R1 Pro, Kulaklık HyperX Cloud III -----> Toplamları 6.799 Sonuç: 55.841 Normalde Ekran...
  16. A

Ryzen 5 7500F, 4070 Super, için 1080p uygun mu?

Ürün Shark 7A zaten. 2K monitör için bütçem yetersiz. 1080p monitör almayı düşünüyorum. Darboğaz yaşar mıyım?
Geri