Arama sonuçları: *

• Users: Ali Kiraz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Driver Güncelleme ve Wifi Sorunu

ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi anakartlı bir sistemim var. Telefonu USB ile bağlıyarak güncellemeleri yaptım. Aygıt yöneticisinde iki tane ünlem var. Bunların driverlarını bulamadım. Bir de Wi-Fi bağlantısı kuramıyorum direkt ayarlarda Wi-Fi çıkmıyor. kaç gündür işin içinden çıkamadım.
  2. A

Kabloları Nereye Bağlamalıyım?

Merhaba gaming gen tr üzerinden hazır sistem aldım ama çevre bileşenlerini hangi portlara bağlasam daha iyi olur bilemedim. Anakartım bu; https://www.gaming.gen.tr/urun/341818/asus-tuf-gaming-b650m-e-wifi-6400mhz-oc-ddr5-soket-am5-m-2-hdmi-mini-dp-matx-anakart/ Kasa...
  3. A

Yardım Bronze Psu Yeterli mi?

Arkadaşlar merhaba bu hazır sistemi alacağım fakat içinde Gold PSU seçeneği yok. Sorum şu bronz PSU sorun yaratır mı? Ryzen 7 7800x3D ASUS Dual RTX 4070 Super EVO Thermalright Peerless Assassin 120 SE. ASUS Prime B650M-A Wi-Fi II 6400MHz. Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz. Kingston...
  4. A

Bu Sisteme Ekipman Önerisi

62 bin liraya bu sistemi buldum. Sizce nasıl? Yaptığım seçimlerde bir yanlışlık var mı? Bilgisayarı wi-fi ile kullanacağım bunun için ne önerirsiniz? 8-10 bin liraya 2k monitör, 2 bin liraya klavye, 3 bin liraya kablosuz mouse (hafif) ve bir tane büyük mouse pad bir tane de ufak mouse pad lazım...
  5. A

60-70 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama çok bilgim yok. 60-70k arası monitör, klavye, mouse bütçeye dahil olucak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
Geri