Arama sonuçları: *

1. B

Chest press makine tercihi

programımda pazartesi ilk hareket plate loaded chest press gittiğim salonda wide chest press ve chest press vertical mevcut hangisini kullanmalıyım
  2. B

B450M-A PRO MAX R5 5600 ile uyumlu mu ?

B450M-A PRO MAX R5 5600 ile uyumlu mu ?
  3. B

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık önerisi/ Bütce 800 TL

Spora gidip gelirken ve spor salonunda telefonda müzik dinlemek için. 800 TL bütçe
  4. B

Xiaomi Redmi Buds 6 Play /Alınır mı

spora giderken ve sporda kullanmayı düşünüyorum bütce bu seviyeler önerilerinizi bekliyorum
  5. B

Sporda kullanmak için Bluetooth kulaklık önerisi (500 TL )

sporda kullanmak için Bluetooth kulaklık önerisi (500 TL) android
  6. B

RDR 2 DAHA YÜKSEK İNDİRİM YAPAR MI ?

RDR2 indirimde 2 saate falan bitiyor yakın zamanda kış indirimleri var orada daha yüksek indirim ihtimali varmı?
  7. B

Veevpn kendi yüklenmiş

chrome açtığımda ücretsiz chrome vpn etkinleştirebilirsiniz vesaire dedi uzantılara baktığımda oraya gelmişti neden olmuş olabilir yeni güncelleme falan mı
  8. B

Necesse vs terraria öneri

daha önce ikisinide oynamadım Benzer oyunda oynamadım ilgimi çekti bu aralar hangisini önerirsiniz
  9. B

Discord için ip v4 değişmek mi goodbydpi kullanmak mı ?

discordu ipv4 değiştirerek kullanabiliyorum(türknet) böylesimi daha iyi goodbydpi ile kullanmak mı ? böyle bi konu açmak yasakmı bilmiyorum.
  10. B

Termal macun yeterlimi

Arkadaşlar x şeklinde sürmek istedim X in bi parçasını sürdüm macun bittti Bende elimden geldiğince yaydım kapadım Mx4 kullandım Tekrar mx4 sipariş etmeyi düşünüyorum Gelince yenileyeyim mi Yeterlimidir
  11. B

Dark freezer x123 sökme

Arkadaşlar darkfreezerx123 almıştım Aldığım zamanda takana kadar canım çıkmıştı .d Şimdi işlemci macun yenilemek istiyorum Nasıl çıkartabilirim varmk kolay yolu
  12. B

Amd software adrenalin edition işlemci sıcaklığı gösterme

işlemcim r5 5600/ eskiden programda sıcaklık değerlerini görebiliyodum şuan sadece kullanımını görebiliyorum ekran kartının sıcaklığını görebiliyorum işlemcininki görünmüyo nasıl açabilirim önceden işlemci sıcaklığı da görünüyodu
  13. B

Discord için dns vs goodbydpi

türknet kullanıyorum ağ ayarlarından internet protokol 4 ü cloudflare dns yazınca discord kullanabiliyorum hangisi daha iyidir goodbydpi veya dns değiştirmek
  14. B

Obs oyun yakalamadan lolü seçinde oyun donup siyah ekran oluyor

obsden oyun yakalama üzerinden lolü seçiyorum lol donuyo siyah ekran oluyo sebebi nedir
  15. B

Windows 11 game bar dan nasıl kurtulurum

windows 11 game bar nasıl kapatılır silinir powershelden yaptım oyuna girerken ms gamingoverlay hatası almaya başladım tekrar powershelden düzelttim tekrar geldi
  16. B

Windows 11 game bar silme kapatma /

windows 11 format attım windows+g tuşu ile sekme açılıyo Nasıl kapatabilirim bunu
  17. B

Oyun için tablet önerisi 10k bütçe

oyun için tablet önerisi 10k bütçe 90 fps yeterli mobile legends pubg
  18. B

Poco X5 Pro 5G kullanıyorum biraz daha performans için değiştirmeyi düşünüyorum

Poco X5 Pro 5G kullanıyorum performans olarak bi tık üstü önerilerinizi bekliyorum oyun performansı
  19. B

Mi.com trden alışveriş önerir misiniz?

redmi watch 3 active almayı düşünüyorum mi.com sitesinde gri rengi uygun fiyatta
  20. B

Xiaomi redmi watch 3 active alınır mı

Bu fiyat bandında başka önerileriniz varmı
Geri