Arama sonuçları: *

1. HomelanderUi

Japonya iPhone 16 Pro ve Avrupa farkları

Selam arkadaşlar, Japonya 16 Pro almayı düşünüyorum, açtırmadan bir süre kullanacağım sadece. Avrupa veya amerika modelleriyle arasında kullanımı etkileyecek farklar var mı?
  2. HomelanderUi

HGS sürekli 75tl çekiyor

Dostlar selam, 5 gün önce İstanbul'dan Ankara'ya gidip geldik o günden beri sürekli hgs para çekiyor hesabımdan bilgisi olan var mı?
  3. HomelanderUi

Çözüldü✓ Kablosuz kulaklık mikrofon sorunu

Dostlar selam, asus tuf h1 wireless kulaklık kullanıyorum kablosuz bağlantıyı type-c adaptörü ile yapıyorum direk olarak ses sorunsuz geliyor ama mikrofon çalışmıyor daha önce laptopda kullanıyordum mikrofonda da seste de herhangi bir problem olmuyordu. yeni kasaya geçtim ne ile alakalı...
  4. HomelanderUi

Çözüldü✓ GPU, CPU, Anakart PCI-E 4.0 ama SSD 3.0

Dostlar selam, Geçen hafta 0 bi sistem dizdim Ekran kartı asus dual rtx4060 İşlemci ryzen 5 5600 Anakart Asus B550M-K Bunların hepsi Pci-e 4.0 destekliyor ancak SSD'yi samsung 980 almıştım Pci-e 3.0 destekliyor bunu yeni fark ettim iade edebileceğimide düşünmüyorum windows kurduğum için Ne...
  5. HomelanderUi

Çözüldü✓ Asus rog strix rx6650xt mı? Asus dual rtx4060 mı?

Merhaba dostlar, Son aşamadayım 3 fan 12 GB RAM'li 3060'dan vazgeçtim yeni topladığım 0 sistem için Max 13-14K civarı ekran kartı alacağım, ikisi arasında kaldım. Desteklerinizi rica ederim. ASUS ROG STRIX Radeon RX 6650 XT. ASUS Dual RTX 4060 8 GB. Başka güzel tavsiyeleriniz varsa...
Geri