Arama sonuçları: *

• Users: OdabRan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Multimedya sistemini güncelleme

sofia3gr_car64-userdebug 6.0.1 isimli multimedya sistwmi takılı bi aracım var aldığımda bu takılıydı. Arayüzü hiç hoşuma gitmiyo değiştirmek için vivid car launcher indirdim ancak ne direkt şaunchurdan açılış sağlayabildim ne de radyo blueetooth arayüzlerini değiştirebildim bilen bir arkadaş...
  2. O

Heavy rain oynamak istiyorum

Başlıkta da söylediğim gibi bu lanet olası oyunu oynamak istiyorum ingilizcem yok . Yıl olmuş 2025 daha ingilizcen mi yok demeyin yok abi ne yapayım. Ücretsiz yamalardan bildiğim kadarıyla denemediğim kalmadı. Önxe epicten aldım sonra steamde çalıştığı söylenen bi yama vardı belki işe yarar diye...
  3. O

Laptobuma hangi rami almalıyım

Asus rog strıx g16 g614jv laptobum var fabrika çıkışlı 16 GB DDR5-4800 SO-DIMM ram var ve sitede max 32 gb kapasite yazıyor ram hakkında da çok bilgim yok o yüzden 3 sorum olacak 1-) 32 yerine 64 e yükseltsem sorun yaşar mıyım ? 2-) 4800 yerine 5600-6000 mhz bi ram taksam sorun yaşar mıyım? 3-)...
  4. O

Ssd ve ssd kutusu tavsiyesi

Merhabalar ssd ve ssd kutusu almayı düşünüyorum minimum 1 tb ssd düşünüyorum deneyimlediğiniz marka ve modeller varsa onları da ekleyerek yorum yapabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  5. O

Kulak içi kulaklık tavsiye eder misiniz

Kulak içi silikonlu kulaklık almayı düşünüyorum fiyat aralığım 3-4 aklımda soundcore liberty 4 nc var başka tavsiyeniz varsa alabilirim
  6. O

RDR2 oynamaya çalışırken başlangıçta hata alıyorum

oyunu ilk yükledim yama kurup açmaya çalışmıştım bu hatayı gördüm internette araştırdığımda yamadan kaynaklı olduğu yazıyordu . bunu görünce yamayı silip dosyaları doğrulatmama rağmen oyuna girmeye çalıştığımda tekrar bu hatayı aldım biraz daha araştırdırdığımda exe'yi yönetici olarak...
  7. O

Çözüldü✓ Yeni bilgisayarımın hafızası çok dolu

Asus rog strix g16 bilgisayar aldım 512 GB hafızası var maddi durumumu düzeltene kadar ikinci SSD takamayacağım için 200gb C 200küsür gb D kurdum oyunları D ye indiriyorum çok bir uygulama yüklemedim armor crate , Steam,Xbox ,heroic games vb birkaç uygulama ve crackli fl falan yükledim ama c de...
  8. O

Şimdi mi almalıyım beklemeli miyim?

Gaming laptop almayı düşünüyorum ama acelem yok bekleyebilirim kasım indirimlerini beklemeli miyim ,sizce büyük bir indirim olur mu?
  9. O

30-40 bin oyun bilgisayarı alacağım yardımcı olun

Öncelikle 30-40 bin lira arası düşünüyorum ancak peşin bu kadar param yok taksit ile alacağım aklımda https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-6/ Bu model var indirim olmuş 44.999 du ancak forumda monster hakkında yazılmış metinleri okudum abra serisi için çok ısınma...
Geri