Arama sonuçları: *

• Users: dlep
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dlep

Yardım CS2 DEAGLE ÇÖL TİLKİSİ NEREDE SATILABİLİR NE KADAR EDER SİZCE

Merhaba hocalarım bugün Cs2 de Mirage Hatıra paketinden Deagle Çöl Tilkisi Az Aşınmış çıkardım nasıl TL ye çevirebilirim ne kadar eder ?
  2. dlep

Sistem siyah ekran oldu restart attı neden olabilir?

Hocalarım az önce Cs2 oynuyodum bi anda sistem siyah ekran oldu restart attı neden olabilir minidump dosyası kaydetmiş öyle yazıyor olay görüntüleyicide sistemim imzada ki sistem
  3. dlep

İnceleme CS GO ONLİNE OYNAMA YÖNTEMİ

Hocalarım yeni keşfettiğim İNUİ programını sizinlede paylaşmak istedim . Hala CS GO oynamak isteyen kişiler online şekilde rekabetçi oynayabilir , 500 saat CS süresi istiyor diyorlar ama maçlarıma 250 saat oynamış insanlar denk geldi deneyin bence . Hileye rastlamadım şuana kadar rekabetçi...
  4. dlep

Yardım EASYCEPTEN ALINAN İPAD PRO SORUNU ACİLLL

Merhaba hocalarım EASYCEPTEN aldığım İPAD PRO 10.5 İPADİM MDM LOCK SORUNU GÖSTERİYOR NE YAPABİLİRİM İLK ALDIĞIMDA BU SORUNU GÖSTERMİYORDU
  5. dlep

Yardım Razer Huntsman V3 Pro TKL Garip Bir Sorun Var

Klavyemde şu şekil bir sorun var oyun oynarken arada A tuşu ya basmıyor yada gecikiyor gibi hissettiriyor bazen cidden basmıyor ama günlük yazı yazarken falan hiç sorun yok saadece cs2 ve rainbow six oynarken hissediyorum neden olabilir fikri olan var mı . NOT garantim yok
  6. dlep

Yardım Monitör Önerisi 8 10 k arası

Yeni bir mönitör arıyorum çok bir bilgim olmadığı için konu açıyorum 24 27 inç 2k ve yüksek hz değerine sahip bir monitör arıyorum
  7. dlep

Yardım Yeni Ram Pc Açılmıyor

Merhaba hocalarım imzadaki sisteme 2 adet daha aynı ramlerden aldım hızları ve cl süreleri aynı modelde aynı 4 slot takınca ya boot etmiyor yada 3600mhz olarak açılıyor her rami tek tek denedim sorunsuzlar nasıl 6000mhz 4 slot çalıştırabilirim
  8. dlep

Yardım Razer Huntsman V3 Pro Yardımm

Merhaba hocalarım geçen günlerde vatan bilgisayardan indrimde aldım klavyemi fakat bu gece rgb ışıklarını açınca çok ince coil whine gibi bir ses çıkarıyor özellikle ana mavi kırmızı yeşil renklerinde ve led parlaklığını kıstığımda ses azalıyor. çok rahatsız ediyor değişim talep edebilir miyim...
  9. dlep

Yardım Ryzen 5 9600X PBO OC

Merhaba hocalarım normalde pbo ayarlarım +200mhz ve -20 curve optimize dı bugün bu ayarı +200mhz ve -35 ardından -30 curve optimizer yaptım ve işlemcinin çektiği watt 129 130 dan 145 gibi değerlere yükseldi ve occt sıcaklıkları yükseldi neden olabilir yoksa normali mi bu
  10. dlep

Yardım G.Skill Trident Z5 7600MHZ Alınır Mı?

Hocalarım ikinci elde bir ram buldum g.skill 7600mhz ram arızası falan yokmuş testlerini yaptıktan sonra alınır mı 4500tl 2x16 kit
  11. dlep

Öneri AM 5 M-ATX Boyuta Kadar Anakart Önersi

Bütçem 8k maksimum aradığım özellikler -4 ram slotu -kaliteli ve büyük mosfet soğutmaları -mümkünse siyah renk -b650 b850 veya x serisi chipset -Maksimum M-ATX boyut kasam desteklemiyor -Asus ,MSi ,Gigabyte,Asrock harici düşünmüyorum -Wifi olsada olur olmasada ama olursa hoşuma gider
  12. dlep

🔥İndirim RAZER HUNTSMAN V3 PRO US İNDRİM🔥🔥7000TL

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-huntsman-v3-pro-analog-optical-esports-gaming-klavye.html Normalde 10k ve üstü olan bir ürün türkçeside 9k
  13. dlep

Yardım 7K 7.5K Klavye Önerisi

Hocalarım 7 7.5k bütçem var en küçük tkl olan bir klavye istiyorum rgb ve siyah olması önemli kablolu kablosuz çok fark etmez hızlı ve analog,manyetik gibi hızlı ve tok hissiyatlı bir klavye arıyorum aklımda ikinci elde bulduğum bir Razer Huntsman V3 Pro Tkl var öneriniz varmı klavye olarak...
  14. dlep

PC Durduk Yere Kilitleniyor

Merhaba hocalarım imzamdaki sisteme sahibim bugün oyun oynarken 2 defa sistem bir anda kilitlendi durduk yere ilkinde düzeldi bi 20 25 saniyede ama ikinci seferde düzelmedi reset atmak durumunda kaldım neden yapıyor olabilir ilk kez bugün böyle bir şey başıma geldi
  15. dlep

Öneri Sizce Hangi Klavyeyi Satmalıyım

Merhaba hocalarım aklımı bir şey kurcalıyor elimde 2 adet klavye var biri Razer Blackwidow V3 Pro diğeri ise Blackwidow V4 ikiside hoş klavyeler ancak hangisi performans ve hissiyat olarak daha iyi karar veremedim Blackwidow V3 Pro'nun Avantajları -Kablosuz ve uzun bir pil ömrü var kablosuz...
  16. dlep

Çözüldü✓ Colorful B650M-Plus V15 WİFİ BİOS

Merhaba hocalarım başlıktaki anakartı kullanıyorum lakin asla bios güncellemek için bir adres bulamadım yardımcı olabilecek var mı
  17. dlep

Yardım Arctic LF 3 360 ARGB Sorunu

Hocalarım ürün kargodan geldi kurulum yaptım ışıkları yanıyor ürün çalışıyor ama signal rgb ve türevleri ürünü görmüyor kontrol edemiyorum nasıl çözebilirim kablolar düzgün bir şekilde bağlı
  18. dlep

Çözüldü✓ Mekanik Klavye İçin Switch Önerisi

Hocalarım mekanik klavyem için önceden lube yapılmış kaliteli uzun yıllar gidicek aşırı pahalı olmayan bir switch arıyorum sessiz ve tok bir switch istiyorum önerebileceğiniz switch varmıdır
  19. dlep

Çözüldü✓ RTX 3080den Geçilecek Ekran Kartı

Şuan Msi 3080 kullanıorum ikinci el olarak bu karttan geçilebilecek ekran kartı ne önerirsiniz bütçe 20 maks. diyebilirim
  20. dlep

Öneri Kasa İçin Reverse Ve Normal Fan Önerisi

Merhaba hocalarım Corsair 2500x kasa kullanıyorum 5 adet reverse 1 veya 4 adet düz bıçaklı fan arıyorum pwm ve rgb olmasını istiyorum sıfır ikinci el hiç fark etmez corsair markası önceliğim ama diğer markalarıda önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler bütçe çok abartmadığımız sürece sorun değil...
Geri