Arama sonuçları: *

• Users: aqsg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aqsg

Bedrock Shader Çalışmıyor

Merhaba. Minecraftta kuzenime yaptığımız shader düzgünce çalışıyor ama bende gökyüzü kotu duruyor sebebini anlamadim. Onun telefonu oppo a60 benimki redmi 12 fotoğrafını ekledim. Sinir krizi geçirttirecek bana lütfen cevaplayın.
  2. aqsg

Yardım Clash Royale Hesap Kurtarma

Merhaba. Clash royale hesabımı silme talebinde bulundum ama iptal etmek istiyorum daha 9 gün süresi var. Supercell idye giriş yapabiliyorum ama oyuna giremediğim için oyuncu kodunu bilmiyorum web sitesinden vb. oyuncu kodunu öğrenebilirmiyim lütfen hızlı cevap verebilirmisiniz?
  3. aqsg

Elektro Gitar Tavsiyesi Gerekiyor

Merhaba. Yaklaşık bir 12-12.5 bütçem var kendime bir elektro gitar almak istiyorum max 13kya çıkabilirim. Evde kullanacağım. Gitar oneriniz varsa yazabilirmisiniz?
  4. aqsg

Minecraft Bedrock Sunucu Açma

Merhaba. 3-4 kişilik bir minecraft sunucusu açacağız bunu ücretsiz olarak nereden yapabiliriz? Hepimiz mobilden oynuyoruz 7/24 aktif olmasına gerek yok açtığımız zaman çok uzun süre bekletmesin yeterli.
  5. aqsg

7K Butce Telefon Onerisi

Ortaokula gecen kardesime telefon alacağız. Daha küçük olduğu için çok iyi bir şey almayacağız bütçe 7k civari neredeyse hiç oyun oynamıyor cok fotoğraf cekiyor bide 8.sinifa kadar kullanabilirse güzel olur.
  6. aqsg

Discord Hesabım Çalınmış Olabilirmi?

Merhabalar. Discordda arkadaşımın attığı sunucuya girecektim beni biranda discord hesabımdan attı hesabım çalınmış olabilirmi? Acil cevap gerekiyor korkmaya başlayacağım.
  7. aqsg

Minecraft Custom Cape Nasıl Aktarılır

Minecraft'ın bedrock sürümünü oynuyorum. Kendi yaptığım pelerinleri oyun içinde nasıl kullanabilirim bilen varmı?
  8. aqsg

Minecraft Bedrock Skin Birleştirme

Merhaba. Minecraft Bedrock'ta 2 adet skini birleştirmek istiyorum yani sağda 1 tane skin solda 1 tane skin olacak şekilde yarı yarıya olacaklar. Bunu hangi sitede nasıl yapabilirim?
  9. aqsg

Minecraft Bedrock'ta Axolotl Bulamıyorum

Merhaba. Minecraft'ta lush cave mağaralarını geziyorum ama axolotl bulamıyorum lush cavede çıkıyorlar diye biliyorum ama yoklar.
  10. aqsg

Telefona Klavye Bağlamak Mümkün mü?

Merhabalar. Ben bir klavye aldım fakat satıcı telefonda otg özelliği olsa bile çoklayıcı ile mobile uyum sağlayamayacağını yani çalışamayacağını söyledi. Telefonumda otg var ve çoklayıcı sipariş ettim. Eğer çalışmaz derseniz iptal edeceğim sizce çalışabilirmi?
  11. aqsg

Papara Hesabı Doğrulamadan Kullanma

Merhabalar. Papara hesabıma Şok'tan para yatırıp spotify premium alacağım hesap doğrulanmadığı için hata verirmi yoksa rahatça yatırabilirmiyim?
  12. aqsg

Bisikletmi Almalıyım Bilgisayarmı?

Merhabalar. Son zamanlarda bisiklet almayi düşünüyordum ama bilgisayar alacağım için bütçe yetmiyor. Sizce 20kya bisiklet almakmı yoksa 50kya setup dizmekmi? Bilgisayar alırsam oynayacak çevrem yok bisiklette en azından gezebilecegim arkadaslarim var. Bunu göz önünde bulundurarak önerilerinizi...
  13. aqsg

Bisikletimi Nasıl Geliştirebilirim?

Merhabalar. Köyümdeki eski eşya deposunda Salcano Fantasia Model Galiba 2016 Yılından Kalma Olduğunu Düşündüğüm 26 Jant Bir Bisikletim Var. Onu geliştirmek istiyorum şuan kendi farkettiklerim boyası eskimiş üstüne sprey boya çekeceğim ama bisikletin diğer parçalarına boya gelmesini istemiyorum...
  14. aqsg

Uzun Otobüs Yolculuğunda Ne Yapılmalı?

Merhabalar.30 Mart'ta 10 saat sürecek bir otobüsüm var ve yolculuklarda canım çok sıkılıyor. Yolculukta vakit geçirmek için sizce ne yapmalıyım?
  15. aqsg

Xiaomi 2.Alanda İos Launcher

Merhabalar.Xiaomi telefonumda 2.alan açtım ve bu 2.alana ios launcher yüklesem 1.alana bir şey olurmu? Çünkü önemli dosyalarım var.
  16. aqsg

🔥İndirim BATTLEFİELD İNDİRİME GİRMİŞ

Battlefield 1 2 dolara düşmüş alacak varsa alsın son gün 27 Mart beyler.
  17. aqsg

Fotoğraftaki 2 Hotwheels Alınılabilirmi?

Yeni koleksiyon yapmaya basladim ve pek bilgim yok. Görselde koyduğum hotwheelslardan birini alacağım hangisini almalıyım daha değerlidir?
  18. aqsg

Hangi Mouseu Almalıyım?

Aklıma bir şey takıldı.4060 Ti alıp Scyrox V6 almakmı yoksa PC bütçesini düşürüp Bu canavarı almakmı? (Genelde FPS oynayacağım için ekipmanları önemli tutuyorum) Cevaplarınızı bekliyorumm.
  19. aqsg

39K Hazır Sistem Önerisi

hazır sistem önerisi istiyorum bütçem 39k genellikle valorant oynayacağım işlemci AMD ve DDR5 olmak zorunda. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.
  20. aqsg

51K Bütçe İle PC Toplama

Bundan önce açtığım toplama bilgisayarı çoğu kişi değiştir dediği icin bazı parçaları değiştirdim alınılabilirmi?
Geri