Arama sonuçları: *

1. B

MSI MAG Monitör nasıl?

Merhaba bu monitör 7300’den 4900e düşmüş. 27 inç 180hz 0.5ms(gtg galiba). Alayım mı yoksa bu fiyata bildiğiniz daha iyi monitör var mı? https://www.itopya.com/msi-mag-275f-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26698
  2. B

Acer Nitro KG242YM Alınır Mı?

Taksit yapıp alacağım. Yorumlar da gayet iyi. Youtube incelemesinde de olumlu yorumlar çok. Alınır mı
  3. B

İncehesap Havale/EFT sorunu

Merhaba Donanım Arşivi youtube kanalının, 4070 Ti Super li sistemini biraz özelleştirip 19.04 tarihinde kart yolu ile hata verdiği için Havale/EFT yolu ile havale olarak tam ücretini, açıklamaya sipariş numarası yazarak yolladım. Garanti için 30 dk içinde sipariş onaylanır yazıyordu. Ancak hala...
  4. B

Çözüldü✓ Son videodaki, sistem hakkında tavsiyeleriniz için

Merhabalar, bu sistemi son videodan gördüm tam bu fiyatlara bu işlemcili bu anakartlı 4070 Superli sistem arıyordum son bir kaç gündür. Videodaki sistemdeki kasanın ekran kartını 4070 Super ile, SSDyi de WD Blue SN580(1TB-4150okuma4150yazma) ile değiştirdim. Kışı stok işlemci fanı ile...
  5. B

Ocak Zamlarından Önce Bilgisayar Toplamak

Merhaba, 38k bütçem var. Kasa dizeceğim, Ocak zamları geleceği için paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Tahmini olarak ne zaman gelir bu zamlar? Ne kadar acele etmeliyim dizmek için. Ayrıca bana “belirttiğin bütçeye uygun en iyi sistemi biliyorum” diyen arkadaşlar varsa belirtebilirler...
  6. B

Obs yayın ayarlarımı nasıl yapmalıyım

Merhaba, iyi bir sisteme sahibim 100 megabit internetim de var. Yayın açmak istiyorum. Yapabileceğim en iyi kalitede CS2 yayınını hangi ayarlar ile yaparım. Bu ayarlar ile birkaç kez test ettim ama hiçbiri istediğim gibi olmuyor nerede yanlış var?
Geri