Arama sonuçları: *

• Users: tunaany7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tunaany7

1500 tl f/p klavye önerisi

Redragon K617 fizz almayı düşünüyorum ama aklıma hala yatmadı max 1700 TL'ye kadar çıkabilirim. Mekanik olarak red olursa iyi olur. % kaç olduğu onemli degil 75 in altinda olsa yeter.
  2. tunaany7

Last of us part 2 save kaybı

The Last Of Us Part II Pc yeni çıktı oyun oynadim baya 3 saatlik save yerimi kaybettim geri getirmenin bi yolu varmidir acaba teşekkür ederim.
  3. tunaany7

Cilt beyazlatıcı krem önerisi

Arkadaşlar merhaba cilde hem iyi gelen hem gözenekleri kapatan en önemlisi de beyazlatan bir krem arıyorum kadın icin olucak bilen varsa yazarsa sevinirim.
  4. tunaany7

Qbittorentten alan wake 2 indirmek

arkadaşlar qbittorentti indirdim.simdi napmam lazim alan wake 2 indirmek için
  5. tunaany7

Çözüldü✓ i5 12400f düşük fps alıyorum.

Gerektiğinden düşük fps alıyorum bakın.Youtube daki testlerde ortalama 400 fps alıyor.
  6. tunaany7

Sistemim gerektiğinden düşük fps veriyor.

Sürücülerim güncel ASUS RTX 4060+i5 12400F kullanıyorum. Valorant'ta düşük ayarlarda 260 FPS almam normal değil. BIOS güncelledim ve gereksiz dosyaları ve önbellekleri temizledim fakat yine sorun çözülmedi.
  7. tunaany7

GTA 5 karakter kendi kendine hareket ediyor.

Araba sürüyorum kendi kendine ileri geri sağ sol yapıyor. Sorun klavyede diye düşündüm klavyeyi pcden çıkardım yine aynı. Bunun bir çözümü var mı acaba?
  8. tunaany7

5500 TL ye alınabilecek en iyi monitör

Aoc 27g4x aldım ölü piksel çıktı 5500 TL'ye 27 inç en iyi monitör hangisi sizce?
  9. tunaany7

bu sıcaklık değerleri normalmi

gpu ve cpu 70 derece gpu %97 cpu %40 civarı alan wake remestred oynuyorum normalmi dlss performance modunda
  10. tunaany7

Hepsiburada iadeyi kabul eder mi??

AOC 27C4X modelini aldım bugün test ettim ve 1 adet ölü pikselin olduğunu gördüm rahatsız ediyor ekranın ortasında olduğu için iade işlemleri baslattim kabul edilir mi?
  11. tunaany7

Grand theft auto 5 4k 60 FPS

rtx 4060 i5 12400f işlemcimi televizyona bağladım 4k sabit 60 fps veriyor normalmi?
  12. tunaany7

Fps göstergesi işe yaramıyor?

yeni pcme fps gostermesi icin msi afterburner kurdum videolar izledim ama olmuyor yardimci olun lütfen
  13. tunaany7

F/p beyaz rgb klavye önerisi

beyaz rgb mekanik olmasına gerek yok ama mekanik hissi verse fena olmaz 700 civarı bildiğiniz bir klavye varmıdır?
  14. tunaany7

Aoc 27G4X aldım sizce nasıl?

dün bu monitörü sipariş ettim sizce pişman olurmuyum f/p olarak en iyisi gibi
  15. tunaany7

Freedos hazır sistem ama win10 pro var

pc gelmişti bugün actim bios ayarlarini açacaktım. Açıldı işletim sistemi Windows 10 probolarak gözüküyor. Nasıl?
  16. tunaany7

ekran kartını nasıl takıcam

hazır sistem geldi ama ekran kartını nereye takıcam nasıl takıcam hiç bilmiyorum bilen varmı?
  17. tunaany7

Çözüldü✓ razer deathadder mouse alınır mı?

600 700 civarı bütçem var bunu onerirmisiniz
  18. tunaany7

kasam var ama monitörüm yok

kasa yarın elime geçecek. monitör alana kadar 4k 60hz televizyona bağlayıp kurulumu sağlayabilirmiyim? Almayı düşündüğünüm monitör aoc 27g4x
  19. tunaany7

itopyada sipariş durumu sonunda değişti

geçen pazardan beri sipariş hazırlanıyor olarak gözüküyordu ve şuan sipariş faturalanıyor olarak gözüküyor.Ne zaman kargoya verilir?
  20. tunaany7

hepsiburada F/p mouse önerisi

Logitech g 102 aldım iptal ettim. Özellikle hepsiburadadan bütçe en fazla 560 tl alınabilecek en iyi mouseyi onerirmisiniz
Geri