Arama sonuçları: *

• Users: Ezberli
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ups tavsiyesine ihtiyacım var

Güç kaynağım 550w birde monitörü mü takıcam bunları karşılamalı 10-15 dk açık tutsa gayet yeterli olur bütçe 3000-4000 arası olursa iyi olur
  2. E

Ups hakkında öneriye ihtiyacım var

Güç kaynağım 550w birde monitörü mü takıcam bunları karşılamalı 10-15 dk açık tutsa gayet yeterli olur bütçe abartı olmasın
  3. E

Odamda olmayan internet

Merhaba ben yakın zamanda pc alcımda gelmesine 1-2 gün var ama bunu internete nasıl bağlarım bilmiyorum arkadaşlarım kablosuz olur diyor ama telefon bile odamdan çekmiyor modemin yerini nasıl değiştiricem veya yeni bir modem alabilir miyim ? YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  4. E

Kasa öneri 35.000 ACİL

Selam bütçem 35.000 kasa lazım vatan bilgisayar olsa iyi olur teşekkürler
  5. E

Bu sistem alınır mı ?

Dostlar vallaha ben bıktım ailem bilgisayar alalım sana dedi bütçe verdiler 1 hafta oldu hala aynı yerdeyim bi sistem buluyorum forumlarda konular açtım herkes farklı bir sistem öneriyor ben bu sistemi buldum bazı yükseltmeler yapıp alayı düşünüyorum +RAM yükseltmesi (16×2) +SSD yükseltmesi...
  6. E

İtopyada hazır sistemlerde bios varmı

İtopyadan hazır sistem alıcam da bios güncellenmiş olurmu
  7. E

Kasa parçalarım uyumlu mu? ?

*bu benim yükseltme yaptığım halidir *SSD ,RAM parçaları EKRAN KARTI ile uyumlumudur *Sıvı soğutma takılabilir ve ilerde yükseltme yapabilir miyim...
  8. E

Bu kasayı almalı mıyım

Merhaba ben forumda bir PC önerisi istemiştim arkadaşlar hemen yardım etiler ama ben bunu yükseltmek istiyorum hangi yükseltmeleri yapmalıyım 33 bin lira bütçem var YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  9. E

Kasayı İnternetten mi almak Herhangi bir dükkandan almak mantıklıdır

Evet dostlar evim Türkiye'nin pek elverişli bir konumunda değil ve genellikle toplu bilgisayar satıcıları İstanbul'da buna bir miktar para vericehim için zarar görmesini istemem ama vatan bilgisayara gidip alıp gelsem fiyat farkı çok olurmu (kendimi anlatamamış olabilirim). YARDIM İÇİN...
  10. E

30 bin liraya toplama kasa,pc

Selam yakın zamanda bir kasa almak istiyorum monitör almam zor olmadı ama kasa olayını pek anlamadım (darboğaz diye bişey var ve hiçbir fikrim yok ) birkaç video izledim ama zaten karışık olan kafam iyicene karıştı bütçemi 30.000 lira olarak belirledim ama birkaç bin artırabilir im (özelikle...
Geri