Arama sonuçları: *

• Users: ferais
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

3D Printer tavsiyesi

Arkadaşlar 3d printer almak istiyorum orta segment hepsiburada üzerinden 10 ay vade farksız taksitli modellerden (varsa aynı şekilde başka sitelerden) tavsiyeniz var mı kullanımı yeni kullanıcı dostu, bütçe taksite göre 30kya kadar çıkabilir.
  2. F

GAME MASTER KASA ALINIR MI

360mm destekli akvaryum kasa bakıyordum bu üç kasa gözüme çarptı sizce alınır mı?alınırsa üçü arasından hangisi alınır? Farklı tavsiyeleriniz varsa da alabilirim.
  3. F

7500F & Thermalright Assassin King 85 Derece

7500F ve Thermalright Assassing King ile işlemcim hemen hemen her oyunda ortalama 80, oyuna göre 85 dereceye çıkıyor. Sistemi yeni aldım Abdullah'ın paylaştığı 5070'li Gamegaraj kasa. Termal macun olarak soğutucunun içinden çıkanı sürdüm sanırım Thermalright Tf4. Tam oturtamadım mı acaba diye...
  4. F

Kablolu kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Gaming için iem kulaklık arıyorum, ucu yamuk olanlardan olması gerekiyor düz olanlar kulağımda durmuyor.
  5. F

OC Tuner açtım mavi ekran veriyor

3200mhz ramlerim 2666mhzde çalışıyordu onu açtım açarken gözüme oc tuner takıldı onu da açtım ve Windowsa giremiyorum mavi ekran veriyor. Cpu core ratioyu da artırdım auto moda alamıyorum. Oc tuner nasıl kapatılıyor kapatma seçeneği yok? Ryzen 5 5600 Asus prime b550m a csm 1704372499 BIOS...
  6. F

RDR Online Oyundan Atma Sorunu

Öncelikle benzer konularda çözüm bulamadığımı belirtmek istiyorum. DirectX 12 ile girdiğimde hiçbir uyarı vermeden oyun kapanıyor. Vulkan ile girersem unknown error ffff veriyor öyle atıyor. Single playerda sorunum yok onlineda yaşıyorum bu sorunu. Grafik ayarıyla da alakalı değil sanırım...
  7. F

Mouse pili takarken algılayıp çalışmıyor

Fare orta tekerleği bozulduğu için internette gezinirken kullanmalık bir mouse aldım 100 liraya. Everest sm-218. Pili takıyorum ışık yanıp sönüyor çalışmıyor. Pillerde problem yok. Pili yuvaya oturtmaya başladığımda ilk temasta ışık yanıp sönüyor. İade etmekle uğraşmak istemiyorum yardım :(
  8. F

R5 5600 için soğutucu önerisi

R5 5600 için soğutucu arıyorum. En güvenilir seçenek https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu gibi duruyor. Daha iyi öneriniz var mı? Anakartım Asus Prime B550M-A/CSM. 1686732934 Bir de termal macun alacağım, orada da en güvenilir seçenek mx-4. mx-6...
  9. F

4000 TL Monitör Tercihi

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2419ff-238-180hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-ss-ips-fhd-gaming-monitor_u23260...
  10. F

Monitörü Intel UHD Graphics'ten Nvidia GPU'ma geçirmek istiyorum

Monster Abra a5 v17.2 kullanıyorum. Samsung LC24RG50 monitör aldım. Nvidia gpu'ya bağlayamıyorum. Inteli devre dışı bıraktığımda monitör hiç gelmiyor.
  11. F

Çözüldü✓ 1000TL CİVARINDA RYZEN 5 APU

Babamın bilgisayarında ryzen 3 2200g var. Ryzen 5 bir apuya geçirmek istiyorum 2. el 1000tl civarında bulunabilir mi?
  12. F

Çözüldü✓ ASUS Tuf Gaming A15 Fa507nu alınır mı?

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-a15-fa507nu-lp051-6gb-rtx4050-ryzen-7-7735hs-8gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-p-687843369?boutiqueId=61&merchantId=118442&utm_source=share Ram takviyesi yaparsam fena değil gibi duruyor. Ddr5 ve ryzen 7 var. Ekran kartının kaç watt olduğunu bulamadım...
  13. F

Boşta %20+ işlemci kullanımı

Monster Abra a5 v17.2 i5 11400h 16gb ram rtx3050ti. Boştayken işlemci kullanımı %30 bulabiliyor. 70 derece civarında geziyor. Fanlar sessiz modda bile son hızda çalışıyor.
  14. F

4000 Serisi Laptop Tavsiyesi

Elimdeki Monster Abra a5 v17.2 model laptopumu satıp 4000 serisi (muhtemelen 4050) bir laptop almak istiyorum. Şuan sadece Asus, MSI ve HP var HP'yi almak istemiyorum. Asus veya MSI almalı mıyım yoksa diğer markaları beklemeli miyim? Fiyatların artışını da göz önünde bulundurursanız sevinirim.
  15. F

Bilgisayar bip sinyalleri verip kapanıyor

Monster Abra 5 v17.2 bilgisayarım var. İki gündür rastgele zamanlarda birbirini takip eden uzun bip sesleri verip kapanıyor. Servise göndermeden önce deneyebileceğim bir şey var mı?
  16. F

İkinci ekran çözünürlük sorunu

3050Ti ekran kartlı laptopuma 30tlye aldığım bir vga hdmi dönüştürücü ile eski monitörümü bağladım. Monitörün çözünürlüğü 1366x768 ama maksimum 1280x720 alabiliyorum. Nasıl düzeltirim?
  17. F

Düşük Ekran Kartı Kullanımı

Monster Abra A5 v17.2 i5 11400H, RTX 3050Ti ve 8Gb Ram. Grafik düzeyleri fark etmeksizin neredeyse her oyunda ekran kartı kullanımı yüzde 10-20 lerin üzerine çıkmıyor. Nadiren çıkarsa da geri düşüyor. Windows grafik ayarlarından oynadığım oyuna özel olarak harici ekran kartını atıyorum fakat...
  18. F

Windows gereken dosyaları yükleyemiyor.

Arkadaşlar selam. 2 gün önce babamın bilgisayarı sabah açarken kapandı ve birdaha açamadık. Biz de format atalım dedik. Format atarken hep %82 de (sonralardan bu sayı değişti) ekteki görseldeki hatayı verdi. 2 gün boyunca internetten sağdan soldan bulduğumuz bütün çözümleri denedik. Benim...
  19. F

İnterneti bağlayamıyorum

Arkadaşlar malum evin internetini çok fazla kullanan olduğu için bazen yavaşlayabiliyor ben de oyun oynarken usb kablo ile telefonumun internetini bağlıyorum. Ancak birkaç haftadır telefondan interneti bağlayamıyorum. Ne yapmalıyım?
  20. F

STEAM HESABIM ÇALINDI.

Arkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım. Ne yapmalıyım?
Geri