Arama sonuçları: *

• Users: brk_atş
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Sistem kapalıyken anakart kondansatörüne dokunmak problem yaratır mı?

Evet arkadaşlar sorum bu, kondansatöre dokunurken PC kapalıydı ama güç veriliydi. Sizce bir zarar vermiş miyimdir?
  2. B

Anakartımın VRM derecesi ve anakart derecesi normalmi?

Evet arkadaşlar sorum bu. Sizce anakartımın VRM ve anakart sıcaklığı normal mi? 30dk lık tlou 1 sonrası değerler bu. (Odada 24 derecede klima çalışıyor iken bu dereceler).
  3. B

Biosumda takılmalar ve geçikmeler var.

Evet arkadaşlar sorunum bu. Sizce bu normal mi, ben mi biraz fazla takıntılıyım? Yaptığım şeyler format için BIOS'da kasanın açma kapatma düğmesine basıp sistemi kapatmak ve republic of gamers yazısının orada format yerini yüklemediği için yine açma kapama düğmesine basıp bilgisayarı kapatmak.
  4. B

AMD RYZEN 9 7950X cinebench skoru düşük.

Evet arkadaşlar sorunum bu normalde bu işlemci 38000-40000 arası alıyor ve ben yaptığım testte 35347 puan aldım yani bunun sebebi nedir hatalı işlemcimi denk geldi yoksa.
  5. B

Sistemimde stutter oluyor

Evet arkadaşlar sorunum bu. Denediğim çözümler: Win 10 Win 11 denendi. Amd expo açık/kapalı denendi. 1 Aydır bu sorunla uğraşıyorum ne yapsamda çözemedim yardım edermisiniz?
  6. B

Rdr 2 stuttering oluyor

Evet arkadaşlar benim rdr’de stutter var sebebi nedir sizce?
  7. B

Oyunlarda takılma ve fps drop yaşıyorum acil yardım

Evet arkadaşlar sorum bu sistem özelliklerim bu şekilde Amd ryzen 9 7950x x870e anakart 4070 ti super ekran kartı dün sorun yoktu bugün pc yi açtım örneğin bf1 de 200 fps alırken 110 120’lere düştü sebebi nedir sizce?
  8. B

Amd ryzen 9 7950x çok ısınıyor

Evet arkadaşlar sorum bu sebebi nedir sizce msi mpg coreliquit k360 sıvı soğutmam mevcut tam yükte 96 derece falan görüyor.
  9. B

Çözüldü✓ Lian Li Hydro-Shift LCD 360 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (FANSIZ) alınır mı??

Evet arkadaşlar sorum bu sizce alınır mı??
  10. B

Rtx 4070 ti super furmark ve heaven değerleri normalmi?

Evet arkadaşlar sorum bu furmark 2k 0x msaa max 223fps avg 214fps diğer testlerinde değerleri bunlar sizce normalmi?
Geri