Arama sonuçları: *

1. M

Yurt dışı yazılımsal imei kayıtlı telefonumu sıfırlamak istiyorum

yaklaşık 1 sene önce yazılımsal olarak çift sim imei attırdığı redmi note 12pro 5G telefonumun pil ömrü ve hızı çok düştü ve sıfırlamak istiyorum ayarlardan fabrika ayarlarına dön yapsam ime çarmı.Bu arada bl kilidi açık ve sanırsam fake rom var NFC çalışmıyor ve ayarlardada görünmüyor...
  2. M

Çözüldü✓ 8 9k arasına ders çalışmak için tablet

mmerhabalar bena 8 9k altına mümkünse kalemi dahil olan kalemi ypksa kalem desteği olan tablet ve kalem önerisi yapabilirmisiniz tablette sadece pdf üzerine yazı yazma video izleme belki arada sırada pubg oynarım okadar biraz araştırma yaptım ama çok bir şey bulamadım lenevo tab m11 8500tl...
  3. M

laptopum pili görmüyor

geçenlerde casper f600 cihaızmın içini menteşe gevşetmek ve ram eklemek için açtım 4+8 gb ram yaptım menteşe gevşettim ve geri topladım tabi ekran ve wifi kablolarını söktüm birde fanın ağzındaki tozları temizledim tabi önce pili sökmüştüm topladım açma tuşuna bastım açılmadı şarza taktım...
  4. M

laptopumun ekrandan anakarta bağlı kabloları nasıl çıkarabilirim

casper f600 laptopumun menteşelerini gevşetmek istiyorum bunun için içini açtım ama daha bataryayı sökmeyi beceremedim izlediğim videolara göre bu soketler biraz sert çıkıyorlarmış bi şekilde bataryayı söktükten sonra ekrana bağlı soketleri kabloları nasıl sökücem acil yardım edin lütfen ekrana...
  5. M

crucial 4gb 2133mhz cl15 ram ile uyum

Merhabalar hali hazırda kullandığım casper f600 bilgisayarım için ram yüksetlmesi yapıcam içinde 4gb 2133mhz 1,2v cl15 değerinde crucial ram var iki tane seçeneğim var fiya bandım maks700 750civarı olan 8gb bir ram daha ekleyerek 12gb ram kullanmak istiyorum ili tane ram buldum biri micron...
Geri