Arama sonuçları: *

• Users: husisco
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Asrock X870 Steel Legend WiFi AMD X870 Alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar beyaz anakart arayışımda ikinci elden Asrock X870 Steel Legend WiFi AMD X870 buldum. Reddit’te çok fazla işlemci yaktığı hakkında yazılar buldum. Bu anakartla kullanacağım işlemci 7800x3d olacak. Alınabilecek bi risk mi bilemedim. Kullanan var mı veya önerir misiniz ürünün...
  2. H

Beyaz am5 anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcim için beyaz anakart aramaktayım anakartın full beyaz olmasını istiyorum ram slotlarına kadar. Fp olarak alınabilecek en iyi hangisi olur veya halihazırda indirimde olduğunu bildiğiniz bi model varsa önerilerinizi bekliyorum.
  3. H

FAST SİSTEMİ ÇÖKTÜ MÜ ?

Merhaba arkadaşlar enpara üzerinden arkadaşıma para atmak isterken 2-3 kere red verdi fastteki sistemsel sıkıntılardan dolayı vs vs açıklamasıyla sonra başka hesabımda da aynı problemi verdi. Web üzerinden bakınca planlı bir bakım çalışması yok bu tarihlerde herkeste mi böyle yoksa direkt bende...
  4. H

Sistemim nasıl ?

Merhaba arkadaşlar komple sistemimi satacağım ve bi yakınım almak istiyor 4 ayda parça parça ödeyebilirim dedi fiyat vermemi istedi ama kafamda bir fiyatı belirleyemedim yardımcı olursanız sevinirim parçalar şu şekilde -Msi mpg b650ı Wi-Fi edge anakart (garantili) -R5 7600 işlemci (garantili)...
  5. H

25k bandında vade farksız taksitle alabileceğim laptop önerileri

Merhaba arkadaşlar öğrenciyim 25k kredi kartı vade farksız alışveriş yapacağım bir laptop arıyorum şu sıralar bulamadım ama önünüzde düşen bir laptop önerisi varsa yardımcı olur musunuz ?
  6. H

Bilgisayar kasamı satacağım piyasa değeri tahmini nedir

Herkese merhaba, bilgisayar kasamı satacağım fakat tam piyasa fiyatını çıkaramıyorum kafamda başka birine de fazla fiyattan satmak istemem. özellikleri i5 13400f gigabyte h610 h ddr5 anakart team t force 5600 mhz 8x2 ddr5 ram zoko amiral dk 431 (5 adet extra sonsuz aynalı reverse fanlı...
  7. H

4060 13100f HAZIR SİSTEM 19.899 TL

ihtiyacı olan değerlendirebilir bence https://www.incehesap.com/superior-hazir-sistem-fiyati-44511/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=Frekanstv&utm_term=21.09.2024-superior-hazir-sistem
Geri