Arama sonuçları: *

• Users: Vasco_Sir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

35-37k laptop önerisi

Laptop konusunda çok bilgim yok. İşim dolayısıyla çok seyahat ediyorum. Güncel oyunları oynatabilecek ve beni uzun bir süre idare edebilecek bir laptop arıyorum. İlerde GTA 6 çıkınca evet GTA 6 açıyor benim bilgisayar diyebileyim. 35k bütçem var. 1-2 bin oynayabilir. Monster düşündüm ancak 3050...
  2. V

Çözüldü✓ Acil! Ekran kartına hangi kabloyu takacağım?

Selamlar ekran kartını monte edebildim ancak 2 tane kablo var bunun hangisini ekran kartını takacağım? Diğerini ne yapacağımö Yardımcı olursanız çok sevinirim Ayrıca paketten bir de iki kablo çıktı o nedir acaba aydınlatırsanız Çok sevinirim. Görüntüleri paylaşıyorum. 1725973591 Ekran kartı 4060...
  3. V

Hazır sistemde yapılması gerekenler ve önerilen uygulamalar

Selamlar, sizin de yorumlarınızla şu sistemi aldım. Yakın bir zamanda geleceğini tahmin ediyorum. Hiç masaüstü bilgisayar kurulumu yapmadım. Araştırdığım kadarıyla bios güncellemesi ve ram hızlarını ayarlamam gerekiyor. Bununla birlikte ekran kartı driverını yükleyeceğim. Bunlara ek olarak...
  4. V

Çözüldü✓ İki sistemden hangisini tercih etmeliyim?

Selamlar 1. Sistem Referans: Gamegaraj strika 5a İşlemci: Intel Core i5 14400F Anakart: MSI PRO H610M-E Ekran Kartı: ASUS ATS GeForce RTX 4060 V2 OC 8GB RAM: GSKILL 8GB (2x8GB) SSD: Crucial 1TB P3 Plus Serisi Kasa: MSI MAG FORGE M100A Fiyat: 27.674 2. Sistem Referans: Vatan Bilgisayar...
  5. V

Çözüldü✓ 25K sistem yorum ve tavsiye

Selamlar önceden de bir başlık açmıştım ancak bütçeyi 5K artırıp bu sistemi almayı düşünüyorum. Oldukça beğendim. Yorumlarınız nelerdir? Sitedeki RAM'i 32 GB yapıp öyle alacağım. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-pro-h610m-e-rtx-4060-v2-oc-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  6. V

Monitör ve ekipman yorum ve tavsiyesi

Selamlar, daha önceden sistem tavsiyesi almıştım sizden. Elimden geldiğince bu sistemi https://www.gencergaming.com/gen-xxi topladım. Şimdi sıra monitör ve ekipman toplamada. Monitör olarak bunu düşündüm. Fps oyunlar oynayan biri değilim. Benim için önemli olan ekran büyüklüğü ve sorun...
  7. V

Sistem yorum ve tavsiye

Selamlar önceden de bir başlık açmıştım zaten başlıkta önerilen sistem bu. Benim de hoşuma gitmişti. Yakın zamanda almayı planlıyorum 20.000 gibi bir bütçem var. Bu bütçeye monitör de dahil. Monitörü de eklediğimde 18.578,67 TL fiyat geliyor karşıma. Bu sistem özelliklerini biraz daha iyi...
  8. V

Çözüldü✓ Sistem karşılaştırması ve 15k sistem önerisi

Selamlar 15-20k arasında bir bütçem var. Bu bütçeye monitör de dahil.
Geri