Arama sonuçları: *

1. D

Video çekimi için youtube 5 6 Bin'e kadar kamera

agalar youtube ve benzeri platformlarda kaliteli içerikler çıkarmak istiyorum bunun için de kameraya ihtiyacım var bütçe 5 6k bana her işi rahat yaptırsın kalitede ve rahat kullanımda ödün vermesin profosyonel ayarlarda olsun yeterli
  2. D

VİDEO ÇEKİMİ İÇİN 5 6 BİN'E KADAR MİKROFON

Agalar genel sohbet videosu olsun . Şarkı söyleme olsun gitardır vesaire bunların ikisini aynı anda yaptıracak kaliteli youtube için uygun profosyonel sayılabilecek her işimi gören bir mikrofoın var mıdır varsa nedir
  3. D

agalar mimarlık okuyan ark için 20 k altı laptop

var mıdır neler vardır yardım lütfen
  4. D

1,5 k ya kadar uygun bi ses sistemi

Aga tüm her şeyi dizdik ses sistemi biraz eski kaldı her şeyiyle yeni bi pcye geçiş yapmak istiyorum var mıdır öneriniz ses sistemi için uygun f/p
  5. D

Çözüldü✓ 2000 TL'YE KADAR RGB VE %60 KLAVYE

Var mıdır bu ayarlarda bir şeyler agalar
  6. D

Tbeliondan verdiğim sipariş

Tbeliondan siparis verdim dün akşam ödemesini de direkt yaptım direkt cash şekilde iban üzerinden ancak hala ödemesi onaylanmamış gözüküyor tarafımla da kimse iletişime geçmedi var mı bir bilgisi olan
  7. D

Çözüldü✓ Mouse ve Klavye öneri agalar

Kasayı dizdim Monitör önceden vardı Kulaklıkta var Mouse'Im biraz eski ufak tefek basmamalar hissediyorum aynı şekilde klavyemin problemi de biraz fazla büyük olması masa küçük kalıyor fazla kaydıramıyorum ileri geri Oyuncular için güzel böyle kolay sığabilen bir Klavye ve yanında da fazla...
  8. D

Çözüldü✓ Bu pc alınır mı alırken bir kac degısıklık yazıyorum

12 GB 7700 Yerine 16 GB 7600 tercih etsem problem olur mu bir de kasayı beğenmedim hangisi sizce en uygun özelleştirme seceneklerinden Bir de B650'ye geçerim muhtemelen şart gibi ne diyorsunuz 1724950758...
  9. D

Çözüldü✓ Kısır bi döngü var hazır sistemlerde bknz...

Aga 7500f işlemci olan hazır sisteme dandik ekran kartı takıp misal 7600 xt 16 gb ekran kartı olan sisteme de dandik bi işlemci takıp ya da hepsini düzgün yapsalar 1 x 16 ram takıp bide bunların hepsi olmadığı gibi Özelleştirme kısmına da 2x8 ram veya 8 gb ekran kartları ise full 8 gb ekran...
  10. D

Çözüldü✓ Bir site denk geldim güvenilir mi

Game graj diye bi site gördüm uygun geldi bana sattıkları garaj bu arada orası anlamıştırsınız diye düşünüyorum ne diyorsunuz güvenilir mi
  11. D

Çözüldü✓ Şuna 36,5 K verilir mi peki

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 işlemci 1 ANAKART: ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart 1 EKRAN KARTI: ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı 1 RAM: Lexar Thor OC 16GB (2x8GB) 6000MHz...
  12. D

Çözüldü✓ Şöyle bi sistem 38K Verilir mi

AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm MPK İşlemci GIGABYTE B650M S2H 6400(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX Anakart CORSAIR 16GB Vengeance 5200Mhz CL40 DDR5 Siyah Kutusuz Ram GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı MSI MAG FORGE M100A...
  13. D

Çözüldü✓ Aga kasa ve Psu anlamında nasıl tercih yapmalıyım

30 K civarında bi sistem toplayacağım diğer olayları az çok çözdüm kafamda bir şeyler oluştu ama bu Kasa ve psu olayını tam anlıyamadım bu Bronzedur golddur 550 w mı 650 mı yoksa 750 felan arttırmak lazım mı vesaire yardımcı olcak birileri var mı
  14. D

Çözüldü✓ Bu Markaların farklı ne fiyatlar niye fark ediyor

Agalarım sapphire markasından bakıyorum radeon 7700 12 gb 17 bin Asrock 18 bin bunlar gibi farklı var ufak tefek markaya göre farklı farklı da misal Asus 4060 var Msi 4060 var Bunlar da gene fark ediyor fiyat olarka özellik ayynı olsa da bu konuda ne düşünüyorsunuz ne önemi var
  15. D

Çözüldü✓ 8 GB Ekran kartlarının ne kadar ömrü var sizce

Aga pc toplayacağım ama çok feci aklımı kurcaladı sanki yakında ömrü biter gibime geliyor bi anda 8 gb Ekran kartların ne düşünüyorsunuz bu konuda
  16. D

Çözüldü✓ AM5 DDR5 SİSTEM TAVSİYESİ OLAN VAR MI

Aga 2 gündür aranıyorum hep bi içime sinmeyen şeyler çıkıyor var mıdır tavsiye
  17. D

Çözüldü✓ Şöyle bir şey gördüm aldım 21k ya nasıl

https://www.itopya.com/kuark-carrera-amd-ryzen-5-5600-asus-geforce-rtx-4060-dual-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-ge_h26671 Normalde 20 k fiyatı bu linkte ben 1 GB Kingston ssd'ye geçirip 21k ya çektim gün boyu araştırma yaptım tam yok galiba bu fiyata istediğim sistem diyip pc kaparken karşıma...
  18. D

Çözüldü✓ 20-30 K Arası Sistem önerisi F / P Yardım lütfen

Aga 20 - 30 K arası bütçe var esneme payı var 31 32 vesaire ama fazlası olmaz Sadece Kasa için bu Para monitör vesaireye gerek yok Tüm parayı Sisteme Kasaya gömecem Var mı öneriler nelerdir yardımcı olun lütfen
Geri