Birden fazla kılıf alacağım için 400 TL bütçe ayırdım yeşil renkte olmasını istiyorum "sage green" tarzında ama hiç bir şekilde bulamadım. Şunu buldum ama gelme süresi 5 Mart...
Evet mümkünmüş. Windows 10 uygulama desteği çekilene kadar (veya Windows 11 iyileşene kadar) artık herhalde Windows 10 kullanırım diye düşünüyorum.
1738575917
Edit: Windows 11'e geri döneceğim.
256F 250 nit olmasından dolayı içime sinmedi, 7K bütçede monitör almayı planlıyorum.
27 inç istemiyorum 25 yeterli.
IPS panel ve Canlı renkli olsun.
Ölü piksel ile uğraşmak istemiyorum.
Şimdilik 1K bütçe ile klavye alma kararındayım ve bu sefer araştırdım.
Sessiz ve tok bir Switch olursa iyi olur.
İngilizce olacaksa yanına birde Türkçe Q sticker önerin.
Kesinlikle en az %75 boyutunda olmalı.
Amazondan önerirseniz sevinirim.
Laptopuma monitör takmak istiyorum ve klavye mousepad ve mouse gerekecek. Klavye olarak G413 TKL SE düşündüm. Şimdiden teşekkürler.
Monitör renkleri capcanlı olsun gerekirse 144Hz olsun ama canlı olsun. Ölü piksel ile "Kesinlikle" uğraşmak istemiyorum. Mouse sade olsun mousepad kalım olmasın...
1 ay ara vermiş bulunmaktayım forumda destek vermek biraz sıkmıştı beni ara verdim tekrardan Bütçenizi söyleyin laptop önereyim konumda destek vereceğim.
86Box hakkında bilgileri buradan bulabilirsiniz.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/nostaji-isteyenlere-86box-emulator-incelemesi.1023002/
Windows 1.0 ile XP arasında en çok hangi Windows oy alırsa onu sizin için kurupta yayınlayacağım.