Arama sonuçları: *

1. E

Kasa fan dönüyor ama rgb yanmıyor

Herkese iyi forumlar. Dün kasam geldi ve montajını yaptım herşeyi bağladım sıra fanlara gelince kafam karıştı. Fanlar Argb olduğu için molex sata vs soket yoktu. Bende bulduğum resim 1 deki kabloyu anakartımdaki sys_fan4 soketine bağladım. Sistemi start verdiğimde fanlar dönüyordu ama rgbleri...
  2. E

18 Yaş Altı Banka önerisi

16 yaşındayım öneceden papara kullanıyordum papara kapanınca başka bankaya geçme ihtiyacım oldu. Herkesin ibanına para gönderebileceğim onların bana atabileceği, kısıtlamaların olmadığı bir bankaya ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. E

Rx 5600xt kart açılmıyor

Sa 2. El sapphire 5600xt aldım ekran kartı driver kurarken siyah ekranda kaldı geri açtım kurcalarken vbios ver "biyby.ru modded" Yazıyordu bu sırada çözünürlüğü kart 640*480 e düşürmüstü ddu ile sildim sonra tekrar denedim şimdi fan dönüyor sapphire ışığı yanıyor açarken windows açılışa geliyor...
  4. E

HANGİ TORNAVİDA UCU GEREKLİ

Xbox one s'imin içini açmak istiyorum ama aldığım T8 tornavida bazı vidaları açıyor bu yeşil renklileri açmıyor bunlar için kaç numara uç gerekli
  5. E

Aldiğim Ram Bozuk mu?

Merhaba sayın donanımarşivi halkı Hepsiburada üzerinden UYGUNURUNAL satıcısından aldığım https://app.hb.biz/4NOIbMNSrsCN ram laptopa takınca ilk başta düzgün olarak bilgisayarı açtı. Sonra görev yöneticisine girdiğimde ramin 5.9 gbsi kullanılabilir 10.1 Gbsi ise donanıma ayrılmış olarak gördüm...
Geri