Arama sonuçları: *

1. K

2. el SSD alırken nelere dikkat edilmeli?

Selam. 2 seçeneğim var ya 1TB SATA SSD alacağım. Ya da 1.800 TL'ye taşınabilir yapması için kutusu olan + Gigabyte Aorus 7300 1TB (7300 MB okuma / 6000 MB yazma) NVMe M.2 SSD. 1TB M.2 SSD alacağım. Yapmam gereken testler nelerdir? Vatan faturalı ürün. Açıkçası bu SSD'yi bu fiyata görmek garip...
  2. K

2. el SSD alırken nelere dikkat edilmeli?

Selam. 2 seçeneğim var ya 1TB SATA SSD alacağım. Ya da 1.800 TL'ye taşınabilir yapması için kutusu olan + Gigabyte Aorus 7300 1TB (7300 MB okuma / 6000 MB yazma) NVMe M.2 SSD. 1TB M.2 SSD alacağım. Yapmam gereken testler nelerdir? Vatan faturalı ürün. Açıkçası bu SSD'yi bu fiyata görmek garip...
  3. K

Ajazz AJ159 Pro gıcırdıyor

Selam, mouse yaklaşık 65 cm'den düşmüştü ama iskambil kağıtlarının üzerine düştü. Yani bir sorun olmadığını düşünüyorum. Fakat psikolojik olarak mı bilmiyorum sol klik gıcırdıyor gibiydi. 1 2 gün sonra sol klik gıcırdamasını hissetmiyordum ama sağ klik te başladı aynı olay. Yani örnek olarak sağ...
  4. K

Statik ip ile port açılmıyor !!!

Selam Zxhn H168a v2.0 modemim var. Ve Türk Telekom'da iken statik IP ile port açabiliyordum. Şimdi ise TurkNet'e geçiş yaptım ve statik IP talep ettim. Şu anda statik IP bulunuyor. Gördüğünüz gibi IP chicken ve modem arayüzümdeki statik IP aynı. Fakat ben hiçbir şekilde port açamıyorum...
  5. K

Havit Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

Selam öncelikle beyaz sistem topladığım için kulaklığıda beyaz alıyorum. Şu anda Rampage Miracle X3 kullanıyorum ve rezalet... Ne 7.1 kullanabiliyorum ne sürücülerini güncelleyebiliyorum. Kablo deseniz zaten yetişmiyor kısacası bayağı bir uğraştırıyor beni. İstediğim belli başlı özellikler var...
  6. K

God of War: Ragnarok D diskine kurunca 0xc0000142 hatası

God of War: Ragnarok indirdim. Oyun C diskinde açılıyor D diskinde ise 0xc0000142 hatasını alıyorum. Bu oyunu indirip de bu hatayı alanlar varmış. Sorunu nasıl çözebilirim? C diskimde hiç yer yok. Not: Diskimde sorun yok sağlığı yerinde. 1737579323...
  7. K

1000-1400 TL RAM önerisi

Selamlar bana 16 GB DDR4 3200MHz bir RAM gerekli. Fakat RAM kaliteli olur ise sevinirim 2x8 değil direkt 1x16 gerekli. Değerleri iyi CL değeri iyi güzel kaliteli bir RAM linki atar iseniz sevinirim. İlla 1400 TL'yi harcamaya gerek yok 1000 TL'ye güzel var ise 1000 de alabilirim aman aman farklar...
  8. K

Yüksek RPM fan nereye takılmalı?

Selamlar. Kasam çok ısınıyor diye 3 tane 2200RPM'lik SilverStone Air blazer 120 r aldım. Stok fanlarım 1300RPM evet bayağı düşük :D.MSI MAG Force 320r kasa kullanıyorum ve malum stok fanların RPM'i düşük olduğu için ne yapmalıyım? Sizce stok fanları üste takıp yeni alacaklarımı sağ kısma taksam...
  9. K

İskambil destesi kutusundan ekran kartı desteği olur mu?

Selamlar. Bugün fanları full hızda çalıştırayım dedim bir de ne göreyim :D kasanın yanına yaklaştırdığımda cızırtı var kablolara baktım ona baktım buna baktım yok. Sonra kartı biraz yukarı yaptım cızırtı gidiyor. meğerse anakartın PCI-e girişi büyük ihtimal kart aşağı doğru oldukça o ses...
  10. K

Ramden dolayı GPU kullanımı düşer mi ?

Selam, elimde 2x8 2133MHz RAM bulunuyor. Ekran kartım RTX 3080 Ti işlemcim ise i5 13400F. Assetto Corsa'ya girdiğimde soloda RAM'lerim %50 %60 kullanılırken GPU kullanımı %98 burada hiçbir sorun yok. Fakat multiplayer girdiğimde RAM kullanımı %99 oluyor ve GPU kullanımı %60 lara düşüyor. Hem...
  11. K

Assetto Corsa servera girdiğimde GPU kullanımı düşüyor

Selamlar, dün bir assetto gireyim dedim normal kendi haritama girince hiçbir sorun yok GPU kullanımı %89 %99 arası git gel yapıyor. Fakat ngg sunucusuna girdiğimde bu değerler %50'ye kadar düşüyor. Solo: Assetto Corsa 2025.01.13 - 02.01.20.02.mp4 Multiplayer: Assetto Corsa 2025.01.13 -...
  12. K

I5-13400Fden Ryzen 5 7500F e geçilir mi?

Merhaba. 1 ay önce 2. el teker teker sistem topladım fakat i5 13400F'in RTX 3080 Ti'a darboğaz yaptığını bilmiyordum. Sistemim DDR4. sizce böyle kullanmaya devam edeyim mi yoksa 2. el olarak anakart RAM işlemcimi satıp 2. el olarak anakart işlemci RAM mi alayım?
  13. K

I5-13400F kule tipi soğutucu önerisi

Merhaba, şu an işlemcim yükte 99 derece vesaire :D böyle güzel soğutacak bir kule tipi fan istiyorum. Anakartım H610M g serisi. İstediğim 3 şey var. İyi soğutması, ARGB olması, ve montajının vida ile olması. Kesinlikle bu yuvarlak anakarta geçirmeli plastik plaka istemiyorum. Bu 3'ü olur ise çok...
  14. K

Rtx 3080 ti 1 fanı ara sıra dönüyor.

ekran kartım boşta iken sadece ama sadece 1 fanı ara sıra küçük küçük dönüyor duruyor (fanlar yükte iken 3 üde çalışıyor bu durumda sorun yok) fakat bu normal bir şey mi ? ara sıra 3. fan dönüp duruyor. 1736276885 boşta iken hiçbirinin dönmemesi gerekmiyor mu ?
  15. K

RTX 3080 Ti tam performans testi nasıl yapılır?

2. el bir Zotac RTX 3080 Ti aldım ve tam performans verip vermediğini hangi testleri yaparak anlayabilirim. Yapmamı istediğiniz testler var ise yapıp burada paylaşabilirim. Herbirinizinin yorumu benim için önemlidir. Şimdiden teşekkürler.
  16. K

RTX 3080 Ti 83 derece!

Selamlar, 2 gün önce Zotac RTX 3080 Ti aldım, adamın evinde denediğimizde hatırladığım kadarı ile 340 350 watt çekiyordu ve FPS değerleride FurMark'ta benim aldığım FPS değerleri ile aynı. Onun bilgisayarında 75 76 derecelerde çalışıyordu. Kendi evime geldim ve 2 3 dakikada 83 derecelere...
  17. K

RTX 3080 Ti kasadan dolayı ısınıyor.

Selamlar. Bugün Zotac RTX 3080 Ti aldım. Satıcının evinde 69 dereceydi. Kendi evime geldim ve ardından taktığımda kart 83 84leri gördü. Doğalgazdan dolayı odam sıcak ve kasam MSI MAG Force 320r. 4 stok fan bulunyor. Kasada toplamda 11 fan girişi var ileride sıvı sotuğucu alacağım 3 fan olduğu...
  18. K

Ekran kartı termal macun sonrası sıcaklık artımı

Elimde GTX 1660 Ti var. Anlamadığım şey yeni eve taşındığımda MX 4 ile ekran kartımı yenileyeyim dedim 83'lere 85'lere çıkıyordu. Abi yok bu ekran kartı zamanında 70leri görürken (1 yıl oldu) ben şimdi 83'lerde geziniyorum. İllet ettirdi artık kart oyun oynayamıyorum bir şey yapamıyorum bir oyun...
Geri