Arama sonuçları: *

• Users: SebekeSuyu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SebekeSuyu

OLED Monitör İçin Sistemden Kısılır Mı?

yaklaşık 70-80k bütçem var. (artırdım bir şekilde) ya zorlayıp 5070ti/9070xt + 9700X/7800X3D + 27" 2K 144+Hz IPS monitör (R27QE düşünüyorum) alıcam ya da sistemi 5070 + 7500F tarzı bir şey yapıp 2K 144+HZ oled alıcam sizce değer mi oled için donanımdan kısmaya (amaç oyun. özellikle ets2 ve...
  2. SebekeSuyu

ATK Dragonfly A9'un Neden Siyahı Piyasada Yok?

tipi hoşuma gitti ama beyaz dışında rengini bulamadım. sebebini bilen var mı ve tekrar siyah rengi gelecek mi wraith'e olur trendyol'a olur vs.
  3. SebekeSuyu

Parasının Hakkını Verecek 2K 27" Monitörler

yani renk gamutu olarak bakılırsa daha iyi olur tabi. bu konuda F/P olan monitör önerir misiniz? Hadi R27QE benden olsun çünkü bu monitörü her yerde görüyoruz büyük ihtimal yine de okumayıp atacaklar olacak :D
  4. SebekeSuyu

Çözüldü✓ Beamng'de 14600K ve 7800X3D Arasındaki Fark Nerden Kaynaklanıyor?

soruyu biraz anlatamadım. soru şöyle olacak. normalde 7800x3d>9700x>14600K şeklinde oluyor ama değişebiliyor. ortalama bu şekilde. aşağıdaki videoda 2k'da iki işlemci arasındaki fark %21 gözüküyor. bu fark 7800x3d ve 9700x arasındaki farktan mı çok (yani 9700x alsam aşağı yukarı 7800x3d...
  5. SebekeSuyu

20.000₺ Her Şey Dahil 0 Bilgisayar Önerisi

bir arkadaşın monitör klavye vs. de dahil 20000 bütçesi var 0 istiyor (ikinci elde daha iyisi toplanır evet ama dinletemedim) hikayeli / rekabetçi karışık oyun amaçlı sistem. aklımda r5 5600 ve arc a750 var bütçeye sığar mı bilmiyorum. önerisi olan varsa yazarsa sevinirim
  6. SebekeSuyu

Grafik Yardımcı İşlemcisi Nedir?

amazonda bunu buldum aşağıda grafik yardımcı işlemcisi diye 6900xt yazıyor o ne? https://www.amazon.com.tr/dp/B0DZPBYXYW/ref=asc_df_B0DZPBYXYW1758320520000?smid=A3M8ZDVQYO52H9&creative=380341&creativeASIN=B0DZPBYXYW
  7. SebekeSuyu

MediaMarkt R27QE Ölü Pikselde İade/Değişimde Sıkıntı Çıkarır Mı?

yani bu monitörü hazır 500tl indirimdeyken alasım var ancak kalite kontrol rezalet deniyordu (sonradan değişmiş sanırım bayağıdır öyle şikayet görmüyorum) ama yine de ölü piksel çıkması durumunda mediamarkt değişim yapar mı yapıyorsa en az kaç ölü pikselde? daha önce yaşamış biri varsa daha iyi olur
  8. SebekeSuyu

OnlineFix64.DLL False Positive Mi Virüs Mü?

arkadaşlar crack beamngde arkadaşla oynamak için hamachi kurdum+beammp gerekti sonra bu malwarebytes 9 tane virüslü dosya buldu genel anlamda. ben bunları karantinaya aldım devam ettim ama bu sefer beamng açılmıyordu bu onlinefix64.dll lazım diyordu. karantinadan sadece bunu geri çektim düzeldi...
  9. SebekeSuyu

Monitör Renk Gamutu Önem Sırası

dostlar bir monitörde renklerin göze hoş gelmesi için hangi gamut en önemli sıralar mısınız? sRGB? Adobe RGB? DCI-P3? başka varsa o?
  10. SebekeSuyu

E-melis hepsiburada satıcısı güvenilir mi?

https://www.hepsiburada.com/magaza/e-melis arkadaşlar vg27aq3a monitör için 750 tl kadar diğer sitelerden indirimde satıyor satıcı puanı 9,2 sizce ölü piksel vs. durumunda iadede zorluk falan çıkarır mı ne diyorsunuz? 700tl fazla vermek de içimden gelmiyor almam beklerim en kötü indirim için
  11. SebekeSuyu

10K Bütçede 27" 2K Monitör Önerisi

dostlar başlıktaki gibi 27" 2K bir monitör arıyorum. renk doğruluğu iyi, tercihen ips (ama kaliteli va da olur) kronik sorunu olmayan ve monitörde arıza çıkarsa vs ilgilenecek bir servisi olan markanın monitörü olursa sevinirim. hemm freesync hem g-sync olsun. pivot ve hoparlör vs. güzel olur...
  12. SebekeSuyu

Monitörlerdeki SYNC Teknolojileri

Şimdi AMD'nin Sync'i Freesync, NVIDIA'nınki G-Sync . tamam. ama adaptive sync ne tam olarak? açıklayabilecek var mı? freesync veya g-sync olmayan ama adaptive sync olan bir monitörde hem amd hem nvidia kartların syncleri çalışıyor mu yani?
  13. SebekeSuyu

Çözüldü✓ Youtube'a Giremiyorum

arkadaşlar youtube'a girmiyor bu foruma direkt giriyor youtube'da 1 saat bekletiyor sonra internet yok diyor 3 farklı tarayıcıdan da denedim yardım edin
  14. SebekeSuyu

Çözüldü✓ 9070 XT Almalı Mıyım? 5070 TI'a mı uğraşmalıyım?

arkadaşlar açıkçası hiçbir nvidia özelliğini zorunda kalmadıkça kullancağımı düşünmüyorum. gerekirse amd'deki muhadillerini kullanırım . yani aslında 9070 XT tam benlik kart F/P açıdan. ama işte şu wattmandır "Amede çöp git 9k fazla ver kafan rahat olsun" tayfadır falan aklımda çok soru işareti...
  15. SebekeSuyu

Çözüldü✓ Chromium İçin Youtube Adblock Önerisi

ne işaretlesem bilemedim yanlış kategori olabilir. brave kullanıyorum kendi adblock'u yt'de yakalandı. kapattım ublock origin indirdim o da aynı. aşağıdaki uyarı çıkıyor. youtube'a da bir kuruş para yedirmem kendi cebimden. var mı bunların alternatifi
  16. SebekeSuyu

1 TB Uzun Ömürlü F/P SSD Önerisi

en az 4 sene götürecek 1 tb m.2 ssd arıyorum. hızları fark etmez pcie 3 bile bana fazla fazla yeter. exceria plus g3 düşünüyorum başka önerisi olan varsa yazarsa sevinirim
  17. SebekeSuyu

Ryzen 9500F ve 9700F Türkiye'ye Çıkışından Ne Kadar Sonra Gelir?

başlıktaki gibi. gelir mi? gelirse işlemcinin çıkışından kaç ay sonra gelir tahminen?
  18. SebekeSuyu

BeamNG.Drive İçin Gerçekçi Harita Önerisi

yani görece geniş ve kaplamaları kaliteli bir harita modu arıyorum bir de agents simplified traffic modu çalışıyorsa çok güzel olur. şehir haritası veya biraz daha ilçe yolu tarzı yerler olabilir (East Coast'taki gibi) önerilerinizi bekliyorum. sistem aşağıda ARC A750 R5 3600 16GB Ram 3600 MT/s...
  19. SebekeSuyu

En Alınabilir 9070 XT Modeli Nedir?

başlıktaki soru. alınabilirden kastım f/p dengesi en iyi oturmuş olan. aslında reaper var aklımda ama sıcaklık değerlerini bulamadım ve tasarımı da çok iç açıcı değil (yani soğutması o kadar iyi değilmiş gibi duruyor)
  20. SebekeSuyu

Çözüldü✓ 7800X3D için Kule Tipi Önerisi

başlıktaki gibi. bütçe veremem. bu işlemciye oyunlarda 80'leri çok göstermeyecek en ucuz hava soğutucuyu arıyorum. marka fark etmez önerilerinize açığım
Geri