Arama sonuçları: *

• Users: mert6170
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

MOZA R5 + Logitech Shifter Kullanabilir miyim?

Merhaba, yakın zamanda Moza R5 direksiyon seti satın aldım, şimdi bir vites almayı düşünüyorum ancak Moza'nın vites kutusunun şeklini hiç beğenmiyorum ve fiyatı da oldukça yüksek. Logitech'in vites kutusunu alsam debriyaj ile uyumlu şekilde oyunlarda kullanabilir miyim?
  2. M

Tcl 55T6C, 55T7B televizyon önerisi

Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu monitör bölümünde açıtığım için özür dilerim, televizyon kategorisi ile ilgili bir şey göremediğim için burada açtım. Yakın bir zamanda 55 inç bir televizyon almayı düşünüyorum bütçeme uygun 2 ürün arasında kaldım...
  3. M

Aktif Hoparlör - Pasif Hoparlör

Selam arkadaşlar, 2 Adet hoparlör ihtiyacım var. Sony'nin HS5 modellerinden istiyorum ancak fiyatı bütçemi çok fazla aşıyor, elimde Sony'nin ss h 2750e modeli var, elektronik işleri ile uğraşmayı sevdiğim için bu hoparlörü pasife çevirmek için amfi arıyorum. Sony HS5 in arkasındaki ne benzer...
  4. M

Üniversite ve oyun için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bu yıl üniversiteye gideceğim için bir laptop almak istiyorum. Ancak bazen oyun ( sims4 vb.) oynayacağım için ne alacağıma karar veremedim. 15-20Bin tl bandında önerebileceğiniz laptoplar paylaşabilirseniz sevinirim.
Geri