Arama sonuçları: *

• Users: MermiTeyze
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Öneri PC için Gamepad Tavsiyesi

Merhaba Windows da kullanmak üzere xbox düzenine sahip f/p gamepad tavsiye eder misiniz? Titreşimi vs kaliteli olmalı. Aşağıdakileri buldum ancak kararsız kaldım. Ya da 9. Nesil xbox kolu mu almalıyım? https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu...
  2. M

Öneri Akılli Saat Tavsiyesi

Arkadaşlar samsung telefon ile kullanmak icin akıllı saat önerisi verir misiniz. Bütçe 3 bin tl max daha uygun olursa daha iyi olur fiyat performans
  3. M

Öneri Mouse , Klavye , Kulaklik Tavsiyesi

Merhaba, Steel series gear up+ oyuncu seti 12 bin tl idi içerisinde: Klavye: apex 5 Mouse: Rival 5 Kulaklık: Arctis Nova 5 wireless Bu seti almam mantıklı mıdır yoksa daha uyguna alabileceğim klavye mouse kulaklık tavsiye eder misiniz?
  4. M

Mouse / Klavye Donma

Arkadaşlar merhaba, Oyun oynarken ozellikle bazı oyunlarda daha yoğun klavye ya da mouse donuyor (her ikisi de kablosuz, acaba çekmiyor mu diye düşünüyorum ama 1 metre bile yok arada) fakat tam bu esnada kesinlikle ne fps dusuyor ne de oyun donuyor sadece klavye mouse gidiyor bu 1-2 saniye...
  5. M

Öneri Epic Bahar İndirimi Oyun Tavsiyesi

Merhaba, Epic games de başlayan bahar indirimine girmiş oyunlardan hangilerini almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. M

Yeni Sistem - Anlık Takılmalar

Arkadaşlar merhaba, Masaüstünde bostakyen pc mouse'u gezdirirken ara sira anlık takılmalar oluyor 2 saniyelik tabi bu 2 saniyede mouse imleci sabit değil böyle takılarak ilerliyor tam donma yasamiyorum. Sistemi daha yeni topladım w11 i dün kurdum. Bios güncelledim Driverlar güncellendi...
  7. M

Çözüldü✓ Thermalright Peerless Termal Macun

Merhaba, Thermalright peerless içinden çıkan termal macunu 6-7 ay sürelik kullansam sorun yaşar mıyım? Kalitesi çok mu kötüdür?
  8. M

Kasa PSU Onerisi (850W)

Merhaba, 850w 80+gold psu ve kasaya ihtiyacım var. İki seçenek arasında kaldım...
  9. M

RX9070 XT'li Sistem Toplama Hk

Merhabalar, 9070xt için toplamayı planladığım sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. 2k da oynayacağım. Belki ekran kartını 9070 e düşünebilirim ama bu kadar para vermişken insan xt'li almak istiyor. MSI MAG B650 Tomahawk Wifi Ryzen 5 7600 Rx9070xt Sapphire Pulse XPG Lancer RGB 16GB x2...
  10. M

9070xt icin Kasa ve PSU Onerisi

Herkese iyi akşamlar, RX9070XT için kasa ve psu tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Aklımda gamin gen de satılan XPG Valor Mesh Kasa ve bunla beraber gelen XPG 750+Gold PSU var fiyatı 4400 TL. Sizce bu kasa ve psu iyi midir? Not: işlemci ryzen 5 7600 , anakart Micro atx . Bütçe maksimum 6 bin tl.
  11. M

RTX4070 Super Sistem Nasil

Merhaba, Aşağıdaki sistemde parçalar birbiri ile uyumlu mudur? Bu parçayı değiştir bunu ekle diye bir tavsiyeniz var ise belirtir misiniz? Not: taksit seçeneği olması benim için önemli eğer taksit seçeneği olan bir parça varsa onu ekleyebiliriz .teşekkürler
  12. M

12 Ay Taksitle Alınabilecek Sistem

Merhabalar, 12 taksitle bu sistemi almayı düşünüyorum. 5,992 TL ödemesi. Değiştirmemi tavsiye ettiğiniz bir parça var mı? Ya da sizlerin 12 ay taksitle alınabilecek aylık ödemesi buna yakın tavsiye ettiğiniz bir sistem var mı? Not: AMD ekran kartı tercihim değil ve paranın değer kaybını göz...
  13. M

Gamegaraj vs Vatan Hazır Sistem (4070s + 7500F)

Arkadaşlar selam, Aşağıdaki sistemlerden hangisini almak daha mantıklı olur? Not: Gamegaraj olan sistemde vade farksız 6 taksit seçeneği bulunmakta. Vatan da ise bu max 3. Gamegarajdaki sistemi nasıl daha iyi özelleştirebilirim? Teşekkürler. https://www.gamegaraj.com/urun/fuze-7a-rtx-super/...
  14. M

TTNET AKŞAM 21:30'DAN SONRA PİNG

İyi akşamlar, Son 3 günden beri 21:30 - 22:00 sonrası çok ciddi birping sorunu yaşıyorum. CS 2 , Rainbow six siege gibi çeşitli oyunlarda özellikle test ettim. Modem arayüzünden de başka birisi mi bağlanıyor diye kontrolde ettim fakat bu noktada olumsuzluk göremedim. Daha önce böyle bir şey...
  15. M

Itopya Acibadem Pazar Mesaisi

İyi akşamlar, Itopya acibadem mağazası pazar günü açık mı acaba giden var mi?
  16. M

Galax 4070 SUPER + AMD Ryzen 5 7600 Hazır Sistem Nasıldır?

Arkadaşlar selam, Gaminggen üzerinden aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Sistemde yer alan parçalar nasıldır? Değiştirilmesini tavsiye ettiğiniz bir parça ya da başka bir sistem tavsiyeniz var ise paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
  17. M

Ryzen 5 7600 + MSI RTX 4070 Super gxs 'li sistem nasıldır?

Arkadaşlar selam, Aşağıda detayları yer alan parçalar arasında herhangi bir uyumsuzluk var mıdır? Açıkçası bu konuda tecrübeli sayılmam bu yüzden aşağıdaki parçalar harici kasa , psu ve işlemci soğutucu (ne tarz bir soğutucu tecih etmem gerektiğini bilemediğim için aşağıya eklemedim) kapsamında...
Geri