Arama sonuçları: *

1. Monkey D. Luffy

Gamegaraj 5080/5090 ryzen 9 9955hx3D gelir mi?

Arkadaşlar 2k 32:9 oraninda monitörüm var 3440×1440p ultrada the last of us part 1 ve part 2 rdr genshin minecraft valo cs ve daha nice oyunlar oynicam + çoklu görevler yayın youtube tiktok kick discord hepsini aynı anda yapcam 64gb ram ve ryzen 9 9955hx3D li bir laptop arıyorum ama şuan 5070 ti...
  2. Monkey D. Luffy

5090 laptop vs 5070 ti desktop hangisi daha iyi?

Merhaba merakımdan sormak istedim genel anlamda hangisi daha güçlü hem yapay zeka hem 4k aaa oyun performansında
  3. Monkey D. Luffy

Oled Monitör önerisi

Merhaba Arkadaşlar oled monitör arıyorum büyük ekran seviyorum ve hikayeli oyunlar oynicam konsolda bağlayabilirim film/dizi de izleyebilirim fps oyunlarıda oynayabilirim kısaca herşeyi yapcam iki tane samsung oled monitör buldum linkini bırakıyorum kararsız kaldım hangisi daha mantıklı olur 4k...
  4. Monkey D. Luffy

5070 12gb vram 4k aaa oyunlar için yeterli mi?

Merhaba arkadaşlar 12gb vram 4k oyunculuk için hâlâ yeterli mi 2 yıl götürür mü? En çok vram harcayan oynayacağım otun the last of us olur herhalde
  5. Monkey D. Luffy

5070 ti asus rog 5080 gamegaraj hangisi alınır?

Merhaba Arkadaşlar 4k Oled monitörüm için laptop bakıyorum bana masaüstü kur daha iyi olur daha güçlü demeyin bende biliyorum bunu masaüstü daha güçlü ama sabit değilim evde olduğum zamanlarda da monitörüme bağlicam ve ağır hikayeli gerçekçi aaa oyunlar oynicam the last of us rdr tarzı oyunlar...
  6. Monkey D. Luffy

Poco f7 pubg 120 fps olucak mı?

Arkadaşlar poco X7 pro cihazımdan poco f7 geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim 120 fps desteği gelicek mi gelmicekse mecbur biraz daha bekleyip F7 pro alırım
  7. Monkey D. Luffy

Hesappinden pubg mobile uc alınır mı?

Arkadaşlar hesappinde uc baya uygun fiyata alan var mı uzun süre beklememiz gerekiyorsa yinede fiyatları baya iyi bazılarında uzun süre sonra olsada gelmis bazılarında gelmemiş son durum nedir? Alınır mı?
  8. Monkey D. Luffy

Yakamozpin güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar pubg mobile beklemeli uc almayı düşünüyorum bu site onlarca araştırıp bulabildiğim benim düşünceme göre en ucuz güvenli site daha ucuzları var ama onlar büyük ihtimalle dolandırıcı hatta dolandırıcı olduklarına kesin eminim her neyse sizce bu siteyi bilen varsa lütfen...
  9. Monkey D. Luffy

500-1.5k arasında telefon soğutucu önerisi

Arkadaşlar bütçem belki 2k ya da çıkabilirim 1-2 yıl kullanıcam poco x7 pro cihazım var pubg de sürekli 120 fps ve diğer oyunları full ayarlarda oynuyorum sağlam bir soğutucu gerek ileriki zamanlarda büyük ekranlı bir tablete geçeceğim aklımda Memo cx 09 var sizce bunu mu almalıyım Memo...
  10. Monkey D. Luffy

Tab S8 ultra pubg 120 fps veriyor mu?

Arkadaşlar yakın zamanda bir tablet almayı düşünüyorum Galaxy tab S8 ultra gözüme çok cazip geldi ve ekran büyüklüğü benim için önemli S9 veya S9 plus almak istemiyorum S9 ultra ve s10 ultra hemen hemen aynı fiyattalar şuan ondan S8 ultra tercihim oldu ama pubg de 120 fps seçeneği var mı hiçbir...
  11. Monkey D. Luffy

Yardım GameGaraj Vs HP Omen Max?

Arkadaşlar 5080 veya 5090 laptop almayı düşünüyorum GameGaraj slayer ve HP Omen Max ikiside herşeyiyle aynı SSD Ram ekran işlemci ikiside 5090 fiyatlarıda tamamen aynı hangisi alınır yoksa bu ikisi yerine 20k daha ekleyip Asus rog strix scar 18 5080 mi almaliyim soğutma ve kalite önemli şimdiden...
  12. Monkey D. Luffy

HP Omen Vs GameGaraj Hangisi alınır?

Arkadaşlar laptop Alcam elimdeki seçenekler bunlar hp omen ve GameGaraj hemen hemen herşeyleri aynı ikiside 2.5k ips ekran 64gb ram 2tb SSD 16 inç 5090 core 9 275hx ikiside aynı fiyata 155k ve başka seçenekler var sıfır kapalı kutu Asus rog strix scar 18 miniled 4090 14900hx 150k yada Asus rog...
  13. Monkey D. Luffy

Asus scar 4090 Hp omen 5080 hangisi alınır?

Arkadaşlar yıl sonunda bir laptop almayı düşünüyorum HP omen Max 9 275hx 16 inç 5080 mi Asus rog strix scar 18 4090 14900hx uzun ömürlü ve soğutması benim için çok önemli 70 serisi çıkana kadar büyük ihtimalle kullanırım laptopu 1-2 yıl 4k monitör bağlicam sonra yurtdışına gitcem sizce hangisi...
  14. Monkey D. Luffy

Geforce now alınır mı?

Yakın zamanda çıkacak Samsung Galaxy tab s11 ultra almayı düşünüyorum sabit olmadığım için masaüstü kuramıyorum laptoplarda deli gibi pahalı ve şarjı fazla dayanmıyor 14.6 inçlik güçlü tabletle geforce now ultimate paket almayı düşünüyorum ama çok fazla şikayet AAA oyunlarda görüntünün çamur...
  15. Monkey D. Luffy

Pubg Random Uc nereden alınır?

Uc ile şansımı denemek istiyorum 350-400tl falan denicem 100 TL lık 4 tane veya 200 TL lık 2 tane Site önerebilir misiniz?
  16. Monkey D. Luffy

Attack on titan mobile legends ne zaman gelicek

Arkadaşlar attack on titan etkinliğini bekliyorum sizce ne zaman gelir?
  17. Monkey D. Luffy

4090 mobile masaüstü olarak neye denk?

Arkadaşlar Asus rog strix scar 18 4090 Alcam 4k monitöre bağlicam uzun süreler beni üzmez değil mi 40 serisi ekran kartlarında 4k oyun performansında 4070 ti süperi yakalıyor mu veya 4070 ti geçiyor mu merak ettim 40k daha ekleyip aynı modelin 5080 lisini de alabilirim belki ikiside hemen hemen...
  18. Monkey D. Luffy

Asus ROG Strix Scar 18 Fiyatları Düşer mi?

Arkadaşlar 5080 li Asus rog strix scar 18 almak istiyorum ama çok saçma fiyatlandırmalar var geçen hafta 170k diyordu bı anda 195k oldu AMD ekran kartlı laptoplar yaz sonlarında çıkmaya başlicak bu yıl sonunda dediğim modellerin fiyatı biraz daha düşer mi 175-180k ları görse güzel olurdu
  19. Monkey D. Luffy

AMD ekran kartlı laptoplar yolda!!!

Sonunda be umarım en güçlü model 5080 laptoplardan daha ucuz olur https://www.donanimhaber.com/amd-radeon-rx-9000m-sizdirildi-rdna-4-mobile-geliyor--190686
  20. Monkey D. Luffy

AMD mobil gpu pazarına girmek üzere!!!

https://www.donanimhaber.com/amd-radeon-rx-9000m-sizdirildi-rdna-4-mobile-geliyor--190686Sonunda be beklediğim haber umarım en güçlü modeli 5080 laptoplardan biraz daha ucuz olur da alırım hemen
Geri