Arama sonuçları: *

• Users: noreason
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. noreason

Cayma bedeli hakkında bir sorum var.

silinebilir.
  2. noreason

Kalori açıkları vs. sizce bu yaptığım doğru mu?

Biraz kilo almış vaziyetteyim. Kilom şu an 90 kilo civarında. Hedefim 80 kiloya kadar inmek fakat spor salonuna vs. gitmeyi düşünmüyorum. Günlük ortalama 100 şınav, 100 mekik çekiyor ve ortalama 1-1.5km yürüyorum. Bazen de 14-15 kat merdiven çıkmak gibi basit kardiyolar yapıyorum. ChatGPT'ye 1...
  3. noreason

İnstagram Hesabının Çalınması

instagram hacked sayfası beni yine yardım merkezine gönderiyor. Bunun nedenini bilen var mı? Form doldurma yerine atıp selfie istese hesabımı geri alabileceğimi düşünüyorum fakat beni sürekli aynı yerde döngüye sokuyor.
  4. noreason

PS4 kolu devre dışı kalıyor.

PS4 kolunu bilgisayar taktıktan ve kabloyu biraz hareket ettirdikten sonra kısa bir süre tüm USB portlarım devre dışı kalıyor. Tak çıkart yapınca problem yok fakat kabloyu PS4 koluna taktıktan sonra kabloyu biraz hareket ettirmem yetiyor. Ses monitörden kulaklığa ya da kulaklıktan monitöre...
  5. noreason

CS2 4:3 ekran hatası

CS2 uzun süredir oynuyorum ve böyle bir şeyle ilk kez karşılaştım. Oyunu 4:3 yapıp çözünürlüğü 500lere çekince problem yok ama 1200'e alınca siyah ekran veriyor. Ayrıca bunları yapsam bile 165hz yaptırmıyor yine aynı şekilde siyah ekran veriyor. Çözümünü bilen var mı?
  6. noreason

.

iiiii
  7. noreason

Rx 6700 coil whine sesi hakkında

Kartın 1 yılı doldu ve yeni yeni coil whine sesi çıkartmaya başladı. Görüntü tekrarını kapatınca da ses kesiliyor. Bu Coil Whine'dan kurtulmanın bir yolu yok mudur? Gençer Gaming tarafından dolandırıldım çünkü.
  8. noreason

MSÜ, KHO için göz sorunları hakkında:

Merhaba, bu sene için kara harp okulu düşünüyorum fakat bir gözüm 1.25, diğer gözüm ise 1.50 derece miyop. Az önce MSÜ'nün kendi sitesini baştan aşağıya okudum ve didik didik inceledim. Lazer excimer(göz çizdirmek) hakkında hiçbir bilgiye rastlamadım. Birçok insan çizdirerek geçtim ya da...
  9. noreason

Arctic LF III 360mm sıvı soğutma alınır mı?

Arctic LF III: https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-420-acfre00137a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,622892699.html Asus TUF LC: https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-asus-tuf-gaming-lc-ii-360-argb-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,399721596.html...
  10. noreason

Ryzen 7 7800x3D belirttiğim sisteme abartı ve gereksiz mi olur?

Yeni bir sistem topluyorum. Eski sistemimden kalan Saphire Pulse Rx6700'ü bir süre daha kullanacağım. Aklımda olan donanımlar şunlar: MSI B650 Tomahawk R7 7800x3D GSkill ya da XPG 6000~ mHz DDR5 ram NZXT C850 NZXT H9 FLOW İleride ekran kartımı Nvidia tarafına çevirmeyi ve yükseltmeyi...
  11. noreason

NZXT Kraken Elite 360 vs. Corsair H150i Elite Capellix XT

Alacağım sıvı soğutma 360mm olacak ve bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalı? Benim içime sinen NZXT oldu çünkü hem kasam hem de güç kaynağım NZXT. Bir uyum içinde olacak olmaları tatmin ediyor ve ayrıca LCD bir ekranı da var. Başka tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım. Bütçe...
Geri