Arama sonuçları: *

1. T

Arc Raiders oyununda yoğun işlemci kullanımı

Sistemim rtx 5060 ti 16gb, işlemci r5 7500f ve 16gb ddr5 ram. Arc Raiders oyununda sürekli cpu %80 lerden yüksek tüketim yapıyor. 1080p monitör kullanıyorum 2k kullansam belki de sorun olmazdı. tüm ayarları en yükseğe alıyorum yinede %60 70 çekiyor. zaten ayarları çok yükseğe alınca çok fazla...
  2. T

Thermaltake PSU hakkında

arkadaşlar merhaba geçen gün bi sistem topladım. elime daha ulaşmadı fakat kasayı thermaltake tercih ettim. içindeki psu smart bx1 650w imiş. internette psu hakkında tier list e'de kaçının olarak geçiyormuş hata mı ettik bu psu nasıldır sorun çıkarır mı bana teşekkürler şimdiden.
  3. T

Amd oyun açılırken oyun içi katman

arkadaşlar daha önce oyun başlatırken AMD Software yazılımı sağ üst köşede yeşil tiklerle 2-3 saniyelik oyun içi katman çalışan özellikleri gösterirdi artık çıkmıyor bunu nereden açabilirim nereye kayboldu bilen var mı?
  4. T

Kaspersky fm 24 virüs uyarısı

merhaba arkadaşlar fm 24 oynarken tema yüklerken kaspersky böyle virüs truva atı bildirimi attı oyunu kapattı. oyuna sadece 2 tane tema yükledim ve logo paketi yükledim onları da kasperskya taratıp virüstotal'de de taratmıştım neden böyle bişey yaptı bilgisi olan var mı?
  5. T

Sapphire RX 6650 XT undervolt ayarı

Merhaba arkadaşlar. sapphire rx 6650 xt 8gb ekran kartımın sıcaklığı çok yükseldiği için undervolt yapmak istiyorum ama hiç anlamıyorum bu işlerden değerleri kaç girmeliyim bana yardımcı olur musunuz?
Geri