Arama sonuçları: *

• Users: Celoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Sıfır asus tuf 3060 ti 8 gb 9.999. tl ?

arkadaşlar yakından takip ettiğim gümrükteki malları uyguna satan bir dükkan var ve ellerinde 3 fanlı asus tuf gaming 3060 ti 8 gb modeli var sıfır durumda 9.999 TL'ye satıyorlar sizce alınır mı (satıp kâr etmeyi planlıyorum)
  2. C

laptopum apu işlemcisini kullanıyor

asaaaa
  3. C

asus rog strix g15 alınır mı ?

öncelikle merhaba ikinci el temiz bir laptop buldum asus rog serisi g15 modeli sistemde ryzen 7 4800h gtx 1650 ve 8 gb 3200 mhz ram bulunuyor oyun testlerine baktıgımda nedense valorantta 100-120 fps arası aldıgını gördüm bileşenlerine göre düşük gibi geldi acaba izlediğim videoda laptoplar için...
  4. C

ikinci el monster alınır mı ?

öncelikle merhaba ilanlarda gezerken gözüme bir laptop çarptı monster tulpar t5 19.2 / i7 10750h / rtx 2060/ 16 gb ram var ve 144hz yenileme hızına sahip arkadaş hep harici monitör ve klavye ile kullanmış düzenli olarak bakımlarını da şirkete yaptırmış klavyesinde deforme bile yok eksi olarak...
  5. C

razer mousem sahte mi ?

merhaba iki gün önce hepsiburada dan 800 TL'ye razer deathadder essentinal aldım ürün elime ulaştı ancak kitapcıktaki başlık vs çince yazıyor ve malzemesi kalitesiz geldi sahte oldugundan şüpheleniyorum uygulama seri numarasını tanıyor mouseyi görüyor dpi ayarı vs her şeyi uygulayabiliyorum...
  6. C

ikinci el logitech g25 mi rampage v902 mi

merhabalar ikinci el h vitesli direksiyon seti almak istiyorum bütcem 5bin-7bin arası ve genelde bu bütceye başlıktaki parçalar var ama hangisi tercih etmeliyim bilmiyorum internette temiz kullanılmış sıkıntısız g25 buldum alınır mı sizce veya o bütçelere temiz v902 alınır mı bilgisi veya...
  7. C

ALLAH ASKİNA YARDİM EDİN

RX 5700 XT + ryzen 5 3600x parçalarım var var gta 5 orta ayarlarda 80 fps alıyorum normal mi acaba driver vs her şey güncel ekran kartı %40 kullanımda oluyor artmıyor tam performans calışmıyor 144 hz monitörüm var 144 fps göremiyorum hiç bir şekilde hevesim gitti resmen
  8. C

bilgisayarım bileşenlerine göre düşük fps veriyor

kasayı güçlendiriyim ekran kartı alayım dedim 2. el tertemiz rx5700xt buldum aldım bilgisayarımda youtubedeki performans videolarındaki gibi bir performans beklerken pek bir değişiklik olmadı açıkası çoğu oyunda fps düşüşü bile yaşadım nasıl düzeltebilirim eski ekran kartım 1650s işlemcim r5...
Geri