Arama sonuçları: *

• Users: Lynyuu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Elden Ring sonrası Sekiro önerir misiniz

Elden Ring bitirdim ve kesinlikle bayıldım Elden Ring sonrası Sekiro başlamak istedim ama 60 dolardı bugün 30 dolara düşmüş Elden Ring sonrası Sekiro önerir misiniz muhtemelen Dark Souls 1 ve 2'yi oynayamicam normalde grafiğe takık birisi değilimdir ama izlediğim videolarda 1 ve 2'de sürekli...
  2. L

Elden Ring verre öldürdüm

Elden Ring'de oyunun başında Verre'yi öldürdüm onun görevlerini bitirince mohg adında birinin mekanına ışınlanmamızı sağlıyormuş sanırım, nasıl geri spawnlarım bunu hikâye bosslarından 4 tanesini birde 3-4 tane yan boss kestim tekrardan başlamam gerekmiyordur değil mi
  3. L

Elden Ring mi, Dark Souls Remastered mi?

Agalar Steam hesabımda 28 dolar var CS de item falan satmıştım bu parayla üzerine cebimden 12 dolar ekleyip Elden Ring mi alayım yoksa Dark Souls Remastered mi alayım eğer 1. oyunu alma Dark Souls 2 Remastered al diyenler olursa neden 2. oyunu alayım şimdiden teşekkür ederim
  4. L

Microsoft Store alışverişimi reddetti ve para iadesi yapmıyor

Agalar Cronos The New Dawn Microsoft Store'da yayınlandığı zaman deluxe sürümü 197.50₺'ydi ben bunu 31 Temmuz'da aldım 1 Eylül'e kadar hiçbir sorun olmazken daha dün siparişiniz red edildi diye e posta attılar para iadesi yapcam 14 gün geçtiği için yapmıyoruz diyorlar arıyorum yapay zekası...
  5. L

Tablette kullanılacak anlık çeviri uygulaması

Agalar şimdi ben tablette PC'nin AAA oyunlarını oynuyorum RDR2'ye başladım ama İngilizcem pek olmadığı için oyunda sinematiklerde ne diyorlar anlamıyorum bildiğiniz Android için belirtilen yeri anlık iyi şekilde çevirebilen uygulama var mı?
  6. L

God Of War başarımlar görünmüyor (Epic Games)

Epic Games'te God Of War'ın sayfasına girince başarımlar görünmüyor oyun içinde başarım alıyorum ama sayfada görünmüyor
  7. L

Oyunları Türkçe oynama

Öncelikle merhaba arkadaşlar bende PC olmadığı için oyunları tablette Boosteroid üzerinden oynuyorum (Geforce Now gibi bir şey) şimdi burada RDR2, GTA 5, RE serisi falan baya bi oyun var bu oyunlarda da Türkçe dil desteği yok bildiğiniz gibi böyle anlık hemen çeviri yapan bildiğiniz bir uygulama...
  8. L

Tablet için kablosuz mouse önerisi

Tabletim için kablosuz mouse önerir misiniz hem oyun hem iş için
  9. L

Logitech G305 Lightspeed alınır mı?

Başlıkta da olduğu gibi Logitech G305 lightspeed alınır mı? Bilgisayara sahip olmadığım için tabletime bağlayıp kullanıcam genel olarak oyun ve editle uğraşıyorum günlük 3-4 saat kullanıyorum
  10. L

2. El ekran kartı alınır mı?

Agalar kendime Abdullah abinin "Sınırsız stok" videosunda gösterdiği RTX 4070 S'li sistemden dizmeyi düşünüyorum da ekran kartını 2. el alsam ne kaybederim önerir misiniz yoksa 0 mı alayım?
  11. L

Sadece Far Cry 3 oynanır mı?

Agalar her yerde Far Cry 3'ün övüldüğünü gördüm. Öyle köklü hikayeye hâkim olayım, her zımbırtıyı bileyim düşüncesi yerine daha çok eğlenme işine ve hikayeye bakıyorum. Sadece Far Cry 3'ü oynarsam bir şey kaybeder miyim?
  12. L

Laptop mu alim masaüstü mü?

Agalar ben işimden dolayı şantiyede kalıyorum. 2-3 ayda eve 9 günlük tatile gidebiliyorum. Şimdi kendime Laptop mu alayım, PC mi alayım? Bunun kararını bir türlü veremedim maalesef. Laptop alsam parça değişimi, upgrade etmek falan sıkıntı. Masaüstü alsam da 2-3 ayda bir oynayabileceğim...
  13. L

Breaking Bad 4. Sezon

Agalar Breaking Bad'de şu an 4. Sezon 8. Bölümdeyim. Dizi bana göre o kadar yavaş ilerliyor ki daha 7. Bölümü 3 haftada anca bitirdim. Çok fazla övülen bir dizi, ilk 3 sezonu (Skyler'ın sorunları dışında) gayet güzel şekilde severek izledim ilk 3 sezonu bitirmek 1 haftamı aldı ama neredeyse 1...
  14. L

Black Mesa indirime ne zaman giriyor

Black Mesa'yı uzun bir süredir almak istedim ama ya param olmadı ya da fırsatım olmadı şimdi bir işim var rahatça alabilirim ama indirimde almak istiyorum Black Mesa indirimlere tam olarak ne zaman giriyor?
  15. L

İşlemci ile ekran kartı yeterli mi

Beyler yakın zamanda bir sistem alıcam daha öncesinde AMD ekran kartı alacaktım ama şimdi YouTube'da testlerini gördüğüm bir hazır sistemi alcam ekran Kartı RTX 4070 SUPER, işlemci AMD Ryzen 5 7500F. Sizce bu ekran kartına bu işlemci gider mi, darboğaz yapar mı, eğer yapacaksa Hangi işlemciyi...
  16. L

Bu sistem sizce iyi mi, alınır mı?

Ekran Kartı: Radeon Core Gaming 12GB RX6750XT İşlemci: Ryzen 5 7600 SSD: Kingston 1Tb 6000/4000 Ram: 32 Anakart: MSI PRO A620M-E 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart RDR2, The Last Of Us, God Of War, Valorant, CS2, Cyberpunk 2077, GTA 5... gibi oyunları kaldırır mı? YouTube'da videolarını...
Geri