Arama sonuçları: *

• Users: Koboyoki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Aldığım mouse sahtemi

arkadaşlar bugün mouse ararken 3 k bütçe ile sahibinden de bi ilana denk geldim g pro x superlight 2 vardı adamda ve 3 bin tl ye satıyodu adam sıfır ürün yazmış aradığımda adam bana dediki ben bunu getirtiyorum tanıdık arkadaş logitech de çalışıyo öyle söyliyim sana dedi kutu fatura garantisi...
  2. K

RTX 3070 aldım hata mı yaptım?

Arkadaşlar yeni bilgisayar toplarken ekran kartı alacaktım,ikinci el 3070 alacaktım temiz ya da 4060 sıfır alacaktım cs de tanıştığım bi arkadaşın önerisi üzerine 3070 dual almaya karar verdim tabiri caiz olmaz tabii ki fakat 4060 in berbat bir kart olduğunu söyledi,3070 in rekabetçi oyunlarda...
  3. K

Yardım Mikrofon çalışmıyor lütfen yardım ya

ya arkadaşlar yeni aldığım pc de mikrofon çalışmıyor hem arkadaki girişlere ayrıştırıcıyla deniyorum hem öndekine takıyorum mikrofondan sesim gitmiyor cızırtı karıncalanma sesi gidiyormuş karşıya her şeyi denedim 10 tane farklı kulaklık ve mikrofon denedim olmuyor anakartım a520 m k m.2 baattle...
  4. K

Havit kulaklık vakası

Arkadaşlar kendime 1500 tl bandında bir kulaklık arıyordum havit fuxi h7 alacaktım fakat havitin cop olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı cs de faceit kasıyorum oyunda tanıştığım birisi 7.1 almana gerek yok bazen yanıltıyor insanı hatta önemli olan ses kalitesi falan demişti bende gidip 1250 tl ye...
  5. K

Windows 11 pro sorunu NOLUR YARDIM EDIN

Arkadaşlar yalvarırım yardım edin aptallık yaptım yeni aldığım hazır sistemime gidip windowsa para vermemek için bi şey yaptım bi yt videosuna göre hareket ettim arkadaşım bilgilerimin çalınacagini cs envanterimin bosaltilacagini söyledi nolur yardim edin bu video ne amaçlı lütfen 1744746018...
  6. K

İnsanlar beni nasi görüyor

Arkadaşlar bi aynaya bakıyorum bide arka kameradan fotoğraf çekiyorum benzer konuları okudum ama bendeki fark öyle böyle değil 3/10 dan 10/10 a çıkıyor kamerayla burnum büyüyor yamuluyor gözlerim kısılıyor saçım ters oluyor acayip saçma geldi herkes farklı bisey diyor bide anlamak çok zor bi...
  7. K

Royal kludge rk 87 pro vs aula f75

Baslikta yazıldığı gibi royal kludge rk 87 pro mu daha iyidir aula f75 mi
  8. K

3 k tl klavye önerisi

Mekanik klavye önerin kriter filan yok sadece önerin lütfen
  9. K

Klavye fark yaratırmı, öneri

Merhaba bi sorum olacaktı klavyeden vb anlayanlar cevap verirse sevinirim şu anda aktif gamepower warlock kullanıyorum ama arkadaşlarımın evlerinde mesela red dragon k617 var karsilastirdigimda sanki benim klavyem çok gecikmeli gibi hissediyorum,gerçekten klavyeler arasında fark olduğu içinmi...
  10. K

Mouse önerisi Lazım acil

Arkadaşlar aktif olarak cooler master mm720 kullanıyorum elime küçük geliyor haliyle parmaklarım mouse a sığmıyor ve yüzeye temas ediyor ve cs gibi oyunlarda düzlem kontrolü yapamıyorum mouse umu degiştireceğim ama özellikleri yani sensörü filan olarak ciddi bir fark yaşayabilmem için ne kadar...
  11. K

Güç kaynagi kasa onerisi

Arkadaşlar aşağıya simdilik aldığım parçaları yazıyorum güç kaynağı veya kasa ayrı ayrı veya güç kaynağı dahil kasa önerirsiniz almayı düşündüğüm ekran kartı 4060 Gigabyte a520mkv2 Xpg spectrix s40g Kingston beadt 8x2 3200 mhz ram Ryzen 5 5600 Thermalright assasin spirit 120 evo Lütfen...
  12. K

İşlemcime uyumlu mu?

Arkadaşlar r 5 5600 kullanıyorum bu sogutucuyu aldim ama uzerinde 7000 series yaziyor islemcime uyumlu mu? 1730368214 Cabuk cevap verirseniz sevinirim
  13. K

Sisteme işlemci soğutucu önerisi

Arkadaşlar sistem topluyorum şu anda aldığım parçalar şu şekilde şimdi de işlemci soğutucu ardından kasa ve ekran kartı alacağım işlemci soğutucu önerir misiniz? belirli bir bütçem yok güzel fp olsun Gigabyte a520mk v2 anakart Kingston beast 2x8 16gb 3200 mhz ram xpg spectrix s40g ryzen 5 5600...
  14. K

Çözüldü✓ arkadaşlar bu fiyat normalmi

arkadaşım internetten pc topladı parçaları farklı sitelerden aldı demonte doğal olarak bilgisayarcıya gittik montaj için 2500 tl istedi normalmi bu fiyat
  15. K

Gigabyte a520 kötümü

Arkadaşlar şu anda pc topluyorum ilk anakart alacaktım fakat aldim içime kurt düştü gigabyte a520mk v2 anakarti aldim ama bazıları kötü diyor bide takmayı düşündüğüm şeyler ryzen 5700x3d ve rtx 4060 bu anakart işimi görmezmi
  16. K

Öneri 5500 tl DDR 5 anakart önerisi

başlıktaki gibi görseldeki anakart nasıldır ?
  17. K

Öneri 5500 tl anakart önerisi

Arkadaşlar öğrenciyim ve maddi olarak pek iyi değilim ayda 3 4 k atarak yavaş yavaş parçalarını alıp toplayacağım ben pek anlamıyorum ilk anakarttan başlamak istedim anakart için ayırdığım bütçe 5500 am5 anakart olursa sevinirim dediğim gibi parçalar belli değil ilk anakart olursa sevinirim...
Geri