Arama sonuçları: *

• Users: Cagdas1905
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cagdas1905

TURKNET e geçtim VDSL modem önerisi lütfen

Arkadaşlar Merhaba yıllardır SuperOnline kullanıyorum. Bu ay taahhüdüm bitiyor ve Turknet e abone işlemlerimi tamamladım. Şu an VDSL destekliyor GİGAFİBER için başvurumu yaptım ve TurkNet modem vermiyormuş bu durumda bana VDSL modem önerisi yapabilir misiniz? Çok anlamıyorum desteğinize...
  2. Cagdas1905

USB 3.0 kasa önündeki portlar çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba Kasa önündeki 3.0 usb portlarım çalışmamakta nasıl devreye sokabilirim aygıt yöneticisi tarafında herhangi bir hata yok fakat ön taraftan kulaklığımı şarj etmek istediğim de hiçbir şekilde enerji vermemekte??
  3. Cagdas1905

Öneri oyuncu koltuğu isteyenler..

Arkadaşlar merhaba öncelikle 1 aydır bu konu hakkında araştırma yapıyorum. Kullanıcı yorumları incelemeler vs vs oturmadığınız bi koltuğu almak kadar saçma bir şey yok gidin markaları gezin oturun bakın hangisinde rahat ediyorsanız onu alın. Ben beğenilen markaların hepsini gezdim örneğin 15klık...
  4. Cagdas1905

USB wireless adaptör

Arkadaşlar usb wireless adaptör alacağım superonline kullanıyorum oynadığım oyunda kabloyla oynadığım da bağlantı hatası yaşıyorum. Bu yüzden önerileriniiz bekliyorum teşekkürler.
  5. Cagdas1905

YUNZII YZ87 Mekanik Klavye kullanıcıları

Arkadaşlar kullanan varsa nasıl bir klavye olduğu hakkında görüş bildirebilir mi ? teşekkürler
  6. Cagdas1905

Klavye alacağım yardımlarınızı bekliyorum

2-3k bandında klavye arıyorum mekanik olsun ama çok sesli olmasın :)
  7. Cagdas1905

Ryzen5 7500f soğutucu önerisi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu işlemciye soğutucu önerilerinizi bekliyorum. bütçe: 1-2k
  8. Cagdas1905

Çözüldü✓ Bilgisayar topladım yorumlarınızı bekliyorum

evet arkadaşlar topladığım almak istediğim sistem budur. Eksik gedik şunu şöyle yapabilirsin önerebileceğiniz bir durum varsa yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  9. Cagdas1905

Yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar Yeni sistem kuruyorum 7900 gre ekran kartım var. Monitör konusunda kararsızım. Beklentilerim; 2K olması min 180 hz olması bütçe: 10-15k Önerilinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  10. Cagdas1905

rx7900 mü? 4070 süper mi?

Merhaba arkadaşlar İki ekran kartı arasında tercih yapamadım siz ne düşünüyorsunuz hangisini seçmeliyim? PowerColor Radeon RX 7900 GRE FIGHTER 16GB GDDR6 256 Bit Palit GeForce RTX 4070 Super Dual 12GB GDDR6X 192Bit DLSS3
  11. Cagdas1905

Bu paraya bu sistem alınır mı ?

Arkadaşlar bi bakar mısınız sizce bu paraya bu sistem alınır mı? Alınmazsa neden
  12. Cagdas1905

40-50k arası oyuncu bilgisayarı önerisi rica ediyorum

Merhaba arkadaşlar Başlıkta belirtmiş olduğum üzere oyuncu bilgisayarına ihtiyacım var bütçem budur önerilerinizi rica ediyorum.Teşekkürler
  13. Cagdas1905

55k Monitör dahil sistem önerir misiniz?

Öncelikle herkese Merhaba Bilgi kirliliği olmaması açısından yeterli donanıma sahip olmayan arkadaşlar öneri yapmazsa çok sevinirim. Başlıkta belirttiğim üzere 55k monitör dahil bir sistem kuracağım yeterli donanıma sahip değilim hangileri yüksek özellikli olması gerekiyor hangisi iyi, kötü...
Geri