Arama sonuçları: *

• Users: e_m_s
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bıir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardı

bir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardi ve fiyat pahali geldi kendim toplayınca sadece kasa 54k yapmakta sizce bu sistem 54k ya değermi nasil
  2. E

Sizce nasıl neler yapilmali

Sıvı soğutmayı ayrı almayı düşünüyorum sizce nasıl yada incehesap tan baska benzer öneriniz varmı
  3. E

Ince hesaptan rtx4070 li amd işlemcili 45-60 bin arası pc toplayabilecek varmı

Bugün baya araştırdım birde sizin önereceğiniz alternatifleri değerlendirmek istedim
  4. E

Birden ürün stoktan kalkti

Bugün yada yarın sipariş verecektim ve stokta 20 tane olmasina rağmen nitro stoktan kalktı ne yapmalıyım kaç aydır almayı bekliyordum
  5. E

Beklemelimiyim yoksa almalımıyım

Bu ikisinden birini almak istiyorum ama beklesemmi yada alsammı bilemiyorum
  6. E

21K bütçe ile rx7800xt mi yoksa RTX4070 mi almalıyım

Bu başlıkta açılan birçok konu gördüm fakat bi türlü emin olamadım sizce hangisi mantıklı
  7. E

Bi bilgisayar toplayalım dedik durmadan zam geliyor yetişemiyoruz

Ağustos ortalarında işlemci bakarken ekran görüntüsü almıştım aradan 2 ay civarı geçti ve sadece iki ayda nasıl 7-8 bin fiyat artışı olabiliyor yavaş yavaş almayı düşünüyordum ama her parça aynı şekilde artıyor 2 ayda bütçem değişmesede herşeyin fiyatı değişti şu an kafamdakini alma gibi bi...
  8. E

3 adet %95 google play indirim geldi fakat kullanılmıyor

bu hesapta kullanılamaz diyor ne yapmalıyım
  9. E

%95 Google Play indirimi

3 adet %95 indirimim var fakat bu hesapta kullanılamıyor indirimi kaldırıp tekrar deneyiniz diyor ne yapmalıyım bilen varmı
  10. E

Klavye tutuşumda bir sıkıntı var ve nasıl düzelticem bilemiyorum

Ben 8 yıldır bi ofis laptopu kullanıyordum oyinlar falan filan yıllarca böyle oynadım ve kendi klavyesinden oynuyordum ve klavyesindr tuşların boyutu yeri değişik olduğu için ben yıllarca yanlış kullandım mesela w ya işaret a ya orta d m c space shift benzeri diğer herşeyede baş parmağım ile...
  11. E

Arkadaş bi monster notebook almayı düşünüyor ama bilgisayardan pek anlamıyor

Tulpar T5 V23.4 15,6" Oyun Bilgisayarı da windows kurulumu geliyor yoksa kendimizmi hallediyoruz buna göre alacak kurulumu yapabilecegini pek düşünmüyor
  12. E

max 27k ya ddr5 sistem önerir misiniz?

27k geçmeyecek şekilde ddr5 sistem önerir misiniz?
  13. E

Lise 1e yeni geçtim sizce ne düzeyde bir sistem toplamalıyım

Lise 1e yenj geçtim ve şurda 2 sene anca oyun oynamaya vakit ayırabilirim kalan 2 sene bilgisayar açmam büyük ihtimalle sizce 50k civarı bir sistem toplamalımıyım yoksa şu 2 sene yeticek kadar bir şey toplayıp ileride yenilemelimiyim
  14. E

Fm Oyuncu bütçeye uygun Oyuncu Önerisi

Sivasla oynuyorum ve transfer bütçesi aşırı düşük 120b euro falan önereceğiniz oyuncu varmı
  15. E

Ekran kartı olarak hangisi iyi olur ve işlemci yeterli olurmu

Ektan kartı olarak hangisi iyi olur ve işlemci yeterli olurmu
  16. E

capcut ta bulunan tüm işlevler aniden pro oldu arka plan kaldırma optik akış vb

editi tamamlamak için uygulamaya girdiğimde bi anda herşeyi pro gerektirdiğini gördüm ne editin yarım kalan halini geri alabiliyorum nede tamamlayabiliyorum
  17. E

Sizce hangisini almalıyım

Bu iki ektan kartından hangisini almalıyım veya benzer öneriniz varmı
  18. E

50K Ye Kadar bütçem var sistem önerir misiniz?

50K Yı geçmeyecek şekilde önerir misiniz?
  19. E

Sizce bu parçalar nasıl olur

Sizce bu parçalar nasıl
  20. E

Bütçeye Uygun Pc önerir misiniz?

50k Bütçem Var Buna uygun pc önerir misiniz?
Geri