Arama sonuçları: *

• Users: crosman11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Doğa Fotoğrafcılığı İçin Kamera Önerisi

Herkese Merhaba. Ben her yıl 40 gün Türkiye turuna çıkıyorum. Bu turda günde 30 dk vlog tarzı videolar ve gördüğüm güzel manzaraları çekebileceğim bir kameraya ihtiyacım var. Bu turda bazı zamanlar 2-3 gün hiç elektriğe ulaşamadığım oluyor. Fiyat olarak aklımda bir fiyat yok. XS-20 yi beğendim...
  2. C

RAM ÖNERİSİ BEKLİYORUM

Şuan bilgisayarım da 2 adet aşağıda yazılı ramları kullanıyorum. 32 GB ye çıkartmak istiyorum. Yanlarına ekleyebileceğim ram önerilerinizi bekliyorum. Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2D3000C16 Ram 1728982295 Ya da üzerinde takılı ramları bırakıp yerine takabileceğim...
  3. C

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Araç için kamera önerisine ihtiyacım var. Park halindeyken ve ön arka aynı anda kayıt yapan varsa daha makbule geçer.
  4. C

Monitör Tavsiyesi - 2K mı 4K mı?

Yeni bir monitör almak istiyorum. Ama 2k mı 4k mı karar veremedim. İşlemci 5600x ekran kartı 3600ti. Bir kaç yerde 4k ya gücü yetmezse sorunlar olabilir yazmışlar. Sizce hangisini almalıyım?
  5. C

TELEFONU VR BAŞLIK OLARAK KULLANABİLİR MİYİM?

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Oculus ya da ona benzer bir gözlüğe para vermek istemiyorum. Telefonu bir şekilde bilgisayara bağlayıp vr gözlük gibi kullanmanın bir yöntemi var mıdır? Mükemmel çalışmasına gerek yok. Sadece görüntü gelse yeterli aslında. Cevaplar için teşekkürler.
Geri