Arama sonuçları: *

• Users: lpretia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Rival 3 hassasiyet sorunu yardım

Merhaba dostlar, Rival 3 aldım kablolu. Uygulamasını da kurdum ancak şöyle bir durum var, LoL girdiğimde hassasiyet artıyor. uygulamada fix yazısına tıklayınca düzeliyor ama her oyuna girdiğimde tekrar tekrar tıklamak sıkıcı, çözümünü bilen var mı?
  2. L

MAG 256F ayarları nasıl olmalı?

Merhaba dostlar, MAG 256F modeli aldım bugün elime ulaştı. Renk ayarlarını hallettim ama en hızlı ve akıcı şekilde yırtılma olmadan kullanmak için hangi ayarları yapmam gerekiyor? Hem monitör üzerinde hem de NVIDIA üzerinden önerdiğiniz, açmam veya kapamam gereken en FPS moduna uygun ayarlar...
  3. L

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming VG279Q3A 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 3.595TL

https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-vg279q3a-27-1-ms-180-hz-g-syncfreesync-premium-full-hd-ips-led-monitor-43141511?magaza=kuantumsanal&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Fiyat baya düşük, satıcıya ufak bi göz attım alıp memnun olanlar varmış ama bu ürün için...
  4. L

MSI B650 Max ram mhz dual kullanılır mı

Merhaba, MSI MPG B650 TOMHAWK anakart aldım ancak ram desteği konusunda biraz kafam karıştı. MSI kendi sitesinde bilgilendirme kısmında şöyle bir açıklama eklemiş. 4x DDR5, Maximum Memory Capacity 256GB Memory Support DDR5 7600+(OC)/ 7400(OC)/ 7200(OC)/ 7000(OC)/ 6800(OC)/ 6600(OC)/ 6400(OC)/...
  5. L

DFS Bilgisayar'dan işlemci alınır mı?

Arkadaşlar, idefix üzerinden DFS bilgisayarın satmış olduğu işlemciyi alacağım. Normalde DFS bilgisayarı biliyorum, konularda da güvenilir oldugu mevcut ancak son zamanlarda DFS bilgisayarla ilgili kullanılmış işlemci, satış sonrası problemler, ürün aldıktan sonra bozulması gibi konularla çok...
Geri