Arama sonuçları: *

• Users: Elya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Elya

27500 TL Hazır Sistem Önerisi

Merhaba Bütçem Tam 27500 TL Oyun oynamak için alacağım. İlerde sisteme en fazla ram takabilirim. Oynadığım Oyunlar : Fifa25 Valorant Rdr2 Gta5 gibi popüler oyunları oynayacağım. 1742672274 Ramazan Bayramına Kadar Alacağım Sistemi Bu arada.
  2. Elya

EA Games Steam Hesabı Hatası

Merhaba bugün ea games hesabı açtım steam hesabını kendi kendine bağlamış yada ben bilmeden bağladım bağlı olan steam hesabını nasıl değişebilirim. EA Canlı Desteğe yazdım fakat çokta iyi cevaplar vermedi sonrasında EA Hesabıma bağlı olan steam hesabını kaldırıp yeni steam hesabı ekle seçeneğine...
  3. Elya

26.000 TL Hazır Sistem Önerisi

Hocam Merhaba bayrama kadar 26000 TL bütçe pc almayı planlıyorum oyun oynamak için alacağım öyle edit ofis gibi işlerim yok 2 tane buldum isterseniz onlara bir göz atarsınız şimdiden yazan herkese teşekkür ederim...
  4. Elya

26000 TL Sistem Önerisi

Merhaba, bende 26.000 TL var bütçemi aşmadan bilgisayar almak istiyorum, hazır sistem veya toplama PC olabilir. 2. el almak istemiyorum. Siz daha iyi bilirsiniz ama elimden geldiğince bir sistem topladım, ona da bir göz atarsanız sevinirim. ASUS Prime B450M-K II AMD B450 Am4 DDR4 4400 Hdmı Dvı...
  5. Elya

LoL Hesabımın Değeri Ne Kadar Eder ?

Merhaba Benim Bir LoL Hesabım Var Geçen Arkadaşlarımla Konusu Açıldı Meraktan Bu Konuyu Açtım Hesabım Hakkında Bütün Bilgiler Aşağıda. Demir 3 | 30 LP / Max Bronze 4 25 LP TR Server 281 Level 105 Kostüm | 1 Ebedi | 3 İhtişamlı | 15 Efsanevi | 65 Destansı Kostümler | 18 Hatıra Kostümler |...
  6. Elya

LFS sunucu senkronizasyonu kaybedildi hatası

Merhaba, ben LFS oynuyorum ancak XR XF gibi arabalardan sıkılıp mod yüklemek istedim sonra rastgele bir severe girdiğimde " sunucu ile senkronizasyon kaybedildi " ve " oos-car " hatasını aldım ne yapmalıyım modlu oynamak için? YouTube'da görüyorum millet Honda BMW modu atıp 7-8 kişi oynuyor.
  7. Elya

4060 Ti Hazır Sistem Hakkında

Merhaba. Ben GameGaraj'dan hazır sistem almayı düşünüyorum ama parçalar beni uzun süre götürür mü ya da kaliteli mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 35MB AM4 65W. Anakart: BIOSTAR A520mt 4000MHz OC s+GL DDR4 AM4 (matX) Ekran kartı: INNO3D RTX4060 Ti...
Geri