Arama sonuçları: *

• Users: samet458
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

OYUNLARDA GÖRÜNTÜ YIRTILMASI/BOZULMASI SORUNU

Cs 2 ye girdim karakterin ellerinde yırtılma gibi şeyler oluyor. Bu neden oluyor anlamadım. Ekran kartı driverı güncel. Bu konu hakkında fikri olan veya sorunun ne olduğunu bilen varmı.
  2. S

Ekran Kartı ve İşlemci Sıcaklık sorunu

ekran kartı ve işlemci boşta 50 derecede çalışıyor. yaz aylarından dolayı 5-10 derece arttı. işlemci ve ekran kartı last of us part 2 de 80 derecelere geldi. valorant da 70 derecelerde çalışıyor. kasada egzoz fanı harici 2 tane fan var yukarı taraftaki kablolardan dolayı fan takılmıyor. kasa 3...
  3. S

.

.....z
  4. S

Mouse tekerlek tuşuyla kaydırma yapınca takılıyor.

Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu Mouse. mouseun tekerlek tuşu takılıyor. bir sayfayı aşağı doğru kaydırırken 3 aşağı kaydırma yaptığımda 1 kez yukarı kaydırma yapıyor mouse. tekerlekmi bozuldu yoksa içeride toz fln takılmamı yapıyor bilmiyorum
  5. S

Monitörden ses gelmiyor.

dün ses geliyordu bugun gelmiyor. kulaklıkta sıkıntı yok monitörden ses gelmiyor. youtube dan video açınca sağdaki ses barı hareket ediyor ama ses gelmiyor. çözümü nedir. ASUS Tuf Gaming Vg24vqr
  6. S

sistem modunu user yapma

ana kartım gigabyte b450m s2h. sistem modunu setuptan user a nasıl çevirebilirim
  7. S

gigabyte b450m s2h secure boot açma

secure boot etkin ama aktif hale getiremiyorum. nedeni ise sistem modunun kurulumda olması. sistem modunu nasıl kullanıcı moduna alabilirim. ana kart: gigabyte b450m s2h
  8. S

Çözüldü✓ Mönitörün Hoparlörü Gözükmüyor

bilgisayarı ayarlardan sıfırladım ve kurulumu yaptıktan sonra bilgisayar mönitörün hoparlörü görmüyor. nasıl düzeltebilirim
Geri