Arama sonuçları: *

• Users: yfsgzr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yfsgzr

Asus ac58 wifi sürekli kopuyor

Selamlar asus ac58 wifi cihazım var ve lanet cihazın sürekli kopması çok sinir bozucu çalıştığında çok güzel çalışıyor ama sürekli ve sürekli kopuyor driverler ayarşar denedim denedim olmadı win 11 kullanıyorum ne yapmalıyım
  2. yfsgzr

Lenovo ideapad 3 wifi yok sürücü çalışmıyor

Arkadaşlar dünden beri freedos aldığım lenovo ideapadin wifi’ını açamıyorum buton yok ve kendi sitesindeki çoğu sürücüyü kurmama rağmen hala olmadı yardım edebilir misiniz
  3. yfsgzr

Sistemim Call of Duty Warzone’yi kaldırır mı ?

arkadaşlar merhaba sistemim i7 4820k 8 gb ddr3 RAM r9 270x (2 gb) acaba call of duty warzoneyi kaldırırmı (depolama sorunum yok ) (Ben bu konuyu 2. Kere açıyorum dünkü sorumda eksik yazmıştım anlayışınız için teşekkür ederim.)
  4. yfsgzr

f/p klavye arıyorum

arkadaşlar kablosuz sesiz klavye önerir misiniz ? (bluetoohtlu olmasın :) )
  5. yfsgzr

Sistemim call of duty warzoneyi kaldırır mı ?

arkadaşlar merhaba sistemim i7 4820k 8 gb ddr3 ram r9 270x (2 gb) acaba call of duty warzoneyi kaldırırmı (depolama sorunum yok ) -düzenlendi
  6. yfsgzr

Yeelight led bulb sorunu

Arkadaşlar şu an odamda kullanmakta olduğum yeelight led bulb rgb var fakat 1-2 saat sonra bi anda sararıyor ve diğer renkleri mor ve yeşil olarak gösteriyor ara ara ise şimşek gibi ışıkda yükselme alçalma oluyor buna bir çözüm varmıdır yada herhangibir tehlikesi var mıdır
Geri