Arama sonuçları: *

• Users: ert7grul
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

SSN marka protein tozu önerisi

SSN Marka protein tozu almak istiyorum fiyatları baya uygun 500-600 tl arası önerirseniz sevinirim çok anlamadım siteden neyi alcağıma.
  2. E

1000-1200 TL arası mouse önerisi

Merhabalar geçen gün kullandığım dandik rampage mousem bozuldu bende yerine ondan daha iyi 1000-1200 tl bandında bir mouse arıyorum 1k hz ve hafif olursa çok iyi olur teşekkürler.
  3. E

İphone XS maxim apple logosunda takili kaldi

İphone XS maxim apple logosunda takili kaldi ne yaparsam yapayim düzelmiyor.
  4. E

İnstagram için emülator önerisi

bilgisayardan emülator kullanarak instagram kullanmak istiyorum ama çoğunda instagramı açamadım iyi bi emülatör önerir misiniz?
  5. E

5-6 Bin TL bandında bisiklet önerisi

Merhabalar bisiklet almak istiyorum bütçem 5-6 bin TL öyle çok kaliteli bisikletlere ihtiyacım yok günlük 2 saat falan süreceğim yardımcı olursanız sevinirim.
  6. E

500tl Mousepad önerisi

Agalar 500 tlm var mousemi hızlı kaydıracak bi mousepad arıyorum önerir misiniz ?
  7. E

İphone 13 hala alınır mı

Yurtdışı iphone 13 almak istiyorum hala alınır mı sizce ?(yurtdışı almamın sebebi abimin almış olması ve hala bir sıkıntı yaşamış olmaması)
  8. E

F/p mouse önerisi arıyorum

700-900 TL Arası f/p mouse arıyorum fps oyunları oynuyorum skatezleri iyi olursa tadından yenmez.
  9. E

Counter-Strike 1.6 siyah ekranda kalıyor.

Counter-Strike 1.6 açılırken siyah ekranda kalıyor oyunum Steam ses vs. de yok oynayamıyorum.
  10. E

Bilgisayar kasası önerisi

Merhaba, Benim bilgisayar kasam çok kötü. Sistemim iyi ama kasa düşük kalıyor. Yeni bir kasa almak istiyorum. Bütçem 1500-2000 TL arasında. Önerilerinizi bekliyorum. Artı olarak psulu olursa tadından yenmez.
  11. E

Bilgisayarım için masa önerisi

Merhaba! Bugün bilgisayarım için bir masa önerisinde bulunmanızı isteyecektim. Bilgisayarım için mevcut masam çok küçük, bu yüzden mouse ve klavye için alanım kısıtlı. Ufak bir araştırma sonucunda bir masa buldum. Sizce bu masa nasıl, almalı mıyım...
  12. E

Thermalright Assassin X 120 Refined soğutucu sıcaklık ve oyun performansı

Merhaba, bugün sizlere Thermalright marka Assassin X 120 Refined modelinin soğutma performansını anlatacağım. Öncelikle, sistemim hazır bir sistem ve ilk aldığımda Apache X Plus gibi bir soğutucuyla geldi. İşlemcim i5-12400F ve neredeyse soğutmuyordu; boşta 50-55 derecelere geliyordu. Şimdi...
Geri