Arama sonuçları: *

1. O

Cs 2 de mermilerim gitmiyor

Bundan 4 gün öncesine kadar hiç bir sıkıntı yoktu oyunda awp özellikle hiç mermi değmiyor içinden geçiyor değsede 50-60 hasar vuruyor awp nörflendimi acaba bendemi bir sorun var spreylerim gitmiyor mermiler hep içinden geçiyor bir çözümü varmı
  2. O

S24 ultra video akıcı değil nr yapmalıyım

1 hafta önce aldım cihazı karanlık bir ortama veçince videoda takılmalar oluyor çöznürlük ne olursa olsun ve kamerayı açınca ısınıyor bu durumunyaşayan varmı ne yapmalıyım
  3. O

55.000 civarı telefon önerisi

Xiomi redmi not 12 pro kullaniyorum telefonu değiştirmek istiyorum kaliteli bir şey istiyorum kamerada kesinlikle üzmeyecek isinma sorunu olmayacak oyun performansıda iyi olmasini istiyorum ne önerebilirsiniz
  4. O

Apple 15 256 gb mi 16 128 gb mi almaliyim

Xiomiden geçeceğim iphone 15 256 gb almayi dusunuyorum ama internette sorunlu olduğu söyleniyor 16 da ayni sorunlar varmi hangisini almak mantikli uzun kullanimda problem cikarirmi
  5. O

Acil yardım bf 6 açılmıyor

Yeni gelen güncellemeden sonraki gün oyuna gireyim dedim kücük yüklenme ekrani geliyor oyun başlatılıyor diyor sonra siyah bi ekran geliyor ve bi anda kapaniyor oyun gelmiyor gigabayt 9070xt kullaniyorum
  6. O

9070 xt ve anakart için rgbli kaliteli kablo ne almalıyım

Gigabayt 9070xt için 24 pin rgb kablosu alacağım ama pin yerleri 90 derece olanlardan almam lazım kasa camı aksi taktirde kablolara değiyor ne almam lazım an şekilde anakart kablosuda
  7. O

Cloud 3 kablolu stereo ayarı nasıl yapılmalı

Merhabalar kulaklığımdaki stereo sesten memnun değilim örnek veriyorum pubg de sağ tarafımda bir bomba patladığı zaman sol taraftaki ses tamamen gidiyor buda kulağımı rahatsız ediyor buna bir çözüm varmi
  8. O

9070xt fan profili problemi çözümü

Merhabalar elimde gigabayt rx9070xt model ekran kartım var fan ayarlarıyla problem yaşıyorum örnek veriyorum 60 derecede yüzde 50 çalış diyorum ama ayarları kaydettiğimde 100%100 çalisiyor kendini hotspot sıcaklığına göre ayarlıyor buna ne yapmam gerekiyor
  9. O

Görüntüde bozulma nedeni nedir

ekranda bazı yerler sağa ve sola dönderince sebebi nedir b
  10. O

Pny 5070 ti vs msı 5070 gaming trio

Merhabalar ben sisyemimi topladım fakat aldığım 9070 xt sorunlu çıktı iade edip yerine nvidia almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım Sistem özellikleri: Amd RYZEN 7 7800x3d Gigabayt b850 gaming wifi 6 32 gb crucial ram 1 tb kioxia depolama Thermaltake 850w gold 5070 yeterlimi 10.000 tl...
  11. O

Msı rtx 5070 gaming trio alınır mı?

Merhabalar öncelikle 9070 xt al diyenlere 9070 xt aldım sorunlu çıktı iade edip nvidia ya geçmek istiyorum sizce 5070 gaming trio 35.000 tl değermi
  12. O

Monitörde bulanıklık titreme

Merhabalar ben 1 ay önce bir sistem topladım bun uygun olarakta 2k 240 hz asus xg27aqml1a monitör aldım ancak bir türlü iyi bi görüntü alamadım steam pubgde sağa sola dönerken bulanlıklık sabit simgelerde Ghosting gibi bir şey oluyor cs 2 dede aynı durum geçerli ana ekrandada titreme gibi bir şey...
  13. O

Yeni sistem kulaklık tavsiyesi

Merhabalar yeni bir sistem aldım ve güzel bir kulaklı istiyorum fiyatı 2.000 tl civardında 7.1 destekli olması iyi olur sistem bileşenlerim: Gigabayt b850 gaming wifi 6 Amd R7 7800X3D AMD GİGABAYT 9070XT Cs2 Steam pubg gibi fps oyunları ağırlıklı oynuyorum ses kasmama yardımcı olacaka bir...
  14. O

Çözüldü✓ 9070xt.oyuna girince fanı 100%100 açıyor

3-4 gün önce aldım daha dün bilgisayarı açtım oyuna girdiğim.gibi Ekran kartı 100%100 açıyor Windows tusuna basinca düşüyor bide gcc uygulamasından fanı sabitlediğimde oyuna girince bir cızırtı gibi ince bir ses geliyor oda Windows tusuna basinca gidiyor sorun nedir ekran kartını...
  15. O

Pcde oyunlarda ses kısılıuor

Yeni pc topladım youtube gibi uygulamarda ses normal ama oyunlara girince sesi kısıyor bir türlü çözemedim yardımcı olabilirmisinz
  16. O

Rgb ışığı ayarlayamiyorum

Merhabalar xıgmatek aqua ultra kasa ve xigmatek fenix 360 sıvı soğutmam soğutucun rgb ışığını değiştiremiyorum yardim edelirmisiniz
  17. O

Çözüldü✓ 6000 tl curved ıps monitör

Bir yakınım için alacağız delta force oynuyor sürekli ıps panel curved 180 hz monitör önerebilir misiniz?
  18. O

Çözüldü✓ 2k 240 hz monitör tavsiyesi

Merhabalar bi monitör alacağım ama çok karasız kaldım 15.000 civarında bütcem var altı olursa daha iyi olur renkler canlı olsun ışık sızması olmasın Ghosting olmasını istemiyorum curved 27 inç ömürlük bir mönitör istiyorum eğer varsa böyle bir model önerebilir misiniz? Benim aklımda Samsung...
  19. O

Çözüldü✓ İntelmi amdmi almalıyım

Merhabalar ben 4070 veya 5070 li bir sistem toplayacağım oyun için işlemci olarak R7 7800 X3D Mİ ALAYIM İ7 14700 K MI ALAYIM
  20. O

Ps 5 mi xbox. Series x mi pc'mi

Merhabalar ben 70.000 tl civarına bir pc toplayacaktım ama sonradan aklıma acaba 40.000 lik bir pc toplayıp oyun konsoluda almak geldi sizce hangisini yapmalıyım
Geri