Arama sonuçları: *

• Users: scany
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

2.5K Bütçeyle Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

2.5k bütcem var kulaklık alıcam 7.1 oyunda iyi olan rust vs oynuyorum ATK Mercury veya bigbig won dan daha iyi alabileceğim bir kulaklık varmı önerebileceğiniz.
  2. S

Steam indirimleri oyun önerisi

30 40 dolar bütcem var oyun için önceden mount and blade 2 age of empires 2 ve 4 ü almıştım bide norland şimdi rdr 2 yi almayı düşünüyorum 15 dolara başka ne alabilirim pek arkadaşım yok tek başıma oynuyorum palworld oyununun grafikleri vs. güzel gibi geldi ne alabilirim sizce indirimdeyken
  3. S

PRIME B650M-R Anakart ve R7 7800X3D Uyumlu mu?

PRIME B650M-R anakartım var işlemcim r5 7600 1 2 hafta sonra r7 7800x3d alıcam uyumlu olurmu ekran kartı 5070
  4. S

MacBook ile Udemy Kursları Nasıl İndirilir?

udemyden eğitim aldım fakat indiremiyorum nasıl indirebilirim macbook kullanıyorum bide şu 1 aylık abonelik aldım diğer kurslarıda indirebilirmiyim? bilen varmı
  5. S

Rimworlde 550Tl verilirmi?

bu tarz oyunları cok beğeniyoruma age of empires tarzında sizce alınır mı? bu oyun değermi okadar paraya?? şuan indirimde herhalde
  6. S

Windows 11 USB Oluşturma

win 7 pc den windows 11 usb si oluşturacaktım fakat bilgisayarda birkaç tane virüs var sorun cıkarırmı usb ye yükledikten sonra. normalde macbook kullanıyorum fakat macbooktan yapılmıyor diye biliyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  7. S

45-50k arası toplama pc

merhabalar pc alıcam pazartesi günü https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/ bunu düşünüyorum sizce iyi midir? veya daha iyisi varmı bu bilgisayarda ssdyi kingstom ramide 6000mhze çekicem kasa 850w ve son olarak anakartı stok gelince biostar b850 pro yu seçip 48k ya...
  8. S

Gravix 5A özelleştirme yapılır mı??

https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/ bu modeli almayı düşünüyorum fakat sonradan r7 7800x3d işlemciyle değiştirmeyi düşünüyorum anakartı veya ssd yi değiştirmelimiyim en iyi kombinasyon ne olur max bütce 46k ya cıkabilirim bide pazartesi sipariş geçebilirim stok...
  9. S

35-40K Arası Oyun Bilgisayarı Tavsiyeleri

35 40k arası alabileceğim pc varmı. genellikle throne and libery, rust, gibi oyunlar oynuyorum mmorpg tarzı oyunlar
  10. S

MacBook M2'yi Satıp Yeni PC Almak

macbook m2 15.3 8gb 256gb ssd var geçen sene macbooklara heves edip almıştım şimdi satıp pc alıcam 30k daha ekleyip üstüne ne kadara satabilirim bide sahibindenden param güvende ile gönderirsem sorun olurmu? ilçede yaşıyorum elden satmam çok zor
  11. S

30k param var neye yatırım yapmalıyım

18 yaşındayım elimde 30k para var şuan midasta fon aldım günlük 30 40tl vs. geliyor satıp daha iyi kazandıran birşeyler almak istiyorum ne alabilirim fikri olan varmı?
  12. S

Genç Yaşta Saç Seyrelmesinin Nedenleri

Merhaba, 18 yaşındayım 1 2 sene önce saçım bayağı gürdü fakat çok seyrelmeye başladı sebebi ne olabilir? Ailede kellik 30 yaşından vs. sonra başlamış akrabalar sebebi ne olabilir? 3 4 ay önce zeytinyağlı sampuan kullanmıştım marketten alınan birisi önermişti onu kullan diye. Saç seyrilmeye...
  13. S

Açık lise hakkındaki sorularım

Merhaba aklıma cok fazla soru takıldı bilgili biri cevap verebilir mi? 1.sorum: Sınava girmezsem OBP'm düşer mi 1. dönem sınavlarında? 2.sorum: 2. dönem sınavları ne zaman olacak? 3.sorum: 12. sınıf açıktayım ve YKS'ye çalışıyorum YKS'den sonra girip geçebilme ihtimalim var mı? Şu an sadece...
  14. S

Anne, babadan boşandıktan sonra ne kadar nafaka alabilir?

Merhaba, 17 yaşındayım kardeşim var o da 12 yaşında ve babamla annem boşanıyor şu anlık boşanma sürecindeler. Annemin işi yok ve babam da uzak yerlerde çalışıyor. Son 4 yıldır ne para gönderiyor ne bir şey yapıyor son yıllarda ve bu sene boşanma kararı aldılar (normal liseden açığa geçtiğim için...
  15. S

12. sınıfın 2. dönemi açığa geçillirmi

10 sınıfta sınfıta kaldığımdan geçebiliyorum 12. sınıfın 2. döneminde açığa gececeğim şuanda hiç okula gitmiyorum 9. sınıftan kuranı kerim biyoloji almanca ingilizce ve edebiyattan sorumlulugum var 10. sınıfta ise edebiyattan tek var yks den önce bitirebilirmiyim liseyi anadolu lisesinde okuyorum.
  16. S

12.Sınıfta açığa geçilirmi açık lise rahat bir şekilde bitirilmi?

merhaba 12. sınıfım ve yks ye çalışıyorum 8 ay gibi bir sürem kaldı fakat okuldaki oğretmenler cok zorluyor alakasız alakasız odevlerden tut saçma saçma ders anlatmalarına okulumuda değiştiremiyorum. ve beni cok zoruluyor sayısalda 10k yapmak hedefim o yüzden mezuna kalacağım gibi gorunuyor şu...
  17. S

Tablet almak ders notu almayı kolaylaştırırmı zaman kazanırmıyım?

merhaba tablet alacağım not tutmak pdf te çalışmak için fakat şuan ek olarak ingilizce çalışıyorum ve diyaloglardır konulardır vs. not alırken 10 20dk lık bir video bana 1 saat sürüyor tablette zaman kazanırmıyım ne gibi avantajı olur. not almayı pek seven biri değilim fazla zamanımın gitmesini...
  18. S

S9 FE Mi yoksa huwai matepaad 11.5 mi

Yks için soru çözmek not almak için kullanacağım huwai 14k samsung 15 hangisini almaliyim
  19. S

Huwai matepaad 11.5 mi yoksa 11mi

Ders için alicam 11.5 ek olarak klavye ve ekran kırıldığında 1 defalık tamir veriyor fiyatı 14k normal 11 ise sadece kalem veriyor ve fiyatı 11k hangisi tercih edilmeli
  20. S

Pozitif Teknoloji den Macbook alınır mı ?

Pt sitesinde Macbook m2 8gb ram modeli 13 inchlik 37 iken 15 inchlik modeli 36k yenilenmiş ürünü bu şekilde elden çıkarıyor olabilirler mi üstüne 6k daha koyup Teknosadan almak daha mantıklı değilmi? Adamlar yenilenmiş ürünü ellerinde kalmış gibi ucuz fiyata veriyorlar değişik bir şey satın alan...
Geri